Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
zwyrol

dzisiaj sie najeeebalem mocno

Polecane posty

4 piwka byly z rana, a teraz whisky wale 35% jabkowe ze zklanki bz popity

jutro planuje na kkoooorwy pojechac

szkoda ze nie widze nic sensownego, ostttnio wyszukuje ukrainki bo p0lki to oszukuja na potege

pamietam jak ostatnoiio ukrainku jeebalem to takL

1., mloda chuziutka , przytulala sie do mnie, gadalismyu sobie

2. mloda ekko grubsza ae rozesmiana, fajnie z nia mio bylo

na forum garso weszlem i napisalem ze nie chodze juz do polek unikam ich bo biznes robia na oszustwie, ze jedynie ukrainki zostaly to mnie zbnanowali na 10 dni LoL xD

ale taka prawda, jeeebie p0lki, nie sadze zebym nawet gdybym chcial miec zone to zeby tor byla p0lka,.

gardze p0lkami i p0lactwem na potege

1 minutę temu, Toya napisał:

Jak oszukują?

wykupisz 2 godziny, spuiuscisz sie po pol godziny, masz jeszcze 1,5 godz ale musisz odczekac 15-20 minut zeby znowy stanal, a one jak ci nie stanie w 5 minut ot wyganiaja

1 minutę temu, zwyrol napisał:

wykupisz 2 godziny, spuiuscisz sie po pol godziny, masz jeszcze 1,5 godz ale musisz odczekac 15-20 minut zeby znowy stanal, a one jak ci nie stanie w 5 minut ot wyganiaja

Acha 😄

jeszcze mnie wyzywala ostatnia p0lka u ktorej bylem ze mi nie staje , a ja do niej ze bys schudla to by stanal

p0lki sa agresywne w chooj, ja do ukrainek teraz chodze nie wiem czy to strach ze sa w obcym kraju i sa bardziej ulegle, czy moze taka nature maja ale mi sie to podoba.

pamietam jak ruuchalem ta lekko  gryba , jak ja zlapalem i przesuwalem na kant lozka jak sie smiala i cos po ukrainsku gadala o matuszka cos tam XD 

fajna taka grubsza, uda miala grubsze, taki tluszczyk byl namacalny, cycki mniejsze miala mieszczace sie w dloni, taka figura jabluszka. dobrze ja wspominam. rozesmiana byla i gadatliwa choc polowy z tego co gadala to nie rozumialem po przmieszane polski z ukraiunskim xD

Znalazłem coś dla ciebie

Berliński bürdel o nazwie King George otwierają o 16:00, od poniedziałku do niedzieli, z wyjątkiem Świąt Bożego Narodzenia. Za €99 (ok. 450zł) możesz zostać tu do świtu, gdy snują się już pierwsi zamiatacze ulic, pić i ciupciać ile ci się podoba z Klaudią, Katją, Petronellą, Aliną, Barby oraz z 27 innymi pracownicami, rozmieszczonymi na aksamitnych stołkach lub siedzących w skórzanych kabinach, skąpanych w świetle czerwieni.

• Haha 1

7 minut temu, zwyrol napisał:

jeszcze mnie wyzywala ostatnia p0lka u ktorej bylem ze mi nie staje , a ja do niej ze bys schudla to by stanal

p0lki sa agresywne w chooj, ja do ukrainek teraz chodze nie wiem czy to strach ze sa w obcym kraju i sa bardziej ulegle, czy moze taka nature maja ale mi sie to podoba.

🤣

Dziwię się, że ktoś daje się tak poniżać tym płatnym kobietom. I to też pokazuje, jak one nienawidzą seksu z tym klientem, sama pogarda. Dziwię się, że ktoś jeszcze płaci, żeby to znosić. Już chyba lepiej brać swój incelizm na klatę i żyć w celibacie. 

1 minutę temu, vodianova z kafeterii napisał:

Dziwię się, że ktoś daje się tak poniżać tym płatnym kobietom. I to też pokazuje, jak one nienawidzą seksu z tym klientem, sama pogarda. Dziwię się, że ktoś jeszcze płaci, żeby to znosić. Już chyba lepiej brać swój incelizm na klatę i żyć w celibacie. 

Ewa powiedz to swojemu mężowi 

8 minut temu, vodianova z kafeterii napisał:

tez sie sobie dziwie nieraz, mam takie wspomnienia z tym ze az zal mnie bierze i nieraz do sibie samego wyklinam na glos

ale co mam poradzic jak nigdy nie mialem genetyki zeby mnie normalna dziewczyna chciala??

a co do nich ze nie chca seksu ze mna ? czy ja im kaze? same wybraly zawod??

co do brania incelizmu na klate uwierz mi ze biore taka mozliwosc pod uwage nawet teraz.

ale to nie jest ascetyzm typu zostac mnichem, zyc bez seksu, medytowac i byc spokony 

A BARDZIEJ

byc msciwy, napieerdalac wszystko co sie rusza, kazdego co wiesdz ze cie nie zglosi na psy, pakowac na silce, stac sie typem czloeika zeby laski patrzakly ze chcialy by go miec ale widza ze on jesty zbyt poryty psychicznie. i zeby patrzaly i czuly zal ze on sobie zmarnowal zycie z walsnego wyboru, ale to nie byl jego wybor, bo on nie wybral ze taki sie urodzil 

uwierz mi plaska  ze ,m am fantazje nawet porwac laske jakas przystawic jej pistolet na co2 do glowy i zeby mnie policyjnuy snajepr zajeeebal

mysle ze hortmony sa moja glowna powodem co sie dzieje zmoja psychika, rycm cym mi pisal zebym nie pil , zaczal biegac, cwiczyc a tesc sam wroci.

mysle ze mial racje bo pamietam jak tydzien nie piulem i jeden trening zrobilem to chodzilem jak pol bog. niczego sie nie balem i nawetr chcialem konfrontacji z ludzmi

a jak pije to ciagle sie boje ze ktos sie przysapie do mnie i bede musial sie tlumaczyc z czegos

1 minutę temu, WywalamJaja napisał:

Jak zawsze zakończysz na fantazjach byczy

nie tym razem, jeste coraz bardziej zdeterminowany

Przed chwilą, zwyrol napisał:

nie tym razem, jeste coraz bardziej zdeterminowany

Ta xD 10 lat temu też to pisałeś 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się