BożeJajo 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A możemy jeszcze z godzinkę nie spać bądź wyrozumiała bo nie zasne jeszcze A zdążysz mu główkę pogłaskać w takim bonc razie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 6 godzin temu Chlop sie robi zły wówczas gdy mu się nie glaszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 6 godzin temu Aby z wlosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BożeJajo napisał: A zdążysz mu główkę pogłaskać w takim bonc razie? Postaram się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Sernikowski napisał: To chyba jednak niewszyscy cię lubią jak pisałaś. Ojciec bejbika cię nie lubi. Myślę że mnie lubił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Myślę że mnie lubił. Lubił, a nie że lubi xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 5 godzin temu Tak bardzo że zostawił rodzinę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Daj już spokój, bo ciebie też opieprze, nawet przy tym słabym internecie Tylko spróbuj, to dostaniesz w tyłek i pójdziesz spać, albo inaczej się z Tobą policzę Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 5 godzin temu Matełusz się skrempowal i uciekl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Matełusz się skrempowal i uciekl Jaki Mateusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1715 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Tylko spróbuj, to dostaniesz w tyłek i pójdziesz spać, albo inaczej się z Tobą policzę Podziękuję, ale nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ok skoro mi każesz Rób jak chcesz Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jaki Mateusz? Ten od wajchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jaki Mateusz? Pewnie ojciec brajanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Podziękuję, ale nie... Prawidłowo, więc mnie źle nie oceniaj jak jestem po twojej stronie Jak nie widzisz tego, to nie mamy o czym gadać Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BożeJajo napisał: Matełusz się skrempowal i uciekl Mateusz to malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Mateusz to malowany A ty jak tam miałeś grzegorz wengorz czy coś takiego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1715 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Prawidłowo, więc mnie źle nie oceniaj jak jestem po twojej stronie Jak nie widzisz tego, to nie mamy o czym gadać Co ty taki dziś nerwowy i rzucasz się do wszystkich? Przewietrz się może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1715 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: A ty jak tam miałeś grzegorz wengorz czy coś takiego Józek, który nie daruje tej nocy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, BożeJajo napisał: Ten od wajchy Ja tutaj imiona większość znam i mati to Malowany a marcin to zuemniak. Chcesz wiecej to pytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Sernikowski napisał: Pewnie ojciec brajanka. Nie ale on też mial na M i na M są najfajniejsze imiona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 5 godzin temu Mścisław Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Rób jak chcesz Magi Dzięki za pozwolenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie ale on też mial na M i na M są najfajniejsze imiona. Dla ciebie tak. A całował ci ktoś kiedyś stópki? Edytowano 5 godzin temu przez Sernikowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Mścisław Mszczuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 5 godzin temu Ma...k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Co ty taki dziś nerwowy i rzucasz się do wszystkich? Przewietrz się może. Spoko, tak będzie najlepiej, bo nie znoszę jak ktoś mnie źle ocenia za dobre słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Mszczuj Mściwoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 790 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja tutaj imiona większość znam i mati to Malowany a marcin to zuemniak. Chcesz wiecej to pytaj Ziemniak ci się przedstawiał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 5 godzin temu Czy Mścisław ci całuję stopki jezu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach