BożeJajaWywalonė 36 Napisano 10 godzin temu Kupilam pepsi zero fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 10 godzin temu Gdzie moi chorzy koledzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano 10 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 10 godzin temu Ello Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 10 godzin temu Nie wiem co obejrzeć nudze się samym wyborem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano 10 godzin temu Netsrix? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 10 godzin temu Też nie ma nic dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 10 godzin temu Ja ledwo żyje, chyba zaraz odpalam muze i do spania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano 10 godzin temu Ja też. Uleciała dzisiaj ze mnie cała energia życiowa. Trzeba było siedzieć na dopie w wikend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 10 godzin temu Może jutro będzie lepiej. Dzisiaj cały dzień w wyrze spędziłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 10 godzin temu Że mje tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 10 godzin temu No masakra, miałem iść nad wodę, a jak odpaliłem gierkę i muzykę z rana to cały dzień zleciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 10 godzin temu Dobra mam dokument Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano 10 godzin temu Mi się kompa nie chce włączać od kilku dni. Nie mam żadnego celu w życiu i moja egzystencja nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 10 godzin temu Ja na handheld wbijam levele, nie wiem po co, a po co mam wylazic na zewnatrz, jak i tak żadnej baby nie poznam, i tak lata lecą, a w internecie też już nie chce poznawać bab i nie zagaduje. Z żadną nie umiem zakręcić. Czesia już dała nogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 10 godzin temu Nic nie zrobisz żyć musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 259 Napisano 10 godzin temu moze powinienes do iskry isc dziedzi robic bo tobie trzeba mowic co masz robic i sterowac tobom tak tak czlowiek marzy o zdziczalych czadach narowistych a potem sie okazuje ze to zwykly czlowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 10 godzin temu No muszę cierpieć i grać w grę, w którą Czesia już nie gra, bo woli życie, a ja nie mam życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Kiedyś miałem rodzine i musiałem ją utrzymać, a teraz mam szopa, który tak naprawdę mnie nie potrzebuje, tylko ja go na siłę przytulam. Może jutro będzie lepiej. Edytowano 10 godzin temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 10 godzin temu Nie trzeba, ja nie lubie być sterowany i innymi też nie lubie sterować. Ogólnie mnie to wkuurwia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 10 godzin temu Ja mam misia pluszowego, ale w anglii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 259 Napisano 10 godzin temu (edytowany) w sumie to jest okej jak nie zgrywajom redpillowcow urabura tylko mowiom zem memusiu jestem ...pjerdola mowi mi co mam robic eh Edytowano 10 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 10 godzin temu Dawaj żryć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 259 Napisano 10 godzin temu a co bys zezarl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 10 godzin temu Mam tosty skrajke czipsy ryzowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 272 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Owsickyy123 napisał: Ja mam misia pluszowego, ale w anglii Smuteczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 36 Napisano 10 godzin temu Napisy muszę czytac fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 10 godzin temu Ja już po kolacji, jadłem kanapeczki z domowym pasztetem babci, quacamole, ogóreczki małosolne i zielona herbata do picia, mniam. Mam ciasto czekoladowe z polewą czekoladową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 6 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Smuteczek Chciałem zabrać, to matka że nie ma miejsca w plecaku i żebym zostawił i teraz bym sobie z nim poleżal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 259 Napisano 10 godzin temu (edytowany) ale dobre. zjadlabym ale chad z dobrym wsadem gapa chlapcio niedlugo brzemienny mnie nie zechce jak bede jadla znaczy jego harpia brzemienna oczywiscie. ja se znowu sok wycisne chyba. znaczy zmiksuje hmmm. Edytowano 10 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach