Spaghetti... 724 Napisano poniedziałek o 21:38 (edytowany) I na temat kafe Edytowano poniedziałek o 21:38 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 335 Napisano poniedziałek o 21:46 Nie oglądałam tego filmu, muzyka faktycznie ok. Włączyłam Gladiatora 2 i trzeba oglądać na raty... trochę teatralny. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 724 Napisano poniedziałek o 22:01 (edytowany) 15 minut temu, yeya napisał: Nie oglądałam tego filmu, muzyka faktycznie ok. Włączyłam Gladiatora 2 i trzeba oglądać na raty... trochę teatralny. Dobranoc Muzyka ok, ale film kwiestia gustu i indywidualnego odbioru przekazu Nie widziałem, ale 1 była spoko. Dobranoc Edytowano poniedziałek o 22:02 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 724 Napisano poniedziałek o 22:29 ... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 101 Napisano wczoraj o 04:55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 724 Napisano 19 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 724 Napisano 18 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 724 Napisano 17 godzin temu I tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 724 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Na temat Edytowano 17 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach