Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Spaghetti...

Przerwa kafe

Polecane posty

1 godzinę temu, Onaaaa napisał:

To jest komplement 🤔😄

Szrekszyla byla z jakims dzieciatym moze to Chwila wlasnie hmmm

Przed chwilą, libedovski napisał:

alan to jez pomylila sie ty myslisz o tym drugim alanie to nick przemka. 

jeż ma chyba alan28 a przemek ma inny

Duzy tych analow

,

Przed chwilą, Spaghetti... napisał:

Ze względu na to jak mnie wychowano powiem jedno ... pjerdol się :classic_cool:

ty też gnooju 😎

• Like 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Kto szuka nie błądzi 😄

no kto wie moze jak ma corke i ona podrosnie to kiedys w internetach bedzie ja wyrywal przez przypadek bo wychowywana bez ojca to bedzie wlasnie z dziadami flirtowac.

Przed chwilą, libedovski napisał:

no kto wie moze jak ma corke i ona podrosnie to kiedys w internetach bedzie ja wyrywal przez przypadek bo wychowywana bez ojca to bedzie wlasnie z dziadami flirtowac.

ale zwyrodniałe 

1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

a i nieraz znajdzie 😄 

Ona jeżdzi do Widmo, a Ciebie ma za kolegę co z tym zrobisz Michałku ? :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

Ze względu na to jak mnie wychowano powiem jedno ... pjerdol się Boni :classic_cool:

No niczym nie zaskoczyłeś. Wole z kimś. Niemniej dziękuję za przyzwolenie muszelko. Abyś pjerdolil jak kalibabka i narobił tyle jeżów w trójmieście że się nie doliczysz. Tego ci życzę muszelę

1 minutę temu, BożeJajo napisał:

Duzy tych analow

no ale mozesz mi wierzyc na slowo bo to bylo w dialogu ze mna i jeż sie walnela i wpisala jako alan a pozniej w nerwach edytowal zamiast alana to swoj wpis w ktorym cytowala sama siebie czyli alana. 

przemek mial inny nick poza tym przemek by nie pisal do samej siebie ze bliskoi ma z rzeszowa to sie spotkaja. 

1 minutę temu, BożeJajo napisał:

No niczym nie zaskoczyłeś. Wole z kimś. Niemniej dziękuję za przyzwolenie muszelko. Abyś pjerdolil jak kalibabka i narobił tyle jeżów w trójmieście że się nie doliczysz. Tego ci życzę muszelę

przestań obrażać kobiety 

zycie, wychowanie bez ojca odciska pietno. zwlaszcza jak stary nie ma czasu dla dziecka bo wyrywa du/pe/ry. 

2 minuty temu, BożeJajo napisał:

Ja Ci nigdy źle nie życzyłem i nikomu, jak ktoś źle życzy mi ma w sedno, więc życzę Ci byś urodziła zdrowe dziecko z facetem którego kochasz ... to tyle :classic_cool:

3 minuty temu, libedovski napisał:

A ty już wiesz jak będzie i z kim flirtowac 🤔 a może wyrośnie na fajną kobietę i bedzie miała yotubera za męża 🤔

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Ona jeżdzi do Widmo, a Ciebie ma za kolegę co z tym robisz Michałku ? :classic_cool:

lapiesz sie na te kity ona nie jezdzi do zadnego widmo co najwyzej widmo udaje jeza. baba jakby pojechala do widmo to juz by nie wrocila 😄 po tym pozanasz ze jakas sie z widmokiem spotkala ze juz nie wroci 😄 pomijajac ze widmok boi sie wyjsc z domu a nawet w domu go pods.lu....a ludzie z internetow/ 

Ja Ci nigdy źle nie życzyłem i nikomu, jak ktoś źle życzy mi ma w sedno, więc życzę Ci byś urodziła zdrowe dziecko z facetem którego kochasz ... to tyle :classic_cool:

Wzruszajace

• Sad 1

5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

a i nieraz znajdzie 😄 

Tak może być 🤩

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

A ty już wiesz jak będzie i z kim flirtowac 🤔 a może wyrośnie na fajną kobietę i bedzie miała yotubera za męża 🤔

tak wychowanie bez ojca objawia sie wlasnie pociagiem do dziadow bo tym dziewczynom ojca brakuje i szukaja ich w obcych typach ktorze je bzykac chca a nei wychowywac. nie chce mi sie prostych rzeczy tlumaczyc

poza tym pamietam jak taki kafeteryjny dziad czyli mewa opisywal wdzieki wlansnej corki niczym alfons wiec mam uprzedzenie do dziadow biegajacych za lachonami ktorzy maja dorosle prawie dzieci. 

1 minutę temu, libedovski napisał:

tak wychowanie bez ojca objawia sie wlasnie pociagiem do dziadow bo tym dziewczynom ojca brakuje i szukaja ich w obcych typach ktorze je bzykac chca a nei wychowywac. nie chce mi sie prostych rzeczy tlumaczyc

A wychowanie bez matki? Wtedy chyba się szuka cyca salowej

4 minuty temu, libedovski napisał:

zycie, wychowanie bez ojca odciska pietno. zwlaszcza jak stary nie ma czasu dla dziecka bo wyrywa du/pe/ry. 

Widać że puszczalski a wymagania żeby porządne były 

6 minut temu, Spaghetti... napisał:

Ona jeżdzi do Widmo, a Ciebie ma za kolegę co z tym zrobisz Michałku ? :classic_cool:

39 minut temu, salix napisał:

Tak właśnie myślałam wystarczy, że gdzieś podsłucha jakieś imię i już szafuje nim, jakby kogoś znała od lat i zjadła z tym człowiekiem beczkę soli.

1 godzinę temu, Spaghetti... napisał:

Jak uważasz, że ktoś jest taki sam w realu nie znając go to jesteś głupi :classic_cool:

wszystkie odpowiedzi już tu były 😄 

1 minutę temu, libedovski napisał:

To nie jest reguła. 

Czasem mają obydwoje rodziców a wyrastają na gorszych.

4 minuty temu, Spaghetti... napisał:

To się zdecyduj Widmo czy Michał :classic_cool:

Już dawno zdecydowałam 😉

1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

🤣🤣🤣

Tak 

3 minuty temu, BożeJajo napisał:

A wychowanie bez matki? Wtedy chyba się szuka cyca salowej

nie wiem ale wydaje mi sie ze bez matki to czesto dom dziecka bo ojcowie maja bardziej wywalone i rzadko sie spotyka dzieci wychowane bez matek

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się