WywalonɛJaja 25 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Glomby sie wbija w otwory nosowe i uszne. O kapuście jeszcze nie słyszałam ale wszystko przede mno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: To se połóż całego glomba na ochłodzenie Głąby są toksyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Co wy tam dajecie do nalesnikow? U mnie tylko ser i dzem. Co za kraj ser dzem kurczaka grzyby kapuste bigos jajka a takze warzywa z miesem mielonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Głąby są toksyczne. Aby tylko one Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 10 godzin temu Wszyscy co pisali o tym co robia z biednym bigosem zostali zgloszeni i czekam na wymierzenie sprawiedliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 10 godzin temu zjadlbym se nalesniki z kebabem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: No w koncu ktos kto az sie musial znieczulic czytajac o tym co robia bigosowi Nie lubię bigosu. Może dwa razy w życiu jadłam taki, który mi smakował. A te pierogi - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Wszyscy co pisali o tym co robia z biednym bigosem zostali zgloszeni i czekam na wymierzenie sprawiedliwosci Wystrzelą nas w Kosmos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 9 godzin temu 19 minut temu, murb napisał: I znowu to się zrobiło. 🫣 Mogło być gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 9 godzin temu Marcin prokop rozstal sie z zona pisza na pudelku i rano w komentarzach to wina zony a wieczorem prokopa. Nie wiem juz co myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 9 godzin temu Wystrzela was tam gdzie miejsce pejsatych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 9 godzin temu Nie chce mi się liczyć, ale na kafe conajmniej 200 banów dostałe, dopiero ostatnio zaczynamy mieć porozumienie, a wy płaczecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 9 godzin temu Widać że semici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Glomby sie wbija w otwory nosowe i uszne. W jakim celu? Bo chyba nie dla przyjemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: ser dzem kurczaka grzyby kapuste bigos jajka a takze warzywa z miesem mielonym Jajka???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: W jakim celu? Bo chyba nie dla przyjemności. Skoro mówisz, że jest przeciwzapalna kapusta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Jajka???? nom zaj3biste pewnie pierogi znasz tez tylko ruskie z miesem i kapusto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 9 godzin temu pierogow ruskich to nie lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Jajka???? Krokiety z jajkami siekanymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Skoro mówisz, że jest przeciwzapalna kapusta Aaaa! Nie próbowałam ale może będzie skuteczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: nom zaj3biste pewnie pierogi znasz tez tylko ruskie z miesem i kapusto Tylko azjatyckie i ruskie mniam ale bez jakichs krabow ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: Wystrzela was tam gdzie miejsce pejsatych. A już miałam nadzieję, że wakacje będą na koszt Koralgola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Krokiety z jajkami siekanymi. Horror Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Koralgor napisał: Tylko azjatyckie i ruskie mniam ale bez jakichs krabow ble idz se do Mandu w Gdansk Oliwa i zobacz jakie majo pierogi Edytowano 9 godzin temu przez NajśliczniejszyZCałejWsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Tylko azjatyckie i ruskie mniam ale bez jakichs krabow ble Azjatyckie to z wieprzowiną i krewetkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Horror zaj3biste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 9 godzin temu A te krokiety z jajkiem to gdzie kupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: A już miałam nadzieję, że wakacje będą na koszt Koralgola. Chyba w alszfic. Dobra zegnam ozieble pejsaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 9 godzin temu pejsate to ty jestes bo ciapaci tez ci nie pasuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 9 godzin temu (edytowany) nie rozmnazaj sie plis. a zreszta nie trzeba pisac bo bedzie jazgot i tak ze podreczne i ich brajanki wiec nie sadze ze sa takie plany Edytowano 9 godzin temu przez misiochuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach