Doktor ZG 388 Napisano 6 godzin temu Zablokowali to tu ci odp. My pojechaliśmy zeby się nigdzie nie spieszyć. W niedzielę naszego odlotu panteon byl chyba za darmo, nie wiem moze byles w mniej obleganym terminie, ze stales tylko 40 min. Ludzie stalo od 7 rano. pozaliczalismy tez sporo wystaw itd, koc i leżenie na trawie np w Pałacu Berberini, codziennie zakupy żona a ty zony nie masz- w pewnym momencie zakazałem jej wchodzic na ulice z Chanel i innymi Diorami Plaża. Możesz schodzić Rzym w tydzień ale nie na spokojnie i niczym sie bez pspiechu nie nacieszysz' moim zdaniem. Kolo Coloseum nie jadlem, za to pilem aperola na zamku swietego Anioła czy w tym palacu na Piazza Venezia w stylu la dolce vita i o to nam chodziło. Ja mogę ci polecić restaurację Santa Pupa przy placu koło tego kościoła świętej Agnieszki. Jadlismy tam pizze z marchewką oraz dobra carbonara. Polecam, bo tylko ta nazwę zapamiętałem ale naprawdę bylo tam dobre żarcie. Także dzięki za porady, ale w Rzymie bylem juz dwa razy i juz tam sie w najbliższych latach nie wybieram. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 6 godzin temu Dużo aperolka było? Ciągnęlo potem bardziej do szlor po pijaku czy tam do zonki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major G. 10 Napisano 6 godzin temu Jedliśmy*, tę nazwę*, tak że* 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 388 Napisano 6 godzin temu I taka ciekawostka jeszcze, no nie wiedziałem nawet, ze istnieje taka firma Kiko Milano. To cos dla ciebie, bo lubisz fotografować obce dziwne baby podobno. One tam siedzą godzinami na chodniku, koczują pod sklepem żeby miec wygrawerowane imię na kosmetykach. To akurat dobry material na szokujace zdjęcia. Ok znikam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 6 godzin temu Wynocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 6 godzin temu Osrramy cię pierwsze zanim twoja żona nam wsadzi paluchy gdzieśtam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dօppelganger 30 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: I taka ciekawostka jeszcze, no nie wiedziałem nawet, ze istnieje taka firma Kiko Milano. To cos dla ciebie, bo lubisz fotografować obce dziwne baby podobno. One tam siedzą godzinami na chodniku, koczują pod sklepem żeby miec wygrawerowane imię na kosmetykach. To akurat dobry material na szokujace zdjęcia. Ok znikam. Dziwadło lubuje się w dziwadłach - nowe, nie znałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 388 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, szmul napisał: Dużo aperolka było? Ciągnęlo potem bardziej do szlor po pijaku czy tam do zonki Codziennie, udawalem Wlocha, nawet nosiłem polo swetrowe jak pedał. Edytowano 6 godzin temu przez Doktor ZG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major G. 10 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: Dużo aperolka było? Ciągnęlo potem bardziej do szlor po pijaku czy tam do zonki Italia (nie wiem jak teraz, ale jeszcze na początku lat 2000) słynęła z dużej ilości tanich tirówek pod dużymi miastami. W dużej części czarnoskórych. Chlapcio jest miłośnikiem miłości z egzotycznymi paniami na żetony, więc może miał tam prawdziwy raj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starożytny kosmita Krzysio 3 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Doktor ZG napisał: Zablokowali to tu ci odp. My pojechaliśmy zeby się nigdzie nie spieszyć. W niedzielę naszego odlotu panteon byl chyba za darmo, nie wiem moze byles w mniej obleganym terminie, ze stales tylko 40 min. Ludzie stalo od 7 rano. pozaliczalismy tez sporo wystaw itd, koc i leżenie na trawie np w Pałacu Berberini, codziennie zakupy żona a ty zony nie masz- w pewnym momencie zakazałem jej wchodzic na ulice z Chanel i innymi Diorami Plaża. Możesz schodzić Rzym w tydzień ale nie na spokojnie i niczym sie bez pspiechu nie nacieszysz' moim zdaniem. Kolo Coloseum nie jadlem, za to pilem aperola na zamku swietego Anioła czy w tym palacu na Piazza Venezia w stylu la dolce vita i o to nam chodziło. Ja mogę ci polecić restaurację Santa Pupa przy placu koło tego kościoła świętej Agnieszki. Jadlismy tam pizze z marchewką oraz dobra carbonara. Polecam, bo tylko ta nazwę zapamiętałem ale naprawdę bylo tam dobre żarcie. Także dzięki za porady, ale w Rzymie bylem juz dwa razy i juz tam sie w najbliższych latach nie wybieram. Ale nie pomyliłeś tym razem doopy brata z cipą płaskiej? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Major G. napisał: Italia (nie wiem jak teraz, ale jeszcze na początku lat 2000) słynęła z dużej ilości tanich tirówek pod dużymi miastami. W dużej części czarnoskórych. Chlapcio jest miłośnikiem miłości z egzotycznymi paniami na żetony, więc może miał tam prawdziwy raj. A jakieś Romkiciekawe cyganki Ja bym z taką pogadała i żeby mi powrozyla, musiałaby taka imigrantka mieć chore przygody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 6 godzin temu Swoją drogą ty wyglądasz jak Słowianka i by się zdecydowali czy chuda, gruba, płaska czy jaka, chorzy ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Chyba oszczędnie się wgapiaja w obcych ludzi bo zawsze ktoś im może przyprdolic są tam tylko gośćmi w obcym kraju, januszki. Ten gapa się taki nie wydaje ale bibedzikowi to wszędzie galy latają jak się rozochoci Edytowano 6 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 74 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, Doktor ZG napisał: codziennie zakupy żona a ty zony nie masz- w pewnym momencie zakazałem jej wchodzic na ulice z Chanel i innymi Diorami niezmiernie sie ciesze ze nie mam zwlaszcza jak czytam takie opowiadania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 74 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Doktor ZG napisał: To cos dla ciebie, bo lubisz fotografować obce dziwne baby podobno. One tam siedzą godzinami to sa miejskie legendy ze robie foto babom z ukrycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starożytny kosmita Krzysio 3 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, szmul napisał: Chyba oszczędnie się wgapiaja w obcych ludzi bo zawsze ktoś im może przyprdolic są tam tylko gośćmi w obcym kraju, januszki. Ten gapa się taki nie wydaje ale bibedzikowi to wszędzie galy latają jak się rozochoci Co, Bambo, lecimy do Włoch w czerwcu? Teraz loty są nawet po 20 zł xD więc ty stawiasz xD Może akurat trafimy na jakiś koncert promujący nową płytę, która ukaże się 14 czerwca https://files.catbox.moe/k7b9a3.mp4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 74 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, starożytny kosmita Krzysio napisał: Teraz loty są nawet masz biletyczarterowe.r.pl/destynacja?dokad[]=FCO&oneWay=false&przylotDo&przylotOd&wiek[]=1989-10-30&wiek[]=1995-11-27&wylotDo&wylotOd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 74 Napisano 6 godzin temu bo do rzymu akurat tanio nie jest a tym bardziej z bagazem duzym i w godzinach innych niz nocne i na lotnisko glowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, starożytny kosmita Krzysio napisał: Co, Bambo, lecimy do Włoch w czerwcu? Teraz loty są nawet po 20 zł xD więc ty stawiasz xD Może akurat trafimy na jakiś koncert promujący nową płytę, która ukaże się 14 czerwca Nie jeżdżę z facetami nigdzie żeby se nie roili czegoś skoro się boje rûchac i tyle czasu z jakimś to bez sensu jak się go boje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 6 godzin temu Ja w ogóle nie chce i żeby mój wygryw wyznaczano po tym czy ktoś mnie posuwa. Fuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 6 godzin temu Jestem nikim więc nie będę z nikim żeby mnie nie bil i nie gwaucil za kare. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 74 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: Nie jeżdżę z facetami nigdzie żeby se nie roili czegoś skoro się boje rûchac i tyle czasu z jakimś to bez sensu jak się go boje. ale z moonem moze spelnisz swoje marzenia czyli ty zbajerujeszz ajkiegos jelania a moon mu przywali lomem w łeb i go okradniecie rzym miasto złodziei w koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starożytny kosmita Krzysio 3 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, libedovski napisał: masz drogo, widziałem taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, libedovski napisał: ale z moonem moze spelnisz swoje marzenia czyli ty zbajerujeszz ajkiegos jelania a moon mu przywali lomem w łeb i go okradniecie rzym miasto złodziei w koncu Jakby to powiedzieć moon to typowy facet mocno brutalny a mnie to brzydzi już nie mam siły i nie chce mieć z tym nic do czynienia Edytowano 6 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 74 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, starożytny kosmita Krzysio napisał: drogo, widziałem taniej z bagazem i na to lotnisko to nie sadze. mozna znalez wizza za 150zl ale jak wyzej nie z bagazem i nie w takich godzinach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starożytny kosmita Krzysio 3 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, szmul napisał: Nie jeżdżę z facetami nigdzie żeby se nie roili czegoś skoro się boje rûchac i tyle czasu z jakimś to bez sensu jak się go boje. Ale to ty cały czas mówisz o roochaniu i zresztą naciskasz na kopulację, a ja nie z tych przyjaciółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starożytny kosmita Krzysio 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: Jakby to powiedzieć moon to typowy facet mocno brutalny a mnie to brzydzi już nie mam siły i nie chce mieć z tym nic do czynienia Masz jakieś urojenia, nikt poza tobą tak nie uważa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 74 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Jakby to powiedzieć moon to typowy facet mocno brutalny a mnie to brzydzi już nie mam siły nie boj sie go on raczej woli chlopow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Nie lubię facetów są dla mnie ohydni wewnętrznie i myślę że po obcowaniu z takim stracę coś cennego i stanę się kolejnym podlym zwierzęciem i zacznę sobą bardzo gardzić. Edytowano 6 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starożytny kosmita Krzysio 3 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, szmul napisał: Nie lubię facetów są dla mnie ohydni wewnętrznie i myślę że po obcowaniu z takim stracę coś cennego i stanę się kolejnym podlym zwierzęciem i zacznę sobą bardzo gardzić. Będziesz smagana batem, co oczywiście nagram i zmonetyzuje na youtube bez twojej zgody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach