GlitterGlock 59 Napisano 2 godziny temu Uhhh... Porobiłam zdjęcia, a teraz piję wodę z cytryną, miętą, i dużą ilością lodu. 🧊 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 59 Napisano 2 godziny temu A gdybym chciał cię zjeść... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 995 Napisano 1 godzinę temu Chciałabym chciała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Chciałabym chciała... Hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 59 Napisano 1 godzinę temu Ajjjajajjj ide na werandę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 59 Napisano 1 godzinę temu Jesteś lekiem na całe zło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Born To Make You Happy 10 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, GlitterGlock napisał: Uhhh... Porobiłam zdjęcia, a teraz piję wodę z cytryną, miętą, i dużą ilością lodu. 🧊 pijesz wódke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 58 minut temu 7 minut temu, Born To Make You Happy napisał: pijesz wódke A ty co zazdrościez bo nie masz nawet na flaszkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Born To Make You Happy 10 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Lowelas z Chojnic napisał: A ty co zazdrościez bo nie masz nawet na flaszkę? nie,bo nie pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 11 Napisano 56 minut temu Dmuchawce, latawce, hüi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 55 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Born To Make You Happy napisał: nie,bo nie pije Nie pijesz bo cię nie stać. Do tej pory nie kupiłeś sobie parówek skolimek, a miałeś kupić bogaczu. Edytowano 52 minuty temu przez Lowelas z Chojnic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 9 Napisano 54 minuty temu Menela zawsze stać na flaszke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 52 minuty temu 3 minuty temu, Lowelas z Chojnic napisał: Nie pijesz bo cię nie stać. Do tej pory nie kupiłeś sobie parówek skolimek, a miałeś kupić bogaczu. To patrz co mam tutaj https://imgbox.com/Vw5sW3DW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 51 minut temu Przypominam że parówki skolimki kosztują aż 5,29 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 50 minut temu 3 minuty temu, WywalamJaja napisał: Menela zawsze stać na flaszke Masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 11 Napisano 50 minut temu Barek dla ubogich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Barek dla ubogich Salowa pokaż swój 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, papierzak napisał: To patrz co mam tutaj Wow chwalisz się jakimś zdjęciem sprzed 5 lat ale morda jak była szczerbata tak dalej jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 59 Napisano 48 minut temu Pewnie barek matki haa haaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Lowelas z Chojnic napisał: Wow chwalisz się jakimś zdjęciem sprzed 5 lat ale morda jak była szczerbata tak dalej jest. Zdjęcie robione10 minut temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 11 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, papierzak napisał: Salowa pokaż swój Muszę uzupełnić, bo puste butelki zostały ruda pało niemyta. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 48 minut temu 3 minuty temu, papierzak napisał: To patrz co mam tutaj A parówki skolimki to gdzie są? Nie było w śmietniku o jak mi przykro biedaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, papierzak napisał: Zdjęcie robione10 minut temu Tak tak uszaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, GlitterGlock napisał: Pewnie barek matki haa haaa GINA TY BYŚ TO WSZYSTKO W JEDEN DZIEŃ WYPIŁA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 11 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, papierzak napisał: Zdjęcie robione10 minut temu Mama pozwala popatrzeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, papierzak napisał: GINA TY BYŚ TO WSZYSTKO W JEDEN DZIEŃ WYPIŁA Ty byś się chłopie najeebał jednym kieliszkiem spirytusu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 9 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, papierzak napisał: Zdjęcie robione10 minut temu Pokaz zdjęcie świadectwa ukończenia szkoły specjalnej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 11 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, WywalamJaja napisał: Pokaz zdjęcie świadectwa ukończenia szkoły specjalnej W ramce na ścianie w kiblu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 44 minuty temu Szah Mat hejterze biedaku https://imgbox.com/4s0vkBJ3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, WywalamJaja napisał: Pokaz zdjęcie świadectwa ukończenia szkoły specjalnej Nie jestem tobą i nie mam takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach