WywalonɛJaja 25 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Glomby sie wbija w otwory nosowe i uszne. O kapuście jeszcze nie słyszałam ale wszystko przede mno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: To se połóż całego glomba na ochłodzenie Głąby są toksyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Co wy tam dajecie do nalesnikow? U mnie tylko ser i dzem. Co za kraj ser dzem kurczaka grzyby kapuste bigos jajka a takze warzywa z miesem mielonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Głąby są toksyczne. Aby tylko one Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 10 godzin temu Wszyscy co pisali o tym co robia z biednym bigosem zostali zgloszeni i czekam na wymierzenie sprawiedliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 10 godzin temu zjadlbym se nalesniki z kebabem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: No w koncu ktos kto az sie musial znieczulic czytajac o tym co robia bigosowi Nie lubię bigosu. Może dwa razy w życiu jadłam taki, który mi smakował. A te pierogi - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Wszyscy co pisali o tym co robia z biednym bigosem zostali zgloszeni i czekam na wymierzenie sprawiedliwosci Wystrzelą nas w Kosmos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, murb napisał: I znowu to się zrobiło. 🫣 Mogło być gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 10 godzin temu Marcin prokop rozstal sie z zona pisza na pudelku i rano w komentarzach to wina zony a wieczorem prokopa. Nie wiem juz co myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 10 godzin temu Wystrzela was tam gdzie miejsce pejsatych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giorno_giovanna 14 Napisano 10 godzin temu Nie chce mi się liczyć, ale na kafe conajmniej 200 banów dostałe, dopiero ostatnio zaczynamy mieć porozumienie, a wy płaczecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 10 godzin temu Widać że semici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Glomby sie wbija w otwory nosowe i uszne. W jakim celu? Bo chyba nie dla przyjemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: ser dzem kurczaka grzyby kapuste bigos jajka a takze warzywa z miesem mielonym Jajka???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 198 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: W jakim celu? Bo chyba nie dla przyjemności. Skoro mówisz, że jest przeciwzapalna kapusta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Jajka???? nom zaj3biste pewnie pierogi znasz tez tylko ruskie z miesem i kapusto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 10 godzin temu pierogow ruskich to nie lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Jajka???? Krokiety z jajkami siekanymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Skoro mówisz, że jest przeciwzapalna kapusta Aaaa! Nie próbowałam ale może będzie skuteczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: nom zaj3biste pewnie pierogi znasz tez tylko ruskie z miesem i kapusto Tylko azjatyckie i ruskie mniam ale bez jakichs krabow ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, WywalonɛJaja napisał: Wystrzela was tam gdzie miejsce pejsatych. A już miałam nadzieję, że wakacje będą na koszt Koralgola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Krokiety z jajkami siekanymi. Horror Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Koralgor napisał: Tylko azjatyckie i ruskie mniam ale bez jakichs krabow ble idz se do Mandu w Gdansk Oliwa i zobacz jakie majo pierogi Edytowano 10 godzin temu przez NajśliczniejszyZCałejWsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 739 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Tylko azjatyckie i ruskie mniam ale bez jakichs krabow ble Azjatyckie to z wieprzowiną i krewetkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 4 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Horror zaj3biste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 150 Napisano 10 godzin temu A te krokiety z jajkiem to gdzie kupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 25 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: A już miałam nadzieję, że wakacje będą na koszt Koralgola. Chyba w alszfic. Dobra zegnam ozieble pejsaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 10 godzin temu pejsate to ty jestes bo ciapaci tez ci nie pasuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 5 Napisano 10 godzin temu (edytowany) nie rozmnazaj sie plis. a zreszta nie trzeba pisac bo bedzie jazgot i tak ze podreczne i ich brajanki wiec nie sadze ze sa takie plany Edytowano 10 godzin temu przez misiochuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach