Sassy&Wicked 67 Napisano sobota o 16:20 … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi Stallman 0 Napisano sobota o 16:29 8 minut temu, Sassy&Wicked napisał: … Dlaczego używasz niewolnego oprogramowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 32 Napisano sobota o 16:31 foock them whores wolnosc od ciaglego jazgotu uff nie wiem jak to wytrzymuja jak to cos np. ciagle gdacze i nie daje dopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 26 Napisano sobota o 16:32 kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 32 Napisano sobota o 16:34 twoja stara w trakcie bycia materacem gdy dymasz kurtyzany hyhyhy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 26 Napisano sobota o 16:37 3 minuty temu, libed od tyłu huh napisał: twoja stara w trakcie bycia materacem gdy dymasz kurtyzany hyhyhy do mnie to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 463 Napisano sobota o 16:38 5 minut temu, libed od tyłu huh napisał: foock them whores wolnosc od ciaglego jazgotu uff nie wiem jak to wytrzymuja jak to cos np. ciagle gdacze i nie daje dopy Po prostu wyobraź sobie swoje smęcenie 24 na dobę i że ludzie to wytrzymują, a gienia nawet ci da lajka bo tylko ty jej zostałaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lovates 17 Napisano sobota o 16:41 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Po prostu wyobraź sobie swoje smęcenie 24 na dobę i że ludzie to wytrzymują, a gienia nawet ci da lajka bo tylko ty jej zostałaś ty z płaską i srejzi smęcicie znacznie gorzej, pieertoląc 100x to samo nie raz, ale to już ci nie przeszkadza nudna grażo xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 32 Napisano sobota o 16:41 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Po prostu wyobraź sobie swoje smęcenie 24 na dobę i że ludzie to wytrzymują, a gienia nawet ci da lajka bo tylko ty jej zostałaś pewnie czesto slyszysz ze jestes tepaczka ale bierzesz to za komplement 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 26 Napisano sobota o 16:42 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Wypad stąd głupia cipo, bo dzień babci był w styczniu. lubisz iron maiden ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 463 Napisano sobota o 16:44 1 minutę temu, libed od tyłu huh napisał: pewnie czesto slyszysz ze jestes tepaczka ale bierzesz to za komplement No popatrz, nie słyszę. Może dlatego, że nie zaczynam dnia od jęczenia że o, ktoś przyszedł i źle mi z tym, czuję abuzywność, jestem płatkiem śniegu, a w ogóle to mnie zgwałć Leżaku, już ślę fotę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 463 Napisano sobota o 16:46 5 minut temu, lovates napisał: ty z płaską i srejzi smęcicie znacznie gorzej, pieertoląc 100x to samo nie raz, ale to już ci nie przeszkadza nudna grażo xD Tak, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 32 Napisano sobota o 16:46 Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: No popatrz, nie słyszę. Może dlatego, że nie zaczynam dnia od jęczenia że o, ktoś przyszedł i źle mi z tym, czuję abuzywność, jestem płatkiem śniegu, a w ogóle to mnie zgwałć Leżaku, już ślę fotę Nie musisz sie graza tlumaczyc bo nikogo to nie interesuje a teraz wynocha do garow ciotko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lovates 17 Napisano sobota o 16:47 Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: No popatrz, nie słyszę. Może dlatego, że nie zaczynam dnia od jęczenia że o, ktoś przyszedł i źle mi z tym, czuję abuzywność, jestem płatkiem śniegu, a w ogóle to mnie zgwałć Leżaku, już ślę fotę płatkami śniegu to jesteś ty i twoje psiapsi, bo to tobie przeszkadzają widmoki i inne, albo samo to, że inni z nimi piszą, dumbo nie jest taką kontrojującą despotą jak wy xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 463 Napisano sobota o 16:48 6 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Wypad stąd głupia cipo, bo dzień babci był w styczniu. Może ty wypad stąd gienia, ciężki przeszczepie z innego forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 463 Napisano sobota o 16:51 1 minutę temu, lovates napisał: płatkami śniegu to jesteś ty i twoje psiapsi, bo to tobie przeszkadzają widmoki i inne, albo samo to, że inni z nimi piszą, dumbo nie jest taką kontrojującą despotą jak wy xD Nie płatkami śniegu, tylko reagujemy na obskurfiałe teksty typu szukanie czyichś dzieci. Dumbo czuje się atakowana nawet gdy ktoś pisze obok a ją ma w doopie. Ale kombinuj jak koń pod górę dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lovates 17 Napisano sobota o 16:51 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Tak, tak a nie pieertollilas widmokom od x lat tego samego, mega nudna grażo? xD i jeszcze osoby trzecie w swoje sprawy wciągałaś, babonie abuzywny? ladnie to tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lovates 17 Napisano sobota o 16:53 Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Nie płatkami śniegu, tylko reagujemy na obskurfiałe teksty typu szukanie czyichś dzieci. Dumbo czuje się atakowana nawet gdy ktoś pisze obok a ją ma w doopie. Ale kombinuj jak koń pod górę dalej se reaguj, ale się nie szarogęś i nie dyktuj kto ma z kim pisać i nie wypominaj komuś samego pisania, płatku śniegu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 73 Napisano sobota o 16:53 Przed chwilą, libed od tyłu huh napisał: jestescie glupimi pissdami ktore sie nie rozmnazaja wystarczajaco i nie realizuja swojego celu jako krowy rozplodowe wiec zawracaja innym doope A ty się rozmnazasz czy kolejny dzień psychozy uskuteczniasz w cudzych farfelunach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 463 Napisano sobota o 17:05 11 minut temu, lovates napisał: se reaguj, ale się nie szarogęś i nie dyktuj kto ma z kim pisać i nie wypominaj komuś samego pisania, płatku śniegu Ale pisz sobie z Gienkiem do woli, co mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 463 Napisano sobota o 17:07 13 minut temu, lovates napisał: a nie pieertollilas widmokom od x lat tego samego, mega nudna grażo? xD i jeszcze osoby trzecie w swoje sprawy wciągałaś, babonie abuzywny? ladnie to tak? No nie tego samego, typ w najlepszych swoich czasach codziennie zmyślał inne kosmiczne bzdury Teraz gada sobie o starożytnych kosmitach i nawet nie chce mi się odzywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 183 Napisano sobota o 17:09 20 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: ciężki przeszczepie z innego forum? Dzisiaj jest chyba wyjątkowy układ gwiazd. Wyjątkowe tytuły dziś lecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 463 Napisano sobota o 17:10 Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Dzisiaj jest chyba wyjątkowy układ gwiazd. Wyjątkowe tytuły dziś lecą Jowisz i Wenus w koniunkcji pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 32 Napisano sobota o 17:12 Bennie i Mara to tez zaczynaly byc ameby, tak sobie tytulowaly na prawo i lewo nudne graze pjerdolniete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 26 Napisano sobota o 17:21 12 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Dzisiaj jest chyba wyjątkowy układ gwiazd. Wyjątkowe tytuły dziś lecą WIDZIALAS KONIUNKCJE WENUS I JOWISZA ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lovates 17 Napisano sobota o 17:30 12 minut temu, libed od tyłu huh napisał: Bennie i Mara to tez zaczynaly byc ameby, tak sobie tytulowaly na prawo i lewo nudne graze pjerdolniete i szynszyla też już xD denne, żałosne picze, które potrafią tylko siać jakiś śmieszny ostracyzm wobec każdego kto pisze z kimś kto im się nie podoba xD a że w realu goowno znaczą to myślą, że chociaż tutaj sobie porządzą i podyrygują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 463 Napisano sobota o 17:37 3 minuty temu, lovates napisał: i szynszyla też już xD denne, żałosne picze, które potrafią tylko siać jakiś śmieszny ostracyzm wobec każdego kto pisze z kimś kto im się nie podoba xD a że w realu goowno znaczą to myślą, że chociaż tutaj sobie porządzą i podyrygują Niie dramatyzuj. Z Gieni ludzie się smieją bo pisze glupoty i sadzi się do prawie wszystkich. Z piszacymi slodko z widmokiem bylo zdziwienie, bo obok w tym samym temacie walil obleśne teksty, to dużo osób się pytalo. Nikt tu nie stosuje żadnego ogolnego ostracyzmu, dużo osob sobie pisze bez zandych przeskód. Po prostu cię uwiera, że ludzie reagują na hejty widmoka czy pijackie awanturki gieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach