+RC+ 669 Napisano 25 Maj Byłem na myjni, jakieś 1,2 km od domu, zero korków, prosty przejazd i gdy wróciłem, to już nawet kropelka wody nie została na nadwoziu, tak słońce dziś daje... Ale nie narzekam, ja jestem fanem California sun 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 669 Napisano 25 Maj 2 minuty temu, Wapienica napisał: No ładnie dopierdala Ma być lato wyraźnie cieplejsze niż rok temu - radio zet podawało - mi w to graj! California hoes, we're unforgettable. Daisy Dukes, bikinis on top 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 468 Napisano 25 Maj Przeciez jest ledwo może 20 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 468 Napisano 25 Maj Przed chwilą, Wapienica napisał: Ewa żyje Żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 669 Napisano 25 Maj (edytowany) 5 minut temu, Doktor ZG napisał: Przeciez jest ledwo może 20 stopni 24 i to teraz po 18 u mnie a było 27 Edytowano 25 Maj przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 669 Napisano 25 Maj 3 minuty temu, Wapienica napisał: To Znowu lewaki będą pie.rdolic że to przez ocieplenie klimatu Już w zetce pierdzielili, że parę lat i lodowców nie będzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 468 Napisano 25 Maj 2 minuty temu, Wapienica napisał: A czemu jej nie ma Na czas wyjazdu nie chcieliśmy siedzieć w telefonach, a teraz odpoczywa po podróży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 468 Napisano 25 Maj (edytowany) 3 minuty temu, +RC+ napisał: 24 i to teraz po 18 u mnie a było 27 Sprawdzam na tel. U nas teraz 15, ale odczuwalna gorzej, bo jak zawsze wiatr. Ale krótki rękawek dziś byl w miarę. Edytowano 25 Maj przez Doktor ZG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 64 Napisano 25 Maj 3 godziny temu, +RC+ napisał: Byłem na myjni, jakieś 1,2 km od domu, zero korków, prosty przejazd i gdy wróciłem, to już nawet kropelka wody nie została na nadwoziu, tak słońce dziś daje... Ale nie narzekam, ja jestem fanem California sun tez lubie slonce i tez bylem dzis na myjni z myciem podwozia wziolem pakiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 55 Napisano 25 Maj 4 godziny temu, Doktor ZG napisał: Przeciez jest ledwo może 20 stopni prawie 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 316 Napisano 25 Maj u kazdego inna pogoda autysci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach