WywalamJaja 9 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: W ramce na ścianie w kiblu Też skończyłeś? To gratuluję. Myślałam że kawaler ma w kiblu gola babe coby se mógł konia zwalić podczas sŕania. Takie 2 w 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 43 minuty temu 4 minuty temu, Be quiet! napisał: Mama pozwala popatrzeć? To moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 42 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, papierzak napisał: Szah Mat hejterze biedaku Woow uszaty udało ci się zedytowałeś metadane Edytowano 40 minut temu przez Lowelas z Chojnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 995 Napisano 41 minut temu 7 minut temu, papierzak napisał: Salowa pokaż swój Leże 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, WywalamJaja napisał: Też skończyłeś? To gratuluję. Myślałam że kawaler ma w kiblu gola babe coby se mógł konia zwalić podczas sŕania. Takie 2 w 1 Wieczorna jesteś obleśna jak skur.wysyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 995 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, Lowelas z Chojnic napisał: Woow uszaty hakerze zedytowałeś metadane Co za pajac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 9 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, papierzak napisał: Wieczorna jesteś obleśna jak skur.wysyn Ale przy twoim fizys i psyche to i tak jestem premium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 9 Napisano 39 minut temu Nawet alkohol mam lepszy obecnie w szafie. Uszer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, papierzak napisał: Wieczorna jesteś obleśna jak skur.wysyn Bogaczu kiedy wreszcie kupisz parówki skolimki za 5,29 zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Co za pajac Kto smakosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, WywalamJaja napisał: Nawet alkohol mam lepszy obecnie w szafie. Uszer To pokaż. Po tym co pisałaś i w jakiej okolicy mieszkasz to podejrzewam że tam jabole i denaturat jest najwyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, papierzak napisał: To pokaż. Po tym co pisałaś i w jakiej okolicy mieszkasz to podejrzewam że tam jabole i denaturat jest najwyżej Ale napewno ma więcej warty telefon niż ta twoja melina w której mieszkasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 9 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, papierzak napisał: To pokaż. Po tym co pisałaś i w jakiej okolicy mieszkasz to podejrzewam że tam jabole i denaturat jest najwyżej Alkohol pozyskałam w takiej okolicy o której możesz pomarzyć bo takich brzydkich uszerow tam nie wpuszczają żeby nie zaburzyć krajobrazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 33 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, papierzak napisał: To udowodnij zjeebie chojnicki bo dam fote z kartką i ciekawe co wymyślisz wtedy Wygenerujesz karteczkę jak twoja oszustka katiuszka? Edytowano 32 minuty temu przez Lowelas z Chojnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, Lowelas z Chojnic napisał: Wygenerujesz karteczkę jak twoja oszustka katiuszka? Nie, bo nie muszę A od Katiuszki to się odczep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 31 minut temu 4 minuty temu, papierzak napisał: To udowodnij zjeebie chojnicki bo dam fote z kartką i ciekawe co wymyślisz wtedy Przypominam ci że do tej pory nie kupiłeś parówek od swojego artysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 9 Napisano 30 minut temu On inna parowke by chciał od skolima 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 30 minut temu Przed chwilą, Lowelas z Chojnic napisał: Przypominam ci że do tej pory nie kupiłeś parówek od swojego artysty Ale kupię niedługo a ty chuuju najwyżej ukraść możesz bo cię nie stać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierzak 4 Napisano 29 minut temu Przed chwilą, WywalamJaja napisał: On inna parowke by chciał od skolima Ja nie Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 9 Napisano 28 minut temu Przed chwilą, papierzak napisał: Ja nie Elcia Elcia woli kaszanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lowelas z Chojnic 1 Napisano 28 minut temu 1 minutę temu, papierzak napisał: Ale kupię niedługo a ty chuuju najwyżej ukraść możesz bo cię nie stać Niedługo nie mów że ci szkoda wydać 5,29 zł na parówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 995 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, WywalamJaja napisał: Elcia woli kaszanki Coo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 9 Napisano 20 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Coo Gunwo. Zawsze wyskakujesz jak papjezak z dùpy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twardy jak stolec 6 Napisano 19 minut temu Przed chwilą, WywalamJaja napisał: Gunwo. Zawsze wyskakujesz jak papjezak z dùpy Opanuj pizzde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 9 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, Twardy jak stolec napisał: Opanuj pizzde Uważaj bo ci odbyt pęknie od twardego stolca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 9 Napisano 16 minut temu Nie obserwuj mnie bo to nie insagram smerfetki kabanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 11 Napisano 11 minut temu 31 minut temu, papierzak napisał: To moje Zamknij mordę chamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 995 Napisano 10 minut temu 9 minut temu, WywalamJaja napisał: Gunwo. Zawsze wyskakujesz jak papjezak z dùpy Przecież byłam cały czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 11 Napisano 9 minut temu 33 minuty temu, WywalamJaja napisał: Też skończyłeś? To gratuluję. Myślałam że kawaler ma w kiblu gola babe coby se mógł konia zwalić podczas sŕania. Takie 2 w 1 Z wyróżnieniem, a ty podstawówkę zaocznie. Pokaż czerwony szlafrok bez gaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach