baba jędza wołać księdza 160 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Major G. napisał: Chlapcio ma syndrom madonny i ladacznicy. Płaska to świętość, której nie tyka (stąd taka sfrustrowana lata), a na mieście jak ma okazję to płaci za seks. Albo z rozrzewnieniem wspomina patologiczne ekscesy z młodości. Ketrelku, a co ty w sumie tak za nami lazisz? MOW zmyślony, wszystko inne zmyślone, 30 lat plus i czekanie na Godota u rodziców, to się frustrujesz? No nie tedy droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, libedovski napisał: a co to za radosc ru.chac gruba ? calowalabys sie z bezzebnym ktoremu smierdzi z japy i jeszcze pisala ze kto wybrzydza ten sie nie caluje ? idz po rozum bo zgubilas Nie muszę bo nigdy nie byłam aż tak zdesperowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 76 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Na razie jest córka i jest za mała, żeby o tym mówić. Natomiast to bzdura, że szaleństwa w młodości wpływają na to, jakim się jest rodzicem. Doktor to wzór odpowiedzialności. to sa geny dzieci beda takei same niewazne co zrobicie tzn. juz i tak nic nie zrobicie wbijcie mu do lba ze jak gruba to niech ucieka po rynnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Nie komentuję anonimów, niepotrzebnie się męczysz:) Wystarczy, że inni tym razem skomentowali i nie stosowali przynajmniej raz podwójnych standardów. Dlatego taki ból płaskiej doopki. Ojejjej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 388 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Major G. napisał: Chlapcio ma syndrom madonny i ladacznicy. Płaska to świętość, której nie tyka (stąd taka sfrustrowana lata), a na mieście jak ma okazję to płaci za seks. Albo z rozrzewnieniem wspomina patologiczne ekscesy z młodości. Nie korzystam z prostytutek. Żonę kocham. Temat sam sie rozwinął. Nie bede zresztą pisał jak układa sie nasze życie seksualne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 7 godzin temu Oj tam oj tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 160 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pasty z kafeterii napisał: Wystarczy, że inni tym razem skomentowali i nie stosowali przynajmniej raz podwójnych standardów. Dlatego taki ból płaskiej doopki. Ojejjej. Nie cytuj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 1 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malik gondwana napisał: A co to za radość rüchac zgryźliwego starego gnoma? No właśnie A grubego pijanego paszteta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 160 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Nie korzystam z prostytutek. Żonę kocham. Temat sam sie rozwinął. Nie bede zresztą pisał jak układa sie nasze życie seksualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 22 Napisano 7 godzin temu 34 minuty temu, Doktor ZG napisał: Szczerze? Mojemu synowi polece to samo. Teraz jestem statecznym ojcem, mężem i mam nadzieję ze zona jest ze mna szczęśliwa. Wyluzuj. To bylo lata temu. Córce tego samego nie polecisz? Orgie, seks grupowy, chlanie do odcinki. Na pewno córka będzie zadowolona z wyzwolonego ojca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 76 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malik gondwana napisał: A co to za radość rüchac zgryźliwego starego gnoma? No właśnie zadna ja bym siebie nie ru.chal wiec reklamacje nie do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 388 Napisano 7 godzin temu Pośmialiśmy sie? Bo muszę jeszcze jechac po córkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: A grubego pijanego paszteta? A właśnie co tam u ciebie krejzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 76 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BożeJajaWywalonė napisał: Nie muszę bo nigdy nie byłam aż tak zdesperowana. no wiec co piszesz ze kto wybrzydza to nie ru.cha i ze ktos zazdrosci bzykania paszteta ? chyba ty zazdroscisz jedynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 7 godzin temu Przeyebane żyć na 2 domy dla dzieciaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 388 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: Córce tego samego nie polecisz? Orgie, seks grupowy, chlanie do odcinki. Na pewno córka będzie zadowolona z wyzwolonego ojca Corka ma byc grzeczna. Dopilnuję tego, najwyżej pójdę do więzienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, libedovski napisał: no wiec co piszesz ze kto wybrzydza to nie ru.cha i ze ktos zazdrosci bzykania paszteta ? chyba ty zazdroscisz jedynie Ty dla mnie jesteś takim eunuchem ni to chlop ni baba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 76 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Pośmialiśmy sie? Bo muszę jeszcze jechac po córkę. no jedz juz bo krecisz beka a ja bym chcial isc spac a jak sie smieje to mi sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 1 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Pośmialiśmy sie? Bo muszę jeszcze jechac po córkę. Mam nadzieję, że przynajmniej nie taranujecie chodników i wejścia do szkoły jak Pazurowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 257 Napisano 7 godzin temu Jak w paru się na babę rzucili to oni prędzej mogli jakaś zgwaucic a potem się brzydzili swojego zezwierzęcenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 22 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, libedovski napisał: w sumie takie imprezy jak robienie loda koldze przez dame a jego zona za sciana to bekowe nawet jeszcze swoim dzieciom chce "polecać" takie uciechy! Ja nie wierze co ja pacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 129 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Doktor ZG napisał: Moze nienormalne, ale mielismy po dwadzieścia i kilka lat. Brum. Byliśmy mlodzi i glupi. Teraz ja nawet imprez nie lubie. Ewa potwierdzi, ze na imprezach mam mine jakbym mial bol zęba Większość z nas była młoda i robiła rzeczy głupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 257 Napisano 7 godzin temu Tu się lubi różnych kwiczych bez osobowości, to takie męskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 76 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajaWywalonė napisał: Ty dla mnie jesteś takim eunuchem ni to chlop ni baba przykro mi . ty dla mnie ejstes 100% chlopem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 7 godzin temu Chce was gwaucic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Większość z nas była młoda i robiła rzeczy głupie. Ja nie robiłam po pijaku loda żonatym typom których żony spały u góry, może byłam nienormalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 76 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: jeszcze swoim dzieciom chce "polecać" takie uciechy! Ja nie wierze co ja pacze nie dzieciom tylko synowi jak zawsze przekrecasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, libedovski napisał: przykro mi . ty dla mnie ejstes 100% chlopem. Nie dziwię się. Na twoim miejscu też bym nie chciała bardziej męskiej baby od siebie samego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 22 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Corka ma byc grzeczna. Dopilnuję tego, najwyżej pójdę do więzienia Dlaczego? Przecież też będzie "młoda", bądź konsekwentny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: Ja nie robiłam po pijaku loda żonatym typom których żony spały u góry, może byłam nienormalna Na starość zaczęłaś więc konstans utrzymany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach