Macinne 0 Napisano 6 Maj Hej dziewczyny. W przyszłym roku biorę ślub. Tylko cywilny,termin jeszcze niezarejestrowany bo trzeba rejestrować pół roku przed. I teraz się zastanawiam czy wyprawiać takie typowe wesele czy obiad ślubny dla naprawdę najbliższych osób. Ile kosztuje typowe wesele na około 30-40 osób a ile taki obiad na max 17. Jakie Wy miałyście śluby? Chętnie poznam Wasze opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jermach 0 Napisano 6 Maj W przyszłym tygodniu będziemy iść do urzędu stanu cywilnego zaklepać najbliższy termin na ślub i wesela nie będzie, bo oboje posiadamy rodziny dysfunkcyjne, ja znajomych nie mam, a znajomi mojego narzeczonego mieszkają w jego rodzinnym mieście 400 km od mojej rodzinnej miejscowości, w której obecnie mieszkamy i nie będziemy w stanie zapewnić im niczego, dla nas na plus, bo wydamy tylko 84 zł Ogólnie zastanawiam się nad atrakcjami: https://oryginalnybar.pl/oferta/barman-na-wesele/ Biorę pod uwagę barmana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulbasaur 1 Napisano 12 Lipiec 870 osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 30 Napisano 13 godzin temu 999 osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach