Get Оut 201 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Stalowe pięści Guni 2 napisał: Daj link do tych statystyk, panie Podlasie Stara niech ci da za którą masz niebieską kartę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stalowe pięści Guni 2 6 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Stara niech ci da za którą masz niebieską kartę. Z tego co mi wiadomo, wazoniarzu, to niebieska karta jest u was rodzinna - nie u mnie. Czekam na link. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 201 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Stalowe pięści Guni 2 napisał: Z tego co mi wiadomo, wazoniarzu, to niebieska karta jest u was rodzinna - nie u mnie. Czekam na link. No ale to ty masz niebieską kartę za dojeżdżanie starej i jak nie będziesz pił dwa dni będą ludzie z ukrowej onucy tak tak . Jak zjesz własne odchody na jakimś live, to dam linka , bo nie ma nic za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1528 Napisano 8 godzin temu 26 minut temu, Stalowe pięści Guni 2 napisał: Za tobą też nikt nie zapłacze, a co więcej, własna matka zamiast znicza będzie stawiała ci na grób stolec najwyżej. Napisał facet, któremu grozi więzienie bez garnka na głowie. Dumbo pisała Moon, że mają cię zamknąć, więc forum odpocznie od kolejnego psychopaty i alkoholika. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1528 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Stalowe pięści Guni 2 napisał: Z tego co mi wiadomo, wazoniarzu, to niebieska karta jest u was rodzinna - nie u mnie. Czekam na link. Czemu chlejesz i nie leczysz się garnku na głowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 140 Napisano 6 godzin temu Madzia miała już okazję, by pokazać swoją dzielność twarzą w twarz (sama agresywnie proponowała), niestety wciąż nie dojechała... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1528 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Madzia miała już okazję, by pokazać swoją dzielność twarzą w twarz (sama agresywnie proponowała), niestety wciąż nie dojechała... Ja się nie obawiam o swoje bezpieczeństwo kiedy tutaj poznałam ludzi. Ty się obawiałaś, bo balas się, że z obcymi się nie spotykasz, więc jak poznałaś żonatego wtedy gacha? I wiecznie chora z anemią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1931 Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, Get Оut napisał: Tego nie mieliby pod ręką , ale widelce ,szkło i tym już mogliby narobić krzywdy. Jeszcze tłuczek do mięsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 38 minut temu 20 godzin temu, +RC+ napisał: Ciekawe czy gdyby tutejsze kobiety się spotkały w realu to czy też by były dla siebie takie jak na forum, czy panowałaby niezręczna cisza... Na co komu mieszanie tych dwóch światów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 512 Napisano 34 minuty temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Na co komu mieszanie tych dwóch światów Haha, no dokładnie... z reguły ludzie mają wystarczająco dużo problemów w realu, więc na co jeszcze kafeterię ściągać na swoją głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach