KapseLek 0 Napisano 5 godzin temu Co tam słychać 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 13 Napisano 5 godzin temu Spoko. A u Ciebie? Jesteś tu nowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapseLek 0 Napisano 5 godzin temu Byłem tu kiedyś przez chwilę ale teraz nie kojarzę nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KapseLek napisał: Byłem tu kiedyś przez chwilę ale teraz nie kojarzę nikogo Grypsujesz, czy z Madzią i Giną na frajèrni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 881 Napisano 5 godzin temu Dzień jak codzień. Jeżeli jesteś tu nowy to wypadałoby się przedstawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 5 godzin temu Elzbieta już sidła zarzuca na jakiegoś kapselka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 5 godzin temu Właśnie widzę, dlatego tu siedzę i patrzę na rozwój sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 5 godzin temu Nic bardziej zenujacego niż Iskra i jej prodżekty raczej dzis już nie wyskoczy więc nie ma na co patrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapseLek 0 Napisano 5 godzin temu 30 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Grypsujesz, czy z Madzią i Giną na frajèrni? Nikogo nie grypsuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KapseLek 0 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Dzień jak codzień. Jeżeli jesteś tu nowy to wypadałoby się przedstawić. Jestem Piotrek, mam 27 lat jestem kelnerem coś jeszcze chcesz o mnie wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KapseLek napisał: Nikogo nie grypsuje Taka odpowiedź mi wystarczy. Idziesz do frajèrni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Nic bardziej zenujacego niż Iskra i jej prodżekty raczej dzis już nie wyskoczy więc nie ma na co patrzeć Kiepski spektakl i nie popieram, chociaż staram się zrozumieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Kiepski spektakl i nie popieram, chociaż staram się zrozumieć. Ona jakieś leki bierze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Ona jakieś leki bierze? Nie. Weź spier.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Nie. Weź spier.. Bo te jej rozmowy z sama sobą są niepokojące jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 5 godzin temu Znowu Iskrę widzi. Koralgol to też Iskra. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 210 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Bo te jej rozmowy z sama sobą są niepokojące jednak. Staram się nie zagłębiać w ten alfabet morsa, ale jak lubi, to niech sobie tak z kolegą pisze, chociaż lepiej przejść na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1489 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: 🫶 Wszędzie widziane są Iskry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Staram się nie zagłębiać w ten alfabet morsa, ale jak lubi, to niech sobie tak z kolegą pisze, chociaż lepiej przejść na priv Trochę krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wszędzie widziane są Iskry Ty w mężu ewki widzisz ewke soł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Trochę krindz Ten kolega, to też niezły ancymon ale huy, niech każdy buja z kim chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Ten kolega, to też niezły ancymon ale huy, niech każdy buja z kim chcę. Brzmi jak skrzyżowanie ciebie z kleksem. No niewazne ale życzę zdrowia mimo wszystko twej niedoszłej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 210 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wszędzie widziane są Iskry Choroba nie wybiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Brzmi jak skrzyżowanie ciebie z kleksem. No niewazne ale życzę zdrowia mimo wszystko twej niedoszłej No kur bez jaj, że ja tak piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: No kur bez jaj, że ja tak piszę No kur bez jaj się zgadza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu Foch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano 4 godziny temu nwm co czeba miec w glowie zeby pisac z lexem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 153 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: nwm co czeba miec w glowie zeby pisac z lexem xD Może jakbyś wymienił z nim priv, to okazałby się twoim najlepszym ziomkiem tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach