karmazynowy przyplyw 164 Napisano 8 godzin temu I nie wiem co robić. Zrobię sobie zupkę chińska i dwie bułki, a potem zobaczę, co dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 8 godzin temu I jeszcze frytki do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 893 Napisano 8 godzin temu Jak to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 22 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: I nie wiem co robić. Zrobię sobie zupkę chińska i dwie bułki, a potem zobaczę, co dalej. Zaczynasz wieść żywot Lezaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Bułka z piekarni, masło, pomidor, sól i pieprz. Uwielbiam. Kiedyś oglądałem jak gościu pokazywał szklarnie i różne odmiany pomidorów. Zrywał z krzaka i wyebywał przed kamerą, ale to było piękne. Też kiedyś będę miał szklarnie. Będę wstawał rano, robił kawę i szedł sobie bez gaci do szklarni po pomidory na śniadanie. Edytowano 7 godzin temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 38 Napisano 7 godzin temu Nie lubje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Bułka z piekarni, masło, pomidor, sól i pieprz. Uwielbiam. Kiedyś oglądałem jak gościu pokazywał szklarnie i różne odmiany pomidorów. Zrywał z krzaka i wyebywał przed kamerą, ale to było piękne. Też kiedyś będę miał szklarnie. Będę wstawał rano, robił kawę i szedł sobie bez gaci do szklarni po pomidory na śniadanie. Każdy ma jakieś marzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 9 Napisano 6 godzin temu a ja pakuje buty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 164 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, parabataii napisał: Każdy ma jakieś marzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 38 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Janusz z wąsem napisał: Zaczynasz wieść żywot Lezaka. Nie jem zupek chińskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Nie jem zupek chińskich A powinieneś wiesz ile byś zaoszczędził na jedzeniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 38 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Lewak z krwi i kości napisał: A powinieneś wiesz ile byś zaoszczędził na jedzeniu? Ostatnio dobrze się odzywam mi się poprawila cera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Ostatnio dobrze się odzywam mi się poprawila cera To pewnie przez walenie konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 38 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Lewak z krwi i kości napisał: To pewnie przez walenie konia Podejrzewam że od jajek tesz ale takich kurzych w sakatce jarzynowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewak z krwi i kości 5 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Podejrzewam że od jajek tesz ale takich kurzych w sakatce jarzynowej A kawalerze panny przypadkiem nie szukasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach