WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Gdyby tu nimfa wpadla to bys zaraz pisala plaku plaku wywalone jaja musze posciel wytrzepac nie mam teraz czasu pa Widzę że i w ciebie Santa muerte krasnajowej trafilo. Plaku plaku flaku flak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Chyba nie Pomijając fakt, że Magda na różne sposoby grozi ludziom, a ostatnio nawet straszyła Ewę jakims spotkaniem na Pomorzu, na które nawet nie dojechała. Nie dojechała też do proboszcza Łyszkowic i sołtysowej Moniki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 317 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Dlaczegóż kiedy odpowiadam Dumbo to mi cenzurują wpisy? Spójrz na jej nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Nie dojechała też do proboszcza Łyszkowic i sołtysowej Moniki. Ale na komisariacie byla 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Dlaczegóż kiedy odpowiadam Dumbo to mi cenzurują wpisy? Bo ma nick wpadający w moderację. Musisz kierować do niej wpisy bez cytowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Dlaczegóż kiedy odpowiadam Dumbo to mi cenzurują wpisy? bo mam nick ktory cenzurujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 317 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Nie dojechała też do proboszcza Łyszkowic i sołtysowej Moniki. Widocznie Koralgol to nie przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 148 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Czy możesz to pytanie skierować też do Magdy? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 148 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Widocznie Koralgol to nie przeszkadza Tak. Cos jeszcze oczywistego mam wam potwierdzic czy sobie sami poradzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 219 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: pierogi z bigosem rewelka A z czym pierogi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Spójrz na jej nick. Dzięki. Myślałam, że dostałam jakąś karę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Tak. Cos jeszcze oczywistego mam wam potwierdzic czy sobie sami poradzicie? Mam nadzieje ze ojciec widzi że ci siada psycha i w końcu cie zawiezie do Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Nie. Dziękuję, do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: A z czym pierogi? Pierogi nadziewane bigosem. No bo chyba nie pierogi z serem a do tego bigos z ziemniakami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 148 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywalonɛJaja napisał: Mam nadzieje ze ojciec widzi że ci siada psycha i w końcu cie zawiezie do Choroszczy Siedze se w wannie i sie grzeje aktualnie, ale dzieki za troske Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 219 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, murb napisał: Dlaczegóż kiedy odpowiadam Dumbo to mi cenzurują wpisy? Bo same bezeceństwa piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywalonɛJaja napisał: Mam nadzieje ze ojciec widzi że ci siada psycha i w końcu cie zawiezie do Choroszczy W każdej psychuszce jest oddział uzależnień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1469 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Doktor ZG napisał: Chyba nie Pomijając fakt, że Magda na różne sposoby grozi ludziom, a ostatnio nawet straszyła Ewę jakims spotkaniem na Pomorzu, na które nawet nie dojechała. Mocne słowa jak na faceta, który ryje w necie i szuka nicków Zajmij się córką, żeby nie trafiła kiedyś do placówki opiekuńczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 148 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Pierogi nadziewane bigosem. No bo chyba nie pierogi z serem a do tego bigos z ziemniakami. Prosze nie. Tylko nie pierogi nadziewane bigosem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Tak. Cos jeszcze oczywistego mam wam potwierdzic czy sobie sami poradzicie? Nie pisz za dużo, bo to odbiera całą radość wymyślania kim jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Bo same bezeceństwa piszesz Właśnie uparcie pisałam smuteczek na różne sposoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: W każdej psychuszce jest oddział uzależnień? Niestety nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Prosze nie. Tylko nie pierogi nadziewane bigosem. Są pyszne odgrzewane na maśle. Albo odgrzewane na parze polane gorącym masłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 148 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie pisz za dużo, bo to odbiera całą radość wymyślania kim jesteś. Uwazam ze po tych pierogach z bigosem mozesz razem ze mna sie pakowac do choroszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 1 godzinę temu Bigos się je z chlebem. Amen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie pisz za dużo, bo to odbiera całą radość wymyślania kim jesteś. ciekawe jak dyrektorek w CIA znajacy sie na negocjacjach rozwiazalby wieloletni konflikt z pania Magdalenom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 148 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Są pyszne odgrzewane na maśle. Albo odgrzewane na parze polane gorącym masłem. Ku/rwa mac. Ktos dodaje bigos do pierogow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 1 godzinę temu nie no, tu sie nie da za wiele zrobic. tylko podpalic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 23 Napisano 1 godzinę temu Radość była tu na długo przed waszymi istnieniami więc megalomanja ostro na deklem wam wjechała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Ku/rwa mac. Ktos dodaje bigos do pierogow? niektorzy nawet daja na pizze:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach