Macinne 0 Napisano 6 Maj Hej dziewczyny. W przyszłym roku biorę ślub. Tylko cywilny,termin jeszcze niezarejestrowany bo trzeba rejestrować pół roku przed. I teraz się zastanawiam czy wyprawiać takie typowe wesele czy obiad ślubny dla naprawdę najbliższych osób. Ile kosztuje typowe wesele na około 30-40 osób a ile taki obiad na max 17. Jakie Wy miałyście śluby? Chętnie poznam Wasze opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jermach 0 Napisano 6 Maj W przyszłym tygodniu będziemy iść do urzędu stanu cywilnego zaklepać najbliższy termin na ślub i wesela nie będzie, bo oboje posiadamy rodziny dysfunkcyjne, ja znajomych nie mam, a znajomi mojego narzeczonego mieszkają w jego rodzinnym mieście 400 km od mojej rodzinnej miejscowości, w której obecnie mieszkamy i nie będziemy w stanie zapewnić im niczego, dla nas na plus, bo wydamy tylko 84 zł Ogólnie zastanawiam się nad atrakcjami: https://oryginalnybar.pl/oferta/barman-na-wesele/ Biorę pod uwagę barmana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulbasaur 1 Napisano 12 Lipiec 870 osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 29 Napisano 4 godziny temu 999 osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach