karmazynowy przyplyw 182 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: mam nadzieje ze nie bede nigdy mowil ze jakis tam czas w przeszlosci to moj najlepszy Całe życie chcesz mieć zayebiste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 28 Napisano 7 godzin temu No fajnie jak przyszłość lepsza niż przeszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Całe życie chcesz mieć zayebiste? w kazdym razie coraz bardziej zaj3biste z kazdym rokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: imprezowy ? Nie o to chodzi. Imprezy mam co chwilę I kiedy chce. Poprostu wtedy kochałam kogoś najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 182 Napisano 7 godzin temu Ja znam tylko okres, w którym miałem najlepsza formę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie o to chodzi. Imprezy mam co chwilę I kiedy chce. Poprostu wtedy kochałam kogoś najbardziej. szkoda ze to przeszlosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 7 godzin temu a co moze byc coraz bardziej zayebiste jak czlowiek coraz starszy i mniej go zadowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 334 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Ja znam tylko okres, w którym miałem najlepsza formę zawsze formę możesz zrobić jeżeli nie masz przeszkód zdrowotnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 28 Napisano 7 godzin temu Ja mam teraz fajną formę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 28 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: a co moze byc coraz bardziej zayebiste jak czlowiek coraz starszy i mniej go zadowala Żona, dzieci, albo np. przebiec sobie kiedyś maraton. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 182 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: w kazdym razie coraz bardziej zaj3biste z kazdym rokiem Oby ci się spełniło gruby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: szkoda ze to przeszlosc masz z nia jakis problem bo chyba jestes lizusem na pokaz jak sliwka huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 55 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: a co moze byc coraz bardziej zayebiste jak czlowiek coraz starszy i mniej go zadowala Potwierdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 7 godzin temu lerzak wroc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 28 Napisano 7 godzin temu No niestety coraz starszy, ale ja np. mam lepszą kondycję teraz i przemianę materii niz jako gówniak ;/. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 28 Napisano 7 godzin temu Leżaka porwało AI. Po co mu dumbo, która mieszała go z błotem, żeby zaimponować munkowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 182 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zawsze formę możesz zrobić jeżeli nie masz przeszkód zdrowotnych Jak glowa nie gra to nie zrobisz, przynajmniej ja tak miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Oby ci się spełniło gruby. dziekuje kurduplu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: aaaaallle wiesz Mati, że ja cie szanuuujeee... nawiązywałem do wpisu babki jakiś czas temu że makaron wchodzi tu kąsać mnie po jajach wolałem się upewnić czy tę cześć działalności tez przejmujesz Zakończmy ten konfilkt najwyższy czas Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Sernikowski napisał: Leżaka porwało AI. Po co mu dumbo, która mieszała go z błotem, żeby zaimponować munkowi. no jesli chodzi o to gledzenie ze ma wyjeebane jaja w jakies restauracje to akurat pocieszne bo tez mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 182 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: dziekuje kurduplu Tak? To ściągaj sombrero pastuchu i napeyrdalanka, tylko nie ma z całej pety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 28 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: no jesli chodzi o to gledzenie ze ma wyjeebane jaja w jakies restauracje to akurat pocieszne bo tez mam Chyba zakochal się w AI i odszedl stąd Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Tak? To ściągaj sombrero pastuchu i napeyrdalanka, tylko nie ma z całej pety przygniote cie kaldunem i po tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Skoro Ci odpowiada to spoko nic mi do tego Też mnie wiele osób uczyło, ale samemu trzeba przerobić praktykę znamy temat oboje. A tobie nie odpowiada Najlepiej samemu się uczyć a jak sie czegoś nie wie dopytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 182 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: przygniote cie kaldunem i po tobie U mnie 101 kg 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1945 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: szkoda ze to przeszlosc Nikt nie wie jak życie się ułoży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 7 godzin temu wydawalo sie mniej na foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 28 Napisano 7 godzin temu Może ze świrmokiem wyjdzie albo wychodzenachwile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 126 Napisano 7 godzin temu nom po prostu cos wspomniala, nawet jak jest srednio to nie narzeka a tu pretensje majom jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 55 Napisano 7 godzin temu Ta mezalians trolla ritardzicy z trolem elokwęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach