szmul 134 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Albo jakieś ruchy, żeby spalić Frykcyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu U mnie ostatnio tak czysto było 3 lata temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu Zboczona babsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: Frykcyjne Ja bym się sturlał z górki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1954 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: milka truskawkowa? Nie milka bo za słodka. Wedel truskawkowa najlepsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1954 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Włączam grzejnik, bo ciągnie po jajach, a na wikend pokazuje 28 stopni Rano ma być minus 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1954 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mnie lody jakoś nie kręcą. Czasem zjem, ale bez podniety. Bo lody wolą dziewczyny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo lody wolą dziewczyny I dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie milka bo za słodka. Wedel truskawkowa najlepsza. Ja nie jestem truskawkowy. Mam uczulenie i w ogóle nie rozumiem tego szału kutása na te czerwone owoce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Rano ma być minus 5. Zaraz cię wystalkuje. 🥶 Syberia. U mnie 0 pokazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 344 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Rano ma być minus 5. to dzisiaj śpię w środku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu Pamiętacie te jogurty danonki, do których dołączyli patyczka i mogłeś sobie zrobić loda? Jakie to gunfo było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 344 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Zaraz cię wystalkuje. 🥶 Syberia. U mnie 0 pokazuje. na Syberii to tyle w środku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, WywaloneJajca napisał: A ja mam taki syf w kuchni ze jutro przeżyje załamanie nerwowe i wpadnę w katatonie O Ty brudasko pierrdolona i syfiaro śmierdząca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Pamiętacie te jogurty danonki, do których dołączyli patyczka i mogłeś sobie zrobić loda? Jakie to gunfo było. jak w ogóle nie lubisz lodów to się nie wypowiadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to dzisiaj śpię w środku Wskakuj na drabinę mały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Pamiętacie te jogurty danonki, do których dołączyli patyczka i mogłeś sobie zrobić loda? Jakie to gunfo było. Krasnal ich nie jadł dlatego nie urósł Edytowano 1 godzinę temu przez Bandziorekk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak w ogóle nie lubisz lodów to się nie wypowiadasz Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Bandziorekk napisał: O Ty brudasko pierrdolona i syfiaro śmierdząca Jak tam w Warszawie i co tam porabiales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bandziorekk napisał: Krasnal ich nie jadł dlatego nie urósł Kto jest na zdjęciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Bandziorekk napisał: O Ty brudasko pierrdolona i syfiaro śmierdząca Brzydko o smerfetce. Weź za szpikulec i zbieraj śmieci w jej barlogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Jak tam w Warszawie i co tam porabiales Nic takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu Zawsze mnie fascynowało zbieranie śmieci na ten szpikulec. Dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Kto jest na zdjęciu? Jego chlopak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Brzydko o smerfetce. Weź za szpikulec i zbieraj śmieci w jej barlogu Syf w kuchni jest gorszy i obrzydliwszy niż w pokoju Ona miała tylko butelki po wodzie i ciuchy porozrzucane czyli bałagan tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Kto jest na zdjęciu? Filip naćpany dragami od alfonsa albo jakimiś znalezionymi kiepami na drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Jego chlopak Oczy polepione kushem. Twarz nieskalana inteligencją i raczej wolniej myślący. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1954 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Zaraz cię wystalkuje. 🥶 Syberia. U mnie 0 pokazuje. Spoko ja tutaj sie nie kryję gdzie mieszkam i nie boję się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bandziorekk napisał: Syf w kuchni jest gorszy i obrzydliwszy niż w pokoju Ona miała tylko butelki po wodzie i ciuchy porozrzucane czyli bałagan tylko Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Oczy polepione kushem. Twarz nieskalana inteligencją i raczej wolniej myślący. Oczy owsika wyrażają zaś nicość odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach