Get Оut 200 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Stalowe pięści Guni 2 napisał: Daj link do tych statystyk, panie Podlasie Stara niech ci da za którą masz niebieską kartę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stalowe pięści Guni 2 6 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Stara niech ci da za którą masz niebieską kartę. Z tego co mi wiadomo, wazoniarzu, to niebieska karta jest u was rodzinna - nie u mnie. Czekam na link. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 200 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Stalowe pięści Guni 2 napisał: Z tego co mi wiadomo, wazoniarzu, to niebieska karta jest u was rodzinna - nie u mnie. Czekam na link. No ale to ty masz niebieską kartę za dojeżdżanie starej i jak nie będziesz pił dwa dni będą ludzie z ukrowej onucy tak tak . Jak zjesz własne odchody na jakimś live, to dam linka , bo nie ma nic za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1519 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Stalowe pięści Guni 2 napisał: Za tobą też nikt nie zapłacze, a co więcej, własna matka zamiast znicza będzie stawiała ci na grób stolec najwyżej. Napisał facet, któremu grozi więzienie bez garnka na głowie. Dumbo pisała Moon, że mają cię zamknąć, więc forum odpocznie od kolejnego psychopaty i alkoholika. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1519 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Stalowe pięści Guni 2 napisał: Z tego co mi wiadomo, wazoniarzu, to niebieska karta jest u was rodzinna - nie u mnie. Czekam na link. Czemu chlejesz i nie leczysz się garnku na głowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach