Koralgor 150 Napisano 8 godzin temu Mariusz pudzianowski stanal dzisiaj przed sadem i juz nie mozna pisac pudzianowski tylko mariusz p. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 219 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Właśnie uparcie pisałam smuteczek na różne sposoby. Może coś w tym co cytowałaś było np nie da się zacytować posta z linkiem bez jego usunięcia. Albo ktoś Cię nie lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 8 godzin temu I znowu to się zrobiło. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Mariusz pudzianowski stanal dzisiaj przed sadem i juz nie mozna pisac pudzianowski tylko mariusz p. O tobie niedługo będzie można pisać kola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: I znowu to się zrobiło. 🫣 To naciągnij ładnie skórkę i będzie gitara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Ku/rwa mac. Ktos dodaje bigos do pierogow? Oczywiście, że tak i jeszcze je sprzedaje z dużym zyskiem. 10 pierogów za 35 złotych. Mało to nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 8 godzin temu Pizza z bigosem to lamanie praw czlowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 8 godzin temu pewnie nic takiego nie zrobil, fajny gosciu. Magdalenie K. tez wybaczam bo ładna jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Bigos się je z chlebem. Amen. a z frytkami mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 8 godzin temu Z kaszankom i serem pleśniowym to jest cymesik tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: O tobie niedługo będzie można pisać kola Juz teraz o mnie bez przerwy piszesz. Co za roznica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 8 godzin temu Ążej się kiedyś reklamował jako spec od negocjacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: Ku/rwa mac. Ktos dodaje bigos do pierogow? moja kobita ale musze ladnie poprosic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Juz teraz o mnie bez przerwy piszesz. Co za roznica Jak znikniesz to nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Oczywiście, że tak i jeszcze je sprzedaje z dużym zyskiem. 10 pierogów za 35 złotych. Mało to nie jest. Komu je sprzedajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: a z frytkami mozna Frytki to pyry, nie można. To prawda, że na Śląsku jedzą z plackiem drożdżowym? Bo matka mi opowiadała, że kiedyś przeżyła taki fszczons kulturowy na weselu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: To naciągnij ładnie skórkę i będzie gitara Jak Ty wiesz, co trzeba zrobić. Dzięki za radę. 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Frytki to pyry, nie można. To prawda, że na Śląsku jedzą z plackiem drożdżowym? Bo matka mi opowiadała, że kiedyś przeżyła taki fszczons kulturowy na weselu. ale bigos czy pyry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: moja kobita ale musze ladnie poprosic No dobra. Gdzie sie to zwyrolstwo kupuje bo musze teraz sprawdzic czy mnie nie oszukujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: ale bigos czy pyry Bigos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: a z frytkami mozna Z ciastem drożdżowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Jak Ty wiesz, co trzeba zrobić. Dzięki za radę. 🩷 Za darmo nic nie ma pamiętaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Bigos. to szczerze nie wiem a na razie spi to nie zapytam ale nic nie mowila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 198 Napisano 8 godzin temu 24 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Odpowiedź zawarłaś w swoim wpisie. Jeśli ktoś może publicznie fantazjować o moim życiu seksualnym, to daje mi prawo do wzajemności. Właśnie, idź lepiej pstryknij jakieś rude photo chłopaczkom z priva, bo jakaś niedopchana jesteś gosposiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: No dobra. Gdzie sie to zwyrolstwo kupuje bo musze teraz sprawdzic czy mnie nie oszukujecie Nie mogę Ci napisać gdzie kupuję bo różne śledztwa tu są prowadzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 219 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Mogę zjeść pierogi z bigosem pod warunkiem, że będzie jeszcze kubek mleka do popicia. Edytowano 8 godzin temu przez taka_pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 8 godzin temu Widze ze na wesela slaskie trzeba juz pijanym przyjsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Właśnie, idź lepiej pstryknij jakieś rude photo chłopaczkom z priva, bo jakaś niedopchana jesteś gosposiu. to blondyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 8 godzin temu I koniecznie guziec afrykanski do koryta chłopskiego. Mój pienkny panieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 8 godzin temu Niedopchane aseksualistki. Większego absurdu nie czytałam jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach