GlitterGlock 40 Napisano 6 godzin temu Tururur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapierdalać 0 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, GlitterGlock napisał: Tururur. sraaac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 636 Napisano 6 godzin temu Taniec irlandzki - raz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 26 Napisano 5 godzin temu Widzę, że dziś gawiedź tu w jakimś wakacyjnym, wręcz śpiewającym nastroju. I ja też wyjątkowo dobry nastrój mam. Może dziś przypada jakaś korzystna faza księżyca albo Plutona czy coś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 0 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Janusz z wąsem napisał: Widzę, że dziś gawiedź tu w jakimś wakacyjnym, wręcz śpiewającym nastroju. I ja też wyjątkowo dobry nastrój mam. A co żona się wreszcie wyskakała na innej kiełbasie i wróciła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 48 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Janusz z wąsem napisał: Widzę, że dziś gawiedź tu w jakimś wakacyjnym, wręcz śpiewającym nastroju. I ja też wyjątkowo dobry nastrój mam. Może dziś przypada jakaś korzystna faza księżyca albo Plutona czy coś. Wiesz, że 12 sierpnia nastąpi zaćmienie całkowite Słońca, więc nie przegap tego zjawiska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 26 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, kóń wylewa szambo do lasu napisał: A co żona się wreszcie wyskakała na innej kiełbasie i wróciła? Nie wiem o czym Ty do mnie trolujesz. I nie chcę wiedzieć nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Janusz z wąsem napisał: Nie wiem o czym Ty do mnie trolujesz. I nie chcę wiedzieć nawet. Pardą czyli nie puchacz tylko ten drugi dziad wróbelek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 26 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, sv7 napisał: Wiesz, że 12 sierpnia nastąpi zaćmienie całkowite Słońca, więc nie przegap tego zjawiska. Zapisane. Ostatnich kilka podobnych wydarzeń przegapiłem, tym razem sobie nie daruję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach