taka_pokraka 219 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, murb napisał: Muszę czekać aż mi znieczulenie odpuści. A jeść mi się chce jak diabli. Można jeść tylko trzeba uważać by się nie ugryźć. Głowa mnie boli już 3 wieczór z rzędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: idz se do Mandu w Gdansk Oliwa i zobacz jakie majo pierogi Mandu mniam. Dobre pierozki. Pierwsze miejsce w Gdansku do ktorego ide 2 minuty temu, murb napisał: Azjatyckie to z wieprzowiną i krewetkami. Krewetki. Ten temat jest traumatyczny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Horror Zaje/bisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Badałam dna nie jestem pejsata w żadnym wypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WywalonɛJaja napisał: Badałam dna nie jestem pejsata w żadnym wypadku to juz po sukcesie finansowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Można jeść tylko trzeba uważać by się nie ugryźć. Głowa mnie boli już 3 wieczór z rzędu. Fatalnie z tą głową. Przeziębienie? Oby nie bo będę miała wyrzuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: to juz po sukcesie finansowym Nie mam tego w horoskopie wiec wywalone jaja czy goj czy pejsata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu A nje to kariera xD finanse zawsze stabilne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Ahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Fatalnie z tą głową. Przeziębienie? Oby nie bo będę miała wyrzuty. A co spotkalyscie sie i Pokraka tez z miasta gdzie same sie podpalaja staruszki po lasach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: Chyba w alszfic. Dobra zegnam ozieble pejsaci Miło było powymieniać się postami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu Ziemniak a ty czesto jadales w mandu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: A co spotkalyscie sie i Pokraka tez z miasta gdzie same sie podpalaja staruszki po lasach? Co robią staruszki w lesie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Miło było powymieniać się postami. No pa zydzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Ziemniak a ty czesto jadales w mandu? kilka razy a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WywalonɛJaja napisał: No pa zydzie No pa. Pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 219 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Fatalnie z tą głową. Przeziębienie? Oby nie bo będę miała wyrzuty. Nie raczej nie, może to od oczu bo oko też boli. Za dużo gapie się w monitor i telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Co robią staruszki w lesie? Brzeska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: No pa. Pa! Co tam pokrace pokazywalas? Jak masz 22 lata to chyba podstawowke hue hue hue 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: kilka razy a co Ja to bym chciala takie mandu. Po niektore rzeczy trzeba az do gdanska jechac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 219 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Co robią staruszki w lesie? Budują chatki na kurzej nóżce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Brzeska. Legendarna ulica, na którą podobno nie należy się zapuszczać po zachodzie słońca. Choć teraz wszystko rewitalizują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 219 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Co tam pokrace pokazywalas? Jak masz 22 lata to chyba podstawowke hue hue hue Ma 25 ale fakt wygląda góra na 22. Wszystko mi pokazała 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Sråjom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Budują chatki na kurzej nóżce. To nie ja. Boli mnie dziś palec wskazujący. Na szczęście i lewej ręki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ma 25 ale fakt wygląda góra na 22. Wszystko mi pokazała No. Zmuszałam nawet do patrzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WywalonɛJaja napisał: Sråjom I całe szczęście bo niewiele jest rzeczy gorszych od zaparcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: I całe szczęście bo niewiele jest rzeczy gorszych od zaparcia. Zbyt mlody jesteś czyzyku aby wiedzieć wiele o życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 7 godzin temu Bo zyjesz w klatce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: Co tam pokrace pokazywalas? Jak masz 22 lata to chyba podstawowke hue hue hue 25. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 219 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: To nie ja. Boli mnie dziś palec wskazujący. Na szczęście i lewej ręki. Dobrze że nie środkowy. Miałabyś problemy z wyrażaniem asertywności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach