karmazynowy przyplyw 153 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nieznajoma.ona. napisał: Też Ci pisałam żebyś coś przestał. I w doopie to miałeś. A jeszcze nie wspomnę o tym ile o mnie wywaliłeś. Nie masz prawa niczego ode mnie żądać w tej chwili. Proszę, a nie zadam. Bawcie się beze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nieznajoma.ona. napisał: Przynajmniej nie zdzieram z podatnika, ani z byłych i nie kupuję za to 100 par butów, perfumów, telefonów ani maszyn do tzipy. Ale liż dalej biseksie jej doope. Perfum skarbie tak. Widocznie żaden mężczyzna o którego tak oczy podbijasz gwałcisz i zabijasz nie uznał ze jestes warta by pachnieć i mieć 101 parę butów. No co ja mam Ci powiedzieć. Jesteś wyjątkowa w swoim rodzaju i nieskazitelna. Czekaj cierpliwie. Guwniaki podrasna i kleks będzie znowu do wzięcia. Trzymam kciuki perelko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: 6 zł to niemożliwe chyba że podbierałeś wodę z kałuży Miałem nadpłatę ale ciotka będzie zazdrości 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nadpłata czy co to? W czerwcu będzie rozlicznie za ogrzewanie, ale będzie dopłata, bo sezon grzewczy był do 15 kwietnia, a ci dalej grzeją, więc sobie doliczą. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Prawda jest taka że żal ci dupe ściska że nigdy nie będziesz matką. A teraz spjerdalaj lampucero. In vitro se zrobi na 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: Przynajmniej nie zdzieram z podatnika, ani z byłych i nie kupuję za to 100 par butów, perfumów, telefonów ani maszyn do tzipy. Ale liż dalej biseksie jej doope. Jak sie ciebie czyta i to wszystko co piszesz to brzmi jakbyś była zazdrosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 3 godziny temu Same problemy z tymi babami a nawet na sex im nie zależy i po co to komu Mi ai pisze fajne opowiadania o krolicziu ostatnio się zastanawiam to zebrać i wydać w formie książki 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Miałem nadpłatę ale ciotka będzie zazdrości Tak Fajnie. Jeszcze powiedz że za prąd przyszlo 16 zl bo masz tylko 11 komputerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak sie ciebie czyta i to wszystko co piszesz to brzmi jakbyś była zazdrosna. Zwróciłem jednak surface pro 5 będę brał jednak pro 7 gwiezdna szarość bo fajne to urządzenie i chce lepszom wersji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Same problemy z tymi babami a nawet na sex im nie zależy i po co to komu Mi ai pisze fajne opowiadania o krolicziu ostatnio się zastanawiam to zebrać i wydać w formie książki Też wole sztuczna cìpe i klopsy niż takie spiritus movens jak ta baba opetana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Prawda jest taka że żal ci dupe ściska że nigdy nie będziesz matką. A teraz spjerdalaj lampucero. To czy nią będę zależy tylko ode mnie i Boga. Za to to, czy Ty będziesz mieć faceta mądrego czy kolejnego debyla do matkowania, to już od Ciebie, a niestety nie zanosi się na zmiany w tym łebku. Wróć! O czym ja gadam?! Łeb na tzipe miejscami zamieniłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Proszę, a nie zadam. Bawcie się beze mnie Leć na telegram ukoić jej płacz. A potem jak przestanę pisać, wylezie i będzie rżnąć głupa że ją nic nie dotyka i że to ja robię z siebie idyotkę, a TWA doorne będzie klepać po pleckach, wszak każdemu głodnemu atencji pożyteczny ydiota na rękę. Znam mechanizmy ludzkie i tego szamba. Może i robię z siebie ydiotke, a może i nie, ważne że ona nie musi, jest nią. Wybory jakie dokonuje wśród facetów już na to wskazują, wspomnieć choćby upoślaka Małolata i to jak w doope wpycha im swoją tzipe niedopchnięta bo w realu ciężko o desperatów na podstarzałą patole, takich co by nie capiło od nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Jak sie ciebie czyta i to wszystko co piszesz to brzmi jakbyś była zazdrosna. Przecież tego nie kryję i nigdy nie kryłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nieznajoma.ona. napisał: To czy nią będę zależy tylko ode mnie i Boga. Za to to, czy Ty będziesz mieć faceta mądrego czy kolejnego debyla do matkowania, to już od Ciebie, a niestety nie zanosi się na zmiany w tym łebku. Wróć! O czym ja gadam?! Łeb na tzipe miejscami zamieniłaś. Liczenie na niepokalane poczecie kolejny raz w historii to już graniczy z bluźnierstwem. Miejże rigcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu Chryste nazarenski ten prodżekt już jest niesmaczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 670 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Еlciаа napisał: Prawda jest taka że żal ci dupe ściska że nigdy nie będziesz matką. A teraz spjerdalaj lampucero. Nie przejmuj się tą hejterą Boni szkoda zdrowia Serduszko To twoje życie i masz prawo robić co chcesz Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Prawda jest taka że żal ci dupe ściska że nigdy nie będziesz matką. A teraz spjerdalaj lampucero. Nie uważasz, że teraz poszłaś po bandzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, WywaloneJajca napisał: Perfum skarbie tak. Widocznie żaden mężczyzna o którego tak oczy podbijasz gwałcisz i zabijasz nie uznał ze jestes warta by pachnieć i mieć 101 parę butów. No co ja mam Ci powiedzieć. Jesteś wyjątkowa w swoim rodzaju i nieskazitelna. Czekaj cierpliwie. Guwniaki podrasna i kleks będzie znowu do wzięcia. Trzymam kciuki perelko Ja nie jestem sprzedajna. Tamta do tego stopnia że tzipe sprzedaje za garść komplementów. To dopiero musi być niska samoocena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: Przecież tego nie kryję i nigdy nie kryłam Ale trzeźwa jesteś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Zwróciłem jednak surface pro 5 będę brał jednak pro 7 gwiezdna szarość bo fajne to urządzenie i chce lepszom wersji Miałeś już urodziny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nieznajoma.ona. napisał: Ja nie jestem sprzedajna. Tamta do tego stopnia że tzipe sprzedaje za garść komplementów. To dopiero musi być niska samoocena. A za co uchylisz wrota do swych podstarzalych bram kochanie? Za kolejny prodżekt który jak widzisz wypala ale jedynie neurony w twojej czaszce? Tak z ciekawości pytam przełykając jeszcze większy niesmak. Patrz wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie uważasz, że teraz poszłaś po bandzie? Mocno ją boli prawda o niej którą piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 1 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: Łatwością w kroku jak już, bierze takich co nie chce się im wysilać. a pravikowi, lexowi czy zmalowanemu chciało się wysilać??? każdemu z nich słałaś tzytze i picze na pv albo jęczałaś do słuchawki więc twoje poczucie wyższosci jest tu nieuzasadnione moocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: A za co uchylisz wrota do swych podstarzalych bram kochanie? Za kolejny prodżekt który jak widzisz wypala ale jedynie neurony w twojej czaszce? Tak z ciekawości pytam przełykając jeszcze większy niesmak. Patrz wyżej. Choćbyś na głowie stawała nie dowiesz się czym te projekty są. Nie wysilaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, choroszcz jukon welcome napisał: a pravikowi, lexowi czy zmalowanemu chciało się wysilać??? każdemu z nich słałaś tzytze i picze na pv albo jęczałaś do słuchawki więc twoje poczucie wyższosci jest tu nieuzasadnione moocno Nie masz żadnego podjazdu tymi urojeniami w które sam nie wierzysz nawet. A teraz spadaj nudzarzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu Och och kleks kocham cje dotykam swego lona jak szalona bo jestem niesprzedajnom całkiem damom kol mi hani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Miałeś już urodziny? Jeszcze nie ale mi się wydaje lepsze niż ipad pro 13 bo można wszystko zrobić i czas marnować a ipad zakupy albo tiktoka nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 1 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Same problemy z tymi babami a nawet na sex im nie zależy i po co to komu Mi ai pisze fajne opowiadania o krolicziu ostatnio się zastanawiam to zebrać i wydać w formie książki buahahhahaha ja prld Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale trzeźwa jesteś? Szczera w hui jak zazwyczaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1917 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: Przecież tego nie kryję i nigdy nie kryłam Czego najbardziej zazdrościsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nieznajoma.ona. napisał: Choćbyś na głowie stawała nie dowiesz się czym te projekty są. Nie wysilaj się. Twoimi urojeniami i próba wyłudzania czegoś na czym ci zależy lecz to nigdy nie nastąpi i stąd ta frustracja bijąca na dekiel i kazaca ci brnąć w jeszcze większe fale niesmacznej zenady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach