karmazynowy przyplyw 189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spoko ja tutaj sie nie kryję gdzie mieszkam i nie boję się Mnie też nie? to gdzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1954 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to dzisiaj śpię w środku A kto z prawej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Jego mamusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Oczy owsika wyrażają zaś nicość odbytu To Filip? Niepodobny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Oczy polepione kushem. Twarz nieskalana inteligencją i raczej wolniej myślący. Nie poznałes Filipa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1954 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, szmul napisał: I dzieci Tak dzieci uwielbiają i 3 gałki zjedzą naraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: To Filip? Niepodobny Owsik się zakochał bo to gej no i tyle w temacie. Pojechał do Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: To Filip? Niepodobny Tak ale to chyba stare foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bandziorekk napisał: Nie poznałes Filipa?? I dalej nie poznaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bandziorekk 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: I dalej nie poznaje. Musiał się mocno nacpac wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1954 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mnie też nie? to gdzie ? Ciebie to szczególnie a musisz zjechać na południe polski. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bandziorekk napisał: Tak ale to chyba stare foto Wygląda na sebixa, który ci temat ogarnie, ale będzie chciał dwa złote na piwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ciebie to szczególnie a musisz zjechać na południe polski. Już mam zaproszenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1954 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Pamiętacie te jogurty danonki, do których dołączyli patyczka i mogłeś sobie zrobić loda? Jakie to gunfo było. A dzieciaki to jadły a to takie świństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Mój Boże jak żyć z tym teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A dzieciaki to jadły a to takie świństwo. Większa frajda była z tego, że możesz sobie sam loda zrobić, niż z jego smaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1954 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Większa frajda była z tego, że możesz sobie sam loda zrobić, niż z jego smaku. Nigdy tego nie spróbowałam ale nie wyglądało apetycznie. Tak samo te lody owocowe jak kaktus to też niedobre bo podrabiane. Lód to ma być lód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Trzeba opuścić ten przybytek bo wieczne malkontenctwo i Ameryki nie odkryjesz ino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nigdy tego nie spróbowałam ale nie wyglądało apetycznie. Tak samo te lody owocowe jak kaktus to też niedobre bo podrabiane. Lód to ma być lód. A jeszcze gorzej smakowało. Kaktusa czasem zjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 344 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, WywaloneJajca napisał: Jego mamusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 3 godziny temu Kaktus był zayebisty, różne smaki owocków tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Mowilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Trzeba opuścić ten przybytek bo wieczne malkontenctwo i Ameryki nie odkryjesz ino Bardzo ciekawa rozmowa o prawdziwych lodach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Bardzo ciekawa rozmowa o prawdziwych lodach. Ja już zjadlam i temat uznaje za niebyly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 3 godziny temu Mrożonki mi się przypomniały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Również spozyte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Ja już zjadlam i temat uznaje za niebyly To się połóż i wywal bebzon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: To się połóż i wywal bebzon. Też uczynione 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Nie ma zaskoczeń efektu łał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 189 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Ciebie to szczególnie a musisz zjechać na południe polski. Gdzie masz widmoczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach