Nieznajoma.ona. 146 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Wszystko przekazujesz? Ok. I co już nie what? Jaki krindz desperatki jprle bu ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Wszystko przekazujesz? Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 1 godzinę temu A najlepsze jest że to wybaczy typowi, bo atencja ssie i niedopchnięcie za bardzo boli. Zero godności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nieznajoma.ona. napisał: Od razu nie jesteście kumpela i Cię nic nie interesuje, ale moje nudle i wkładanie już tak. Ty hipokrytko obleśna. Ha tfu. Pisz se do ściany. Kiedyś cię szanowałam za to że piszesz z sensem, nawet przed Lex broniłam przez to, ale nie da się z Tobą wytrzymać przez Twoją frustrację życiem, zgorzknienie i fałsz oraz luzodupstwo wzajemne. Z dala od takich. No to oddal się. Mam w dupje ciebie twój szacunek i twoje emocjonalne wÿsrywy z jajami w tle. Idz się poskarż że prodżekt się sypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: No to oddal się. Mam w dupje ciebie twój szacunek i twoje emocjonalne wÿsrywy z jajami w tle. Idz się poskarż że prodżekt się sypie To się zamknij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Jeszcze się Dziwisz? Przecież to dwubiegunowy, fałszywy border. Szczerze mu współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 1 godzinę temu Malowany a ty byś może poszedł w ślady ziemniaka i porządnie dopchnął do ściany te zmurszala pannice bo ostatnio coś za dużo tych histeryj ma kobiecina. O ssaniu też wspomina więc korzystaj chlopie póki nerwy działajom. Ino zabezpiecz się bo po co narażać płód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 29 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: A najlepsze jest że to wybaczy typowi, bo atencja ssie i niedopchnięcie za bardzo boli. Zero godności. Akurat kobiety nie wiedzą co to godności honor czy lojalność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WywaloneJajca napisał: A weź wypjerdalaj babo yebnieta. Masz problem to wpros się jak lysa na priw i tam se wyjaśniajcie animozje w związku z pentami. Naprawdę uwazasz ze kogoś te bolączki zazdrosnej wariatki interesują albo z kim elzbieta se palcówki robi? Bóg ja osadzi jeśli istnieje a ty jesteś nikim mnie interesujo lubie jak ludzie z siebie wariata robio nie przeszkadzaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nieznajoma.ona. napisał: To się zamknij. A ssspjerdalaj mi stąd starùcho. Gdyby cie nie ssało od niedopchania to byś nie uskuteczniała tych popisów krėtynskich na forum publicznym. Rozumiem że odrzucenie przez tak fantastycznego mężczyznę jak lex boli i to jeszcze na rzecz takiej elzbiety babilońskiej ale jesteśmy już zdegustowani tym przedstawieniem klasy B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Malowany a ty byś może poszedł w ślady ziemniaka i porządnie dopchnął do ściany te zmurszala pannice bo ostatnio coś za dużo tych histeryj ma kobiecina. O ssaniu też wspomina więc korzystaj chlopie póki nerwy działajom. Ino zabezpiecz się bo po co narażać płód To skomplikowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 1 godzinę temu A teraz zapewne poszła mu płakać na telegram, jak wczoraj że się czepiam. I wtedy ze związku z Małolatem i popiskiwać że mamusi brak czułości, przytulasików.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: mnie interesujo lubie jak ludzie z siebie wariata robio nie przeszkadzaj A niech se robio ku twej uciesze aczkolwiek nie na moim garbie bo se nie życzę i mnie to guwno obchodzi zasadniczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: To skomplikowane. Może ja zbadaj na dwubiegunowke jakaś. Ale obstawiam że to po prostu infantylizm starej dziewicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Akurat kobiety nie wiedzą co to godności honor czy lojalność. A faceci tak? Zobacz jak broni zwykłej patoli, taniej.. , za grosz atencji sprzedajnej tzipy dla byle chętnego, a za ścianą dziecko płacze, gdy partner gra w gierkę. Ha tfu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJajca napisał: A ssspjerdalaj mi stąd starùcho. Gdyby cie nie ssało od niedopchania to byś nie uskuteczniała tych popisów krėtynskich na forum publicznym. Rozumiem że odrzucenie przez tak fantastycznego mężczyznę jak lex boli i to jeszcze na rzecz takiej elzbiety babilońskiej ale jesteśmy już zdegustowani tym przedstawieniem klasy B Mi na sexie nie zależy jak Twojej nimfomance niedopchniętej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: A ssspjerdalaj mi stąd starùcho. Gdyby cie nie ssało od niedopchania to byś nie uskuteczniała tych popisów krėtynskich na forum publicznym. Rozumiem że odrzucenie przez tak fantastycznego mężczyznę jak lex boli i to jeszcze na rzecz takiej elzbiety babilońskiej ale jesteśmy już zdegustowani tym przedstawieniem klasy B Ale ty codziennie tutaj siedzisz i piszesz wysrywy i nikt cię nie wygania? Iskra prawie tutaj już nie wchodzi, a ty przyebalas się jakbyś codzienne musiała to czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 881 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: A teraz zapewne poszła mu płakać na telegram, jak wczoraj że się czepiam. I wtedy ze związku z Małolatem i popiskiwać że mamusi brak czułości, przytulasików.. haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Ale ty codziennie tutaj siedzisz i piszesz wysrywy i nikt cię nie wygania? Iskra prawie tutaj już nie wchodzi, a ty przyebalas się jakbyś codzienne musiała to czytać. Czyli jednak w twym serduszki tli się nadzieja na nadzianie na pal tej wiedzmy huh. A poza tym tekst był skierowany do chorej na łeb trolicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 210 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, 250GodzinTak napisał: Madziu zobacz, jaki cyrk. Wywalone jajca tak skakały, aż we własnym łajnie się utaplały. Nawet jej pionek malowany zaczął po niej jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nieznajoma.ona. napisał: Mi na sexie nie zależy jak Twojej nimfomance niedopchniętej. To jak na seksie nie to może chociaż miche szykuj któremuś. Nvm. A może zapytaj thajemniczego bossa z działu ogólnego co sądzi o tym zacnym projekcie nvm ocbg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nieznajoma.ona. napisał: A faceci tak? Zobacz jak broni zwykłej patoli, taniej.. , za grosz atencji sprzedajnej tzipy dla byle chętnego, a za ścianą dziecko płacze, gdy partner gra w gierkę. Ha tfu nie potrafie pojac dlaczego nadal uwazasz sie za lepsza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Czyli jednak w twym serduszki tli się nadzieja na nadzianie na pal tej wiedzmy huh. A poza tym tekst był skierowany do chorej na łeb trolicy Po prostu ją lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Jeszcze się dziwisz? Przecież to dwubiegunowy, fałszywy border. Istna moda na sukces, gdzie jeden po drugim bierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 1 godzinę temu Każdy orze jak może niemniej ten plan nie wypalił huh soł sory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Po prostu ją lubię. To mnie naprawdę nie obchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Nieznajoma.ona. napisał: A faceci tak? Zobacz jak broni zwykłej patoli, taniej.. , za grosz atencji sprzedajnej tzipy dla byle chętnego, a za ścianą dziecko płacze, gdy partner gra w gierkę. Ha tfu Bronię jej, bo ty ja atakujesz, a nic ci Ela nie zrobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 146 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: haha Nie uważam żeby Twoje życie i Twój stan psychiczny był zabawny. Ale ludzie się uciekają do różnych metod wyparcia i udawania że coś ich nie rusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 1 godzinę temu Miedzy młotem a kowadłem jajca mieć to tragedia. I tej by chciał dogodzić a i tamtej nie urazić a finalnie nie porùcha żadnej i taki to już los rycerza białogłowych smerfetek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Bronię jej, bo ty ja atakujesz, a nic ci Ela nie zrobiła. potencjalnych retardow jej odbija zaj3bistoscio swojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach