Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Ja teraz jem, bo ostatnio dużo sportu, i dużo schudłem szybko i można sobie pojeść, ale lipa jest, bo ledwo się ruszam. Wczoraj na słońcu się kąpałem w rzece leśnej z małymi rybkami i przez to taki wyjeebany, a potem 15km na piechotę w słońcu 30 stopni faak.

u mie tez upal dzis, 27 stopni. Odzwyczailam sie od takiej pogody. A czemu baby to takie idjotki konformistyczne jak jest taki serial z chadem Euphoria i tam sa trzy tepe pisdy na raz i kazda mu ciagnie druta bo ma jakistam ryj niby ladny i wzrost a taki ptasi z geby zwykly chooj by se wziely jakiegos z ktorym by bylo to cos a kazda harpia na jednego pe/dala sie rzucila i robia z siebie idjotki

Edytowano przez szmul

w ogole baby to lubia zlizywac smierdzacy kisiel z fjuta po innej niektore, ohyda

Przed chwilą, BożeJajaWywalonė napisał:

Jesteś obleśna na maksa

no jak inaczej okreslic plaskie takie huh lubie byc oblesna ona Qwerte molestowala sexualnie po pochvie i Iskre tez huh

Szczesciarz 3 baby mu obciagaja, a ja nawet zadnej za reke nie moge potrzymać xd.

Ja sobie ostatnio ściągnąłem album Euphoria Ibiza 99, ale na razie 3 piosenki tylko przesłuchałem, bo dość mocne trance.

U mnie dzisiaj wiało z rana, dlatego bałem się iść nad wodę, bo wiatr i ta zimna woda i mogłoby mnie złożyć.

W sobote chyba z 40km zrobiłem na piechote, a też był upał, a w zeszlym tygodniu podnosiłem ciężary codziennie i mam już dość wszystkiego i życia też.

Nie mogę iść do roboty, bo jestem wyrypany i załamany, że Czesia nie wchodzi do gierki i nie mam z kim popisać 😭😭😭😭😭

Matrix, Blade Wieczny Łowca, Biegnij Szlora biegnij hmm 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się