Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Zablokowali to tu ci odp. My pojechaliśmy zeby się nigdzie nie spieszyć. W niedzielę naszego odlotu panteon byl chyba za darmo, nie wiem moze byles w mniej obleganym terminie, ze stales tylko 40 min. Ludzie stalo od 7 rano. pozaliczalismy tez sporo wystaw itd, koc i leżenie na trawie np w Pałacu Berberini, codziennie zakupy żona  a ty zony nie masz- w pewnym momencie zakazałem jej wchodzic na ulice z Chanel i innymi Diorami 😀 Plaża. Możesz schodzić Rzym w tydzień  ale nie na spokojnie i niczym sie bez pspiechu nie nacieszysz' moim zdaniem. Kolo Coloseum nie jadlem, za to pilem aperola na zamku swietego Anioła czy w tym palacu na Piazza Venezia w stylu la dolce vita i o to nam chodziło. Ja mogę ci polecić restaurację Santa Pupa przy placu koło tego kościoła świętej Agnieszki. Jadlismy tam pizze z marchewką oraz dobra carbonara. Polecam, bo tylko ta nazwę zapamiętałem 😀 ale naprawdę bylo tam dobre żarcie. Także dzięki za porady, ale w Rzymie bylem juz dwa razy i juz tam sie w najbliższych latach nie wybieram. 

Dużo aperolka było? Ciągnęlo potem bardziej do szlor po pijaku czy tam do zonki🤔

I taka ciekawostka jeszcze, no nie wiedziałem nawet, ze istnieje taka firma Kiko Milano. To cos dla ciebie, bo lubisz fotografować obce dziwne baby podobno. One tam siedzą godzinami 😉  na chodniku, koczują pod sklepem żeby miec wygrawerowane imię na kosmetykach. To akurat dobry material na szokujace zdjęcia. Ok  znikam.

Osrramy cię pierwsze zanim twoja żona nam wsadzi paluchy gdzieśtam 

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

I taka ciekawostka jeszcze, no nie wiedziałem nawet, ze istnieje taka firma Kiko Milano. To cos dla ciebie, bo lubisz fotografować obce dziwne baby podobno. One tam siedzą godzinami 😉  na chodniku, koczują pod sklepem żeby miec wygrawerowane imię na kosmetykach. To akurat dobry material na szokujace zdjęcia. Ok  znikam.

Dziwadło lubuje się w dziwadłach - nowe, nie znałem.

3 minuty temu, szmul napisał:

Dużo aperolka było? Ciągnęlo potem bardziej do szlor po pijaku czy tam do zonki🤔

Codziennie, udawalem Wlocha, nawet nosiłem polo swetrowe jak pedał. 

Edytowano przez Doktor ZG

2 minuty temu, szmul napisał:

Italia (nie wiem jak teraz, ale jeszcze na początku lat 2000) słynęła z dużej ilości tanich tirówek pod dużymi miastami. W dużej części czarnoskórych. Chlapcio jest miłośnikiem miłości z egzotycznymi paniami na żetony, więc może miał tam prawdziwy raj. 

12 minut temu, Doktor ZG napisał:

Zablokowali to tu ci odp. My pojechaliśmy zeby się nigdzie nie spieszyć. W niedzielę naszego odlotu panteon byl chyba za darmo, nie wiem moze byles w mniej obleganym terminie, ze stales tylko 40 min. Ludzie stalo od 7 rano. pozaliczalismy tez sporo wystaw itd, koc i leżenie na trawie np w Pałacu Berberini, codziennie zakupy żona  a ty zony nie masz- w pewnym momencie zakazałem jej wchodzic na ulice z Chanel i innymi Diorami 😀 Plaża. Możesz schodzić Rzym w tydzień  ale nie na spokojnie i niczym sie bez pspiechu nie nacieszysz' moim zdaniem. Kolo Coloseum nie jadlem, za to pilem aperola na zamku swietego Anioła czy w tym palacu na Piazza Venezia w stylu la dolce vita i o to nam chodziło. Ja mogę ci polecić restaurację Santa Pupa przy placu koło tego kościoła świętej Agnieszki. Jadlismy tam pizze z marchewką oraz dobra carbonara. Polecam, bo tylko ta nazwę zapamiętałem 😀 ale naprawdę bylo tam dobre żarcie. Także dzięki za porady, ale w Rzymie bylem juz dwa razy i juz tam sie w najbliższych latach nie wybieram. 

Ale nie pomyliłeś tym razem doopy brata z cipą płaskiej? 😄 

2 minuty temu, Major G. napisał:

Italia (nie wiem jak teraz, ale jeszcze na początku lat 2000) słynęła z dużej ilości tanich tirówek pod dużymi miastami. W dużej części czarnoskórych. Chlapcio jest miłośnikiem miłości z egzotycznymi paniami na żetony, więc może miał tam prawdziwy raj. 

A jakieś Romki🤔ciekawe cyganki

Ja bym z taką pogadała i żeby mi powrozyla, musiałaby taka imigrantka mieć chore przygody 

Swoją drogą ty wyglądasz jak Słowianka i by się zdecydowali czy chuda, gruba, płaska czy jaka, chorzy ludzie.

Chyba oszczędnie się wgapiaja w obcych ludzi bo zawsze ktoś im może przyprdolic są tam tylko gośćmi w obcym kraju, januszki. Ten gapa się taki nie wydaje ale bibedzikowi to wszędzie galy latają jak się rozochoci

Edytowano przez szmul

22 minuty temu, Doktor ZG napisał:

codziennie zakupy żona  a ty zony nie masz- w pewnym momencie zakazałem jej wchodzic na ulice z Chanel i innymi Diorami

niezmiernie sie ciesze ze nie mam zwlaszcza jak czytam takie opowiadania 😄

17 minut temu, Doktor ZG napisał:

To cos dla ciebie, bo lubisz fotografować obce dziwne baby podobno. One tam siedzą godzinami

to sa miejskie legendy ze robie foto babom z ukrycia 😄

4 minuty temu, szmul napisał:

Chyba oszczędnie się wgapiaja w obcych ludzi bo zawsze ktoś im może przyprdolic są tam tylko gośćmi w obcym kraju, januszki. Ten gapa się taki nie wydaje ale bibedzikowi to wszędzie galy latają jak się rozochoci

Co, Bambo, lecimy do Włoch w czerwcu? Teraz loty są nawet po 20 zł xD więc ty stawiasz xD Może akurat trafimy na jakiś koncert promujący nową płytę, która ukaże się 14 czerwca 😄 https://files.catbox.moe/k7b9a3.mp4

bo do rzymu akurat tanio nie jest a tym bardziej z bagazem duzym i w godzinach innych niz nocne i na lotnisko glowne

5 minut temu, starożytny kosmita Krzysio napisał:

Co, Bambo, lecimy do Włoch w czerwcu? Teraz loty są nawet po 20 zł xD więc ty stawiasz xD Może akurat trafimy na jakiś koncert promujący nową płytę, która ukaże się 14 czerwca 😄 

Nie jeżdżę z facetami nigdzie żeby se nie roili czegoś skoro się boje rûchac i tyle czasu z jakimś to bez sensu jak się go boje.

Ja w ogóle nie chce i żeby mój wygryw wyznaczano po tym czy ktoś mnie posuwa. Fuj.

Jestem nikim więc nie będę z nikim żeby mnie nie bil i nie gwaucil za kare.

2 minuty temu, szmul napisał:

Nie jeżdżę z facetami nigdzie żeby se nie roili czegoś skoro się boje rûchac i tyle czasu z jakimś to bez sensu jak się go boje.

ale z moonem moze spelnisz swoje marzenia czyli ty zbajerujeszz ajkiegos  jelania a moon mu przywali lomem w łeb i go okradniecie 😄

rzym miasto złodziei w koncu

1 minutę temu, libedovski napisał:

ale z moonem moze spelnisz swoje marzenia czyli ty zbajerujeszz ajkiegos  jelania a moon mu przywali lomem w łeb i go okradniecie 😄

rzym miasto złodziei w koncu

Jakby to powiedzieć moon to typowy facet mocno brutalny a mnie to brzydzi już nie mam siły i nie chce mieć z tym nic do czynienia 

Edytowano przez szmul

Przed chwilą, starożytny kosmita Krzysio napisał:

drogo, widziałem taniej😎😎

z bagazem i na to lotnisko to nie sadze. mozna znalez wizza za 150zl ale jak wyzej nie z bagazem i nie w takich godzinach

• Haha 1

3 minuty temu, szmul napisał:

Ale to ty cały czas mówisz o roochaniu i zresztą naciskasz na kopulację, a ja nie z tych przyjaciółko😄 

1 minutę temu, szmul napisał:

Jakby to powiedzieć moon to typowy facet mocno brutalny a mnie to brzydzi już nie mam siły i nie chce mieć z tym nic do czynienia 

Masz jakieś urojenia, nikt poza tobą tak nie uważa 😄 

Przed chwilą, szmul napisał:

Jakby to powiedzieć moon to typowy facet mocno brutalny a mnie to brzydzi już nie mam siły 

nie boj sie go on raczej woli chlopow 

Nie lubię facetów są dla mnie ohydni wewnętrznie i myślę że po obcowaniu z takim stracę coś cennego i stanę się kolejnym podlym zwierzęciem i zacznę sobą bardzo gardzić.

Edytowano przez szmul

4 minuty temu, szmul napisał:

Nie lubię facetów są dla mnie ohydni wewnętrznie i myślę że po obcowaniu z takim stracę coś cennego i stanę się kolejnym podlym zwierzęciem i zacznę sobą bardzo gardzić.

Będziesz smagana batem,  co oczywiście nagram i zmonetyzuje na youtube  bez twojej zgody

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się