karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: Kurtkę ci kupiły? Nikt mi nic nie kupił. Przecież jak kiedyś lodówkę pustą wstawiłem, to mi kasę chcieli wysyłać i nic nie wziąłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Środek nocy był i byłem półprzytomny, a kto wywalił ja, czy ty? Całą noc trułeś o to że poprawiłam Cię gdy chciałeś palić głupa że nie nazwałeś ją nudną, to i teraz mam prawo być nieprzytomna i wrzucić, idąc Twoim tokiem rozumowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 13 Napisano 1 godzinę temu Menzczyzny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Nikt mi nic nie kupił. Przecież jak kiedyś lodówkę pustą wstawiłem, to mi kasę chcieli wysyłać i nic nie wziąłem. Bo chodziło o atencję no-fejsów, kogutku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 13 Napisano 1 godzinę temu 49 minut temu, Mgła napisał: No to winszuję jeśli jest ciut lepsze niż wysyłanie tzipy i popierdy o byle czym, to już jakiś postęp, może za 5 lat będziesz 18 mentalną. Sama wysyłałaś owsikowi. Przypominajka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Menzczyzny xD No mężczyzną nazwać takiego nie można, co takie rzeczy wytyka kobiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Całą noc trułeś o to że poprawiłam Cię gdy chciałeś palić głupa że nie nazwałeś ją nudną, to i teraz mam prawo być nieprzytomna i wrzucić, idąc Twoim tokiem rozumowania Pamiętaj, że masz jeden % baterii i idziesz do swoich spraw. Ja nie po to cię wszędzie zablokowałem, żeby tutaj z tobą pisać dziunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Sama wysyłałaś owsikowi. Przypominajka xD I ciut zmądrzałam i kogucik już nie miał tak dobrze a Elżonce trochę to jeszcze zajmie nim skończy wrzucać na cha.ma tzipe na kiblu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: No mężczyzną nazwać takiego nie można, co takie rzeczy wytyka kobiecie Napisałaś, że Twój przyjaciele z Warszawy ma pieniędzy jak lodu, więc zapytałem czemu do niego nie poszłaś po pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Pamiętaj, że masz jeden % baterii i idziesz do swoich spraw. Ja nie po to cię wszędzie zablokowałem, żeby tutaj z tobą pisać dziunia Przecież i tak napiszesz, bo lubisz to lub poprosisz nudną Elke o blika na gry. Co za żenada i prostackie zachowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Pamiętaj, że masz jeden % baterii i idziesz do swoich spraw. Ja nie po to cię wszędzie zablokowałem, żeby tutaj z tobą pisać dziunia Za dwa dni odblokujesz i będziesz płakał że tęsknisz (za moją atencją bo kurka nijaka przynudza), ile razy już to przerabialiśmy, liczyłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Napisałaś, że Twój przyjaciele z Warszawy ma pieniędzy jak lodu, więc zapytałem czemu do niego nie poszłaś po pomoc Bo ma kasy mnogo, ale ten facet ma też pięcioosobową rodzinę do utrzymania, a Ty jedyne co utrzymujesz za kasę z tyrki dla Niemca to butelka w łapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Przecież i tak napiszesz, bo lubisz to lub poprosisz nudną Elke o blika na gry. Co za żenada i prostackie zachowanie Nie muszę prosić, bo mam stały przelew od Eli. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu Jak to sam mi kiedyś pisałeś wciskając mi na cha.ma pieniądze cytując Cię:"jeśli mam za to pić to lepiej żebyś Ty wzięła" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: I ciut zmądrzałam i kogucik już nie miał tak dobrze a Elżonce trochę to jeszcze zajmie nim skończy wrzucać na cha.ma tzipe na kiblu. Współczuję ci infantylizmu w wieku 40 lat. Tragikomiczne to co robisz. Tak się poniżać na stare lata dla jakiejś pary jajec ktora ewidentnie ma na ciebie wywalone. Same się krzywdzicie chora nieprzepracowana emocjonalnością rodem z gimnazjum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Bo ma kasy mnogo, ale ten facet ma też pięcioosobową rodzinę do utrzymania, a Ty jedyne co utrzymujesz za kasę z tyrki dla Niemca to butelka w łapie To chyba jednak nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Współczuję ci infantylizmu w wieku 40 lat. Tragikomiczne to co robisz. Tak się poniżać na stare lata dla jakiejś pary jajec ktora ewidentnie ma na ciebie wywalone. Same się krzywdzicie chora nieprzepracowana emocjonalnością rodem z gimnazjum. Dzięks. A teraz jeszcze nie zapomnij fałszywcu napisać to samo do koleżanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 569 Napisano 1 godzinę temu Ech... Moda na Sukces odcinek 6574 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Jak to sam mi kiedyś pisałeś wciskając mi na cha.ma pieniądze cytując Cię:"jeśli mam za to pić to lepiej żebyś Ty wzięła" Wywalaj dalej. Za dwa dni na 100% cię odblokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 13 Napisano 1 godzinę temu Czyli kleksiu na saksy do tusklandii wyjechał i temu cisza w eterze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: To chyba jednak nie ma Co może wiedzieć o życiu głowy pięcioosobowej rodziny mieszkającej w najdroższym mieście w Polsce, samotny typek z zapadłej dziury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Za dwa dni odblokujesz i będziesz płakał że tęsknisz (za moją atencją bo kurka nijaka przynudza), ile razy już to przerabialiśmy, liczyłeś? Odliczamy, czas start. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Dzięks. A teraz jeszcze nie zapomnij fałszywcu napisać to samo do koleżanki. Elzbieta wie że myślę o niej podobnie lub gorzej bo jest matką. Nie muszę jej tego pisać co chwilę bo nie odpierdala tu szopek jak ty. Co najwyżej na priv się fedzluje z twoimi amantami a że gust macie podobny to co ja poradze że jesteś zazdrosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Co może wiedzieć o życiu głowy pięcioosobowej rodziny mieszkającej w najdroższym mieście w Polsce, samotny typek z zapadłej dziury? A co może wiedzieć o tym samym 40 letnia dziewica pokazująca cycki szczerbatemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Wywalaj dalej. Za dwa dni na 100% cię odblokuje Nie takie rzeczy się działy czarodzieju i cytując Cię:"ryczałeś" za mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu Zaraz się kur odpalę i nie będzie co zbierać. Chyba zaraz profilowe sobie zmienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 1 godzinę temu Nudno tu. Daj coś o seksie. Albo idźcie na kawę i wyjaśnijcie to sobie prywatnie, bo żal patrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Odliczamy, czas start. Zaznaczę w kalendarzu ten dzień i gdy wrócisz z łezką w oku, to Ci podam stan licznika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie takie rzeczy się działy czarodzieju i cytując Cię:"ryczałeś" za mną. Nie musisz tutaj ręką ust zakrywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu Wariatka. Niech ją ktoś zabierze. Leksiu gdzie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach