Onaaaa 2001 Napisano 15 godzin temu Dobranoc Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Jak mieszkam na południu to tylko może ciągnąć na północ Spoko, więc niech Cię ciągnie tam gdzie twoje przeznaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Dobranoc Paweł Dobranoc Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 36 Napisano 14 godzin temu 32 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak mieszkam na południu to tylko może ciągnąć na północ Na zachodzie są fajne chłopaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 317 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Zajęliśmy 12 miejsce na Eurowizji... tym razem noty od jury były dość dobre 7 miejsce ale po punktach przyznanych przez widzów (tylko 17) nastąpił spadek. Wygrała Bułgaria a 2 miejsce zajął Izrael. Dobranoc : ) Edytowano 14 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuja salowej 4 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Zajęliśmy 12 miejsce na Eurowizji... tym razem noty od jury były dość dobre 7 miejsce ale po punktach przyznanych przez widzów (tylko 17) nastąpił spadek. Wygrała Bułgaria a 2 miejsce zajął Izrael. wspaniale, powiedz rabiemu jak ci będzie rzucał kość za przekazanie wiadomości że tu na forum kafeteria nie ma antysemitów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 317 Napisano 14 godzin temu To konkurs piosenki, akurat utwór mieli dobry w tym roku. Koniec tematu : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 50 Napisano 12 godzin temu ..... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 50 Napisano 12 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2001 Napisano 4 godziny temu 9 godzin temu, Toya napisał: Na zachodzie są fajne chłopaki Piszesz o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 49 Napisano 4 godziny temu Śmieszy i żenuje mnie ten temat Eurowizji. I to, że zrobił się taki wysyp artykułów z „ekspertami eurowizyjnymi”. Jeszcze parę dni temu wypowiadali się w tonie, że najważniejszy jest televoting, a nie zdanie jury, ale narracja szybko się zmieniła, gdy według głosów jury Polska zajęła 7 miejsce, a po zebraniu głosów widzów, których było tym razem mało, spadła na 12. I teraz się jarają, że gdyby liczyło się tylko jury blabla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2001 Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, Spaghetti... napisał: Śp. Wuja nauczył mnie jednego.., wstyd to jest kraść i dupy spać. Nie wiesz jak było do końca, więc mnie nie oceniaj, bo ja w twoim kierunku nie zgrywam bohatera Nie zgrywasz bohatera? Szkoda, już miałam zamawiać dla Ciebie pelerynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 317 Napisano 3 godziny temu Mniejsza z punktacją, tegoroczne szoł udało im się : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach