murb 739 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: Za darmo nic nie ma pamiętaj Muszę opuścić to forum na wiek wieków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie mogę Ci napisać gdzie kupuję bo różne śledztwa tu są prowadzone. Elektrownia Powisle brzmi jak miejsce gdzie moga odprawiac sie takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Widze ze na wesela slaskie trzeba juz pijanym przyjsc nom byczy pisal ze to frajerstwo jak przyjdziesz i pijesz kawe, herbate albo soczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Właśnie, idź lepiej pstryknij jakieś rude photo chłopaczkom z priva, bo jakaś niedopchana jesteś gosposiu. Gdybyś ty wiedziała co ja wysyłam to byś się z wózka sturlała. Ze śmiechu. Bezbeku przeseksualizowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Muszę opuścić to forum na wiek wieków. Zegnam radośnie na te okolicznośc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 198 Napisano 8 godzin temu Rude to po angielsku niegrzeczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Mogę zjeść pierogi z bigosem pod warunkiem, że będzie jeszcze kubek mleka do popicia. Może być też ciasto drożdżowe z rodzynkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 8 godzin temu pierogi jak nalesniki mogo byc ze wszystkim nie rozumiem problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie mogę Ci napisać gdzie kupuję bo różne śledztwa tu są prowadzone. Napisz, że na telegramie za bitcoiny. Odbiór za kamienicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 8 godzin temu Poliglota huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Elektrownia Powisle brzmi jak miejsce gdzie moga odprawiac sie takie rzeczy Tam to raczej nadziewane szyjkami raków. Strzelam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: pierogi jak nalesniki mogo byc ze wszystkim nie rozumiem problemu Nalesniki z bigosem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Tam to raczej nadziewane szyjkami raków. Strzelam. Szyjki bigosem nadziewaja zwyrole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Napisz, że na telegramie za bitcoiny. Odbiór za kamienicą. Śmichy-hichy a się można zdziwić kto zapuka do drzwi Twoich. Znaczy - moich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Nalesniki z bigosem? zaj3biste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 219 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Może być też ciasto drożdżowe z rodzynkami. I śledzie jak łakocie to łakocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Szyjkę macicy by se nadziała dumbusia hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Szyjki bigosem nadziewaja zwyrole? Kapusta ma szerokie zastosowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Nalesniki z bigosem? tez da rade zjesc najlepsze sa ze szpinakiem albo gulaszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu Dumbo a jak on przyjezdza samochodem to chyba odmawia wodki, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 7 godzin temu ogolem wszystko da rade zjesc oprocz guwna i rzeczy trujacych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Na cycofony można se położyć kapustę na cyberku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: I śledzie jak łakocie to łakocie. Muszę czekać aż mi znieczulenie odpuści. A jeść mi się chce jak diabli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Dumbo a jak on przyjezdza samochodem to chyba odmawia wodki, prawda? on akurat raczej nie bo sie boi ze uznaja go za frajera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WywalonɛJaja napisał: Na cycofony można se położyć kapustę na cyberku Kapusta jest dobra na stany zapalne. Można ją na głowę kłaść jakby co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: zaj3biste Co wy tam dajecie do nalesnikow? U mnie tylko ser i dzem. Co za kraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WywalonɛJaja napisał: Na cycofony można se położyć kapustę na cyberku Chyba na kursie doradcy laktacyjnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Kapusta jest dobra na stany zapalne. Można ją na głowę kłaść jakby co. To se połóż całego glomba na ochłodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WywalonɛJaja napisał: To se połóż całego glomba na ochłodzenie Glomby sie wbija w otwory nosowe i uszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Muszę czekać aż mi znieczulenie odpuści. A jeść mi się chce jak diabli. No w koncu ktos kto az sie musial znieczulic czytajac o tym co robia bigosowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach