Spaghetti... 706 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, libedovski napisał: lapiesz sie na te kity ona nie jezdzi do zadnego widmo co najwyzej widmo udaje jeza. baba jakby pojechala do widmo to juz by nie wrocila po tym pozanasz ze jakas sie z widmokiem spotkala ze juz nie wroci pomijajac ze widmok boi sie wyjsc z domu a nawet w domu go pods.lu....a ludzie z internetow/ Libed, życie nie kończy się na forach, ale pamiętaj, że są zasady ... i nie wierz w to co czytasz do końca, tylko w to co przeżyjesz sam Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Już dawno zdecydowałam Idz głaskać główkę bo czas leci a czas to piniondze na alimenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Już dawno zdecydowałam Kiedy dziedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Tak zgadzam się tylko się zastanawiam skąd takie trafne wnioski szklana kula, fusy, kości, karty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To nie jest reguła. Czasem mają obydwoje rodziców a wyrastają na gorszych. czasem. z genami nie wygrasz ale wychowane bez rodzicow zawsze maja jakies deficyty nawet jak nie maja genow kryminalistow czy jakichs patusów a starego je.bake Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zgadzam się tylko się zastanawiam skąd takie trafne wnioski szklana kula, fusy, kości, karty? Gwiazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: Kiedy dziedzi Siedzą w kącie i płaczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wszystkie odpowiedzi już tu były Michał skończ Nie jesteś lepszy ode mnie nawet mając więcej kasy i wiesz dlaczego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Siedzą w kącie i płaczą to sa byle dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu Muszelę se wkręcił ojca chrzestnego i rozstawia po kątach jak don vito 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Michał skończ Nie jesteś lepszy ode mnie nawet mając więcej kasy i wiesz dlaczego... jakby mial to by nie plakal o 40zl tak ze internety smieja sie z tych 40zl do dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, libedovski napisał: jakby mial to by nie plakal o 40zl tak ze internety smieja sie z tych 40zl do dzisiaj Nie będę wywalał prywaty jak było naprawdę, więc kafe niech się domyśla Zostaw temat Libed i wracaj do Krejzi. Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, libedovski napisał: jakby mial to by nie plakal o 40zl tak ze internety smieja sie z tych 40zl do dzisiaj Bo to było dla dzieci właśnie przeznaczone a Szynszyla była egoistkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Muszelę se wkręcił ojca chrzestnego i rozstawia po kątach jak don vito Sicaliano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akcelerator 1 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, libedovski napisał: poza tym pamietam jak taki kafeteryjny dziad czyli mewa opisywal wdzieki wlansnej corki niczym alfons wiec mam uprzedzenie do dziadow biegajacych za lachonami ktorzy maja dorosle prawie dzieci. Spokojnie, takie na Ciebie mają wywalone bardziej, zapewniam Cię, nie grozi Ci najmniejsza atencja z ich strony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu 44 letni areosol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Bo to było dla dzieci właśnie przeznaczone a Szynszyla była egoistkom pewnie tak mial dac dzieciom a ona nie oddala bo zapomniala moze o tak wysokim dlugu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, libedovski napisał: jakby mial to by nie plakal o 40zl tak ze internety smieja sie z tych 40zl do dzisiaj 12 osób na kafe to nie są internety pogodziłem się z tym, że to jest najgorsze co można na mój temat powiedzieć i jakoś z tym żyję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, akcelerator napisał: Spokojnie, takie na Ciebie mają wywalone bardziej, zapewniam Cię, nie grozi Ci najmniejsza atencja z ich strony... dziekuje ci za zapewnienie ze stare dziady maja na mnie wywalone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zgadzam się tylko się zastanawiam skąd takie trafne wnioski szklana kula, fusy, kości, karty? No bo ojce mają trochę problem bo nie chcą płacić alimentów więc są niedostępni dla szlor żeby więcej nie płacić na dziecko z kolejną baba ale to jest też silniejsze od nich bo chcą mieć wiele dziedzi jak Elin Musk i nadawać im imiona jak Techno Mechanicus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libedovski napisał: pewnie tak mial dac dzieciom a ona nie oddala bo zapomniala moze o tak wysokim dlugu Hermesy kosztujom nie miej mu za złe. Tylko koralgola stać od ręki na krokodyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: 12 osób na kafe to nie są internety pogodziłem się z tym, że to jest najgorsze co można na mój temat powiedzieć i jakoś z tym żyję jakby tu bylo 120 to by sie smialo 118 pewnie moze napisz swoja wersje ile razy sie upominales o te 40zl ze az baba pytala w internetach czy to normalne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akcelerator 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libedovski napisał: dziekuje ci za zapewnienie ze stare dziady maja na mnie wywalone Nie wiedziałem, że stare dziady to "takie" a nie "tacy" analfabeto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akcelerator 1 Napisano 4 godziny temu Dodam jeszcze tylko, że szczerze współczuję ludziom, którzy muszą na co dzień obcować z takimi zrzędami o mentalności zmokłej kury pokroju Salix 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 4 godziny temu z drugiej strony twoja kasa twoje prawo jej tez sie dziwie ze nie oddala no chyba ze zapomniala to rozumiem mozna przeoczyc taki wydatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, akcelerator napisał: Nie wiedziałem, że stare dziady to "takie" a nie "tacy" analfabeto idz ogladaj dalej te pauline moze sie nauczysz jeszcze czegos tak takie dziady proszalne, a tacy dziadkowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, akcelerator napisał: Dodam jeszcze tylko, że szczerze współczuję ludziom, którzy muszą na co dzień obcować z takimi zrzędami o mentalności zmokłej kury pokroju Salix madziu konto ci spadło? co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libedovski napisał: idz ogladaj dalej te pauline moze sie nauczysz jeszcze czegos tak takie dziady proszalne, a tacy dziadkowie Jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akcelerator 1 Napisano 4 godziny temu A jedna osoba powinna ewidentnie odłożyć coś co bierze od kilku dni, oj zdecydowanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach