Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, libedovski napisał:

pisal ze gruba. jak gruba to i brzydka dla 99% facetow

Teraz jest i gruba, i brzydka. 

5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Odejmij od tego, co on pisze, jakieś 70%. Tak, nie było napisane, że gruba 😄 Choć chyba, o ile wiem, była;) Tyle że może na wyśrubowane standardy mojego męża 😉

niedlugo sie wyprzecie wzajemnie tego co o sobie piszecie 😄

on pisal ze nie mogl mowic i pisal ze byla gruba po co sie klocicie jak wlasnych slow nie pamietacie ? czy udajecie celowo greka ?

1 minutę temu, libedovski napisał:

ty nie raz wpierasz babom ze sa brzydkie czy glupie wiec bujaj sie z tymi reklamacjami 😄

moje opinie sa z mojej du.py i mam do nich prawo tak jak ty do swoich a ze mnie nienawidzisz to zawsze bedziesz w opozycji bo nie stac cie na szczerosc pzoa tym tobie sie na pewno podoba bo ty masz wlasnie typowy gust dresiary przeciez pisalas o nawrockim ze przystojny 😄

A czego mu niby obiektywnie brakuje? Ma wzrost sylwetkę i całkiem znośna twarz. Ty kazdym gardzisz bo masz osobiste urazy do wszystkich wokół i to jest cały gwozdz twojego programu. Dla mnie jesteś wsiurem prostaczkiem i nigdy zdania nie zmienię. W twoja inteligencję i elokwencje chyba tylko krejzi wierzy bo coś cpa

5 minut temu, Doktor ZG napisał:

Teraz jest gruba. Poza tym ta opowieść rzucona w formie zartu stała się tu juz legenda, do której kazdy cos dorzuca 😀

pisales wyraznei ze bzykales gruba tzn. ona ciebie, to nadal chodzicie razem pic ze wiesz ze gruba teraz 😄 ?

6 minut temu, BellaS napisał:

Motywacje od niego czerpie, wizualnie nie mój typ, wole niskich i krępych, a nie wielkich i karykaturalnie umięśnionych

tamten nie wiem czy wielki ale krepy nie jest moim zdaniem chudy wrecz

masz nick na poprzedniej stronie lubi milfy zalozyl pare tematow dedykowanych milfom to mozesz sie brac bo elka ma juz nowego na oku to moze sie nie pobijecie o to ciasteczko 😄

wydasz pare stowek wezmiesz go do dermatologa i bedzie jak nowy czlowiek 😄 

Edytowano przez libedovski

napisales dwa razy ze byles tak pijany ze nie mogles mowic poamietam to bo pisalem ci wtedy ze jak mogles bzykac jak mowic nie mogles ze to niemozliwe wtedy wkroczyla zona i zapewnila ze dasz rade 😄 pamietam to bo bylo bekowe moge ci to odszukac ale po co ?

pisalesz ze byles tak pijany ze nie mogles mowic

Na pewno nic takiego nie pisałem. Napisałem, że urwal mi się film. Tylko tyle. Jedynie czego broniłem to tego, że pijany nie rucha. Ja tam ruch.alem w różnych stanach. W tym przypadku jednak po prostu obudziłem sie z nia w łóżku. Nic nie pamietam. Także nie wiem czy mnie zgwalcila czy nie. Po prostu nie wiem co się działo.  O to  chodziło w tym jednym zdaniu, które zartem rzuciłem. Ale cieszę się  ze macie rozrywkę- widzę  ze na Kafe niewiele trzeba zeby stac sie legendą 😀

4 minuty temu, libedovski napisał:

niedlugo sie wyprzecie wzajemnie tego co o sobie piszecie 😄

on pisal ze nie mogl mowic i pisal ze byla gruba po co sie klocicie jak wlasnych slow nie pamietacie ? czy udajecie celowo greka ?

Na pewno nic takiego nie pisałem  ze nie moglem mowic.  Napisałem, że urwal mi się film. Tylko tyle. Jedynie czego broniłem to tego, że pijany nie ru.cha. Ja tam ruch.alem w różnych stanach. W tym przypadku jednak po prostu obudziłem sie z nia w łóżku. Nic nie pamietam. Także nie wiem czy mnie zgwa.lcila czy nie. Po prostu nie wiem co się działo. O to chodziło w tym jednym zdaniu, które zartem rzuciłem. Ale cieszę się ze macie rozrywkę- widzę ze na Kafe niewiele trzeba zeby stac sie legendą 😀

6 minut temu, Doktor ZG napisał:

Czytalem dzisiaj nawet, ze bzkalem ją z bratem.

to juz przekrecili inni ale wzielo sie to z tego ze pisales ze bzykales nie wiem czy te sama babe czy rozne baby z innymi w jednym pokoju 😄 wiec dorobili ze bzykales i brata to nie wiem czy nie napsiales tam ze z kolegami i bratem jakies imprezy mieliscie w ktorych chcieliscie zaoszczedzic na pokoju(to byla moja teoria) ale napisales ze nie z oszczednosci bzykaliscie wszyscy na kupie bo miales swoje mieszkanie wiec tego watku nie zrozumialem do konca po uj bzykac baby w kilka osob na jednym wyrku 😄 ? jeszcze z rodzina wiec do tego sie nie odnosze ale ze byla gruba to pisales sam i to dwa razy i to jest logiczne bo chlop gruba babe to zwykle bzyka tylko po pijaku 😄

• Haha 1

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Na pewno nic takiego nie pisałem  ze nie moglem mowic.  Napisałem, że urwal mi się film. Tylko tyle. Jedynie czego broniłem to tego, że pijany nie ru.cha. Ja tam ruch.alem w różnych stanach. W tym przypadku jednak po prostu obudziłem sie z nia w łóżku. Nic nie pamietam. Także nie wiem czy mnie zgwa.lcila czy nie. Po prostu nie wiem co się działo. O to chodziło w tym jednym zdaniu, które zartem rzuciłem. Ale cieszę się ze macie rozrywkę- widzę ze na Kafe niewiele trzeba zeby stac sie legendą 😀

Same urwy tu siedzą którym przychlast w typie byczego imponuje 

4 minuty temu, libedovski napisał:

pisales wyraznei ze bzykales gruba tzn. ona ciebie, to nadal chodzicie razem pic ze wiesz ze gruba teraz 😄 ?

Nie, widzialem na socjal mediach. 

Przecież to co wypisujesz jest obrzydliwe. I ja mam screeny, że w jednym pokoju ją obracałeś, a potem po tobie twój brat, czy tam ty po bracie. Ohydne zezwierzęcenie. 

8 minut temu, Major G. napisał:

Tak było, pamietam, ze to opisywał, a płaska (gardząca przecież patologią) wtórowała mu w tym, podpierając to stwierdzeniem, że tak wygląda młodość atrakcyjnego mężczyzny chodzącego na imprezy. 

to widzialo z 20 osob incele nadal to przezywaja wiec nie wiem po co oni sie wypieraja wlasnych slow. 

bzykala go gruba trudno sie mowi 

bzykal ze znajomymi w jednym pomieszczeniu tez jak sie juz pochwalil to po co teraz sie wycofywac 

Edytowano przez libedovski

3 minuty temu, libedovski napisał:

tamten nie wiem czy wielki ale krepy nie jest moim zdaniem chudy wrecz

masz nick na poprzedniej stronie lubi milfy zalozyl pare tematow dedykowanych milfom to mozesz sie brac bo elka ma juz nowego na oku to moze sie nie pobijecie o to ciasteczko 😄

wydasz pare stowek wezmiesz go do dermatologa i bedzie jak nowy czlowiek 😄 

Na ławce rezerwowych może siąść, ewentualnie, jestem zajęta aktualnie nowym love

Przed chwilą, Major G. napisał:

Przecież to co wypisujesz jest obrzydliwe. I ja mam screeny, że w jednym pokoju ją obracałeś, a potem po tobie twój brat, czy tam ty po bracie. Ohydne zezwierzęcenie. 

Odezwała sie świętoszka która dala wyzlizac się pedałom po pijaku lol

• Haha 1

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Może będzie dłużej pamiętane niż podróż z Jukonu. 

A na pewno tak samo często wyciągane. 

9 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Serio, nie zaczynaj bez screenów. Klamca. 

kiedys wam wkleje teraz mi sie nie chce bo spalem 2h i za chwiel sie klade 😄

1 minutę temu, libedovski napisał:

to juz przekrecili inni ale wzielo sie to z tego ze pisales ze bzykales nie wiem czy te sama babe czy rozne baby z innymi w jednym pokoju 😄 wiec dorobili ze bzykales i brata to nie wiem czy nie napsiales tam ze z kolegami i bratem jakies imprezy mieliscie w ktorych chcieliscie zaoszczedzic na pokoju(to byla moja teoria) ale napisales ze nie z oszczednosci bzykaliscie wszyscy na kupie bo miales swoje mieszkanie wiec tego watku nie zrozumialem do konca po uj bzykac baby w kilka osob na jednym wyrku 😄 ? jeszcze z rodzina wiec do tego sie nie odnosze ale ze byla gruba to pisales sam i to dwa razy i to jest logiczne bo chlop gruba babe to zwykle bzyka tylko po pijaku 😄

Nie trzeba uprawiać seksu na łóżku. Jprdl. Nigdy nie widziales na imprezie jak twoi znajomi ruch.aja sie np na balkonie, w kiblu, w salonie, w kuchni? Łatwo naciąć sie na takie pary. Byłeś kiedys w ogóle mlody?,

• Haha 1

Nie trzeba uprawiać seksu na łóżku. Jprdl. Nigdy nie widziales na imprezie jak twoi znajomi ruch.aja sie np na balkonie, w kiblu, w salonie, w kuchni? Łatwo naciąć sie na takie pary. Byłeś kiedys w ogóle mlody?,

Bez przesady xD 

9 minut temu, BożeJajaWywalonė napisał:

A czego mu niby obiektywnie brakuje? Ma wzrost sylwetkę i całkiem znośna twarz. Ty kazdym gardzisz bo masz osobiste urazy do wszystkich wokół i to jest cały gwozdz twojego programu. Dla mnie jesteś wsiurem prostaczkiem i nigdy zdania nie zmienię. W twoja inteligencję i elokwencje chyba tylko krejzi wierzy bo coś cpa

wszystkiego wyglada jak patol a te teatuaze z ktorych czesc przed wyborami usunal to potwierdzaja i te jego tlumaczneia z usmieszkiem o aktywnosciahc sportowych i branie na dziaslo to wszystko wskazuje na to ze to patologia jest i normalna baba od takich ucieka a nie pisze ze przystojni i tyle. 

jest lysy wyglada jak typowy kibol i zachowuje sie jak typowy kibol nie widzisz tego bo dcla ciebie przystojny chlop to wlasnie taki kibol ale cwaniak sprzed monopolu ktory leje przechodniow w ryj i zabiera im portfel. 

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Nigdy w życiu nie byłam na imprezie, podczas której uczestnicy uprawiali przypadkowy seks. Przecież to muszą być jakieś ściery i troglodyci. Jak komuś się zbierało na amory, to się urywali i brali taxi do domu czy gdzie tam. 

1 minutę temu, Lussesita napisał:

Może będzie dłużej pamiętane niż podróż z Jukonu. 

A na pewno tak samo często wyciągane. 

Głupie. Czasem tu sie czuję dziwnie, całkiem życiowe sprawy sa tu walkowane jakby byly czyms wyjątkowym

1 minutę temu, BożeJajaWywalonė napisał:

Bez przesady xD 

Ciiiii. Dowiemy się jak wygląda prawdziwe życie. 

5 minut temu, Doktor ZG napisał:

Nie, widzialem na socjal mediach. 

czyli nadla masz sentyment ze ja wyszykujesz 😄

tak wiem zaraz napiszesz ze ci sama wyskoczyla w propozycjach 😄

masz 4 dychy na karku i jestes rozowym chlopcem z instagrama ? tak z ciekawosci pytam. 

1 minutę temu, BożeJajaWywalonė napisał:

Bez przesady xD 

Kiedy na imprezie usłyszałem hałas w kuchni. Wchodzę a tu koleżanka robi loda koledze. Najzabawniejsze, ze na górze spala wtedy jego żona, bo z nia przyszedł. Byliśmy młodzi 😀

2 minuty temu, libedovski napisał:

wszystkiego wyglada jak patol a te teatuaze z ktorych czesc przed wyborami usunal to potwierdzaja i te jego tlumaczneia z usmieszkiem o aktywnosciahc sportowych i branie na dziaslo to wszystko wskazuje na to ze to patologia jest i normalna baba od takich ucieka a nie pisze ze przystojni i tyle. 

jest lysy wyglada jak typowy kibol i zachowuje sie jak typowy kibol nie widzisz tego bo dcla ciebie przystojny chlop to wlasnie taki kibol ale cwaniak sprzed monopolu ktory leje przechodniow w ryj i zabiera im portfel. 

Ty na pewno jesteś hetero? Nie znam innego hetero który tak się angażuje w ocenę wyglądu innego mezczyzny

czyli nadla masz sentyment ze ja wyszykujesz 😄

tak wiem zaraz napiszesz ze ci sama wyskoczyla w propozycjach 😄

masz 4 dychy na karku i jestes rozowym chlopcem z instagrama ? tak z ciekawosci pytam. 

Nie, widzialem raz. Przestan manipulować normalnymi rzeczami. 

4 minuty temu, Doktor ZG napisał:

bylem ale nie ru.chalem ze znajomymi wspolnie czy w tym samym pokuje czy na balkownie itd. poza tym nie potkonalas sie i nie wpadles do pokoju w ktorym sie bzykali tylko pisales wyraznie ze bzydkaliscie razem wspolnie i w porozumieniu 😄

3 minuty temu, Major G. napisał:

Nigdy w życiu nie byłam na imprezie, podczas której uczestnicy uprawiali przypadkowy seks. Przecież to muszą być jakieś ściery i troglodyci. Jak komuś się zbierało na amory, to się urywali i brali taxi do domu czy gdzie tam. 

A ja bylem. Sporo razy w Trójmieście 😀 Takze... 

2 minuty temu, Lussesita napisał:

Ciiiii. Dowiemy się jak wygląda prawdziwe życie. 

beda z ciebie ludzie widze ze tez umiesz rozkrecac impreze 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się