Deasmond 25 Napisano 13 Czerwiec (edytowany) nananaana, nananana, nananananaa Edytowano 13 Czerwiec przez Deasmond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 25 Napisano 13 Czerwiec 3 minuty temu, gemini napisał: Jak tam ok blunta zapalę zaraz a jak tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec Nie ma blokera? Niemożliwe Jeszcze chwila, jeszcze momencik i zaraz się kładę spać, bo jestem padnięta () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 25 Napisano 13 Czerwiec 1 minutę temu, gemini napisał: O to fajnie spędzasz tą sobotnią noc Ja już leżę w łóżku i czekam na sen Dzis na pełnym hahaaha a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 25 Napisano 13 Czerwiec 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie ma blokera? Niemożliwe Jeszcze chwila, jeszcze momencik i zaraz się kładę spać, bo jestem padnięta () noc dłuuuga przed nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec 1 minutę temu, Deasmond napisał: Dzis na pełnym hahaaha a co Na pełnym gazie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 26 Napisano 13 Czerwiec 1 minutę temu, Deasmond napisał: noc dłuuuga przed nami pamietasz chcialem przyjechac tydzien temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 25 Napisano 13 Czerwiec Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Na pełnym gazie? Ja nie piję, chodzi o skręta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 26 Napisano 13 Czerwiec 3 minuty temu, Deasmond napisał: Ja nie piję, chodzi o skręta ja mam z holandii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec 3 minuty temu, Deasmond napisał: Ja nie piję, chodzi o skręta W życiu ani jednego papierosa nie zapaliłam. I nie wyobrażam sobie, żeby w domu ktoś u mnie palił. Nawet jak ktoś mnie odwiedza i ta osoba pali, to wyganiam na balkon, albo na ogród. Więc będziesz siedziała na balkonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 13 Czerwiec Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: W życiu ani jednego papierosa nie zapaliłam. I nie wyobrażam sobie, żeby w domu ktoś u mnie palił. Nawet jak ktoś mnie odwiedza i ta osoba pali, to wyganiam na balkon, albo na ogród. Więc będziesz siedziała na balkonie. Chodzi o maryśkę bystrzacho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 25 Napisano 13 Czerwiec 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W życiu ani jednego papierosa nie zapaliłam. I nie wyobrażam sobie, żeby w domu ktoś u mnie palił. Nawet jak ktoś mnie odwiedza i ta osoba pali, to wyganiam na balkon, albo na ogród. Więc będziesz siedziała na balkonie. Hihi .. Ale możemy razem na tym balkonie siedzieć lala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 13 Czerwiec Przed chwilą, gemini napisał: szczerze to nie widziałem na nikogo głupszego na tym forum Co ty nie powiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec 1 minutę temu, Deasmond napisał: Hihi .. Ale możemy razem na tym balkonie siedzieć lala Skutecznie bym Cię oduczyła palenia czegokolwiek. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec 1 minutę temu, gemini napisał: Odwiedzi to cię policja niedługo ale ich nie wygonisz Do ciebie zaraz się wybierają. Ponieważ będę musiała zgłosić uporczywy stalking i hejt. Bawimy się uszaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 25 Napisano 13 Czerwiec Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Skutecznie bym Cię oduczyła palenia czegokolwiek. Haha Jestem wyjątkowo przekorną jednostką, więc nie miałabyś łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec 1 minutę temu, Deasmond napisał: Jestem wyjątkowo przekorną jednostką, więc nie miałabyś łatwo Znam sposoby Serio ostro imprezowałaś? Bo masz ogony w postaci szczęśliwych inaczej, ale, żeby imprezy, to chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 25 Napisano 13 Czerwiec Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znam sposoby Serio ostro imprezowałaś? Bo masz ogony w postaci szczęśliwych inaczej, ale, żeby imprezy, to chyba nie Co ty,jazgot zaczął się wczoraj,bo ola boga wypiłam jedno piwo w południe do sprzątania. Płaska sie uruchomiła i gnębiła ze zgrają a dziś mam rodzinne i sąsiedzkie garden party i to druga moja impreza od zimy.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 13 Czerwiec 1 minutę temu, Deasmond napisał: Co ty,jazgot zaczął się wczoraj,bo ola boga wypiłam jedno piwo w południe do sprzątania. Płaska sie uruchomiła i gnębiła ze zgrają a dziś mam rodzinne i sąsiedzkie garden party i to druga moja impreza od zimy.. Co masz impre na forume? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec Przed chwilą, gemini napisał: No przecież już byli w lutym jak wariatko klamstwa napisałaś że ja matkę bije. Gdyby to nie była prawda, to olałbyś to. Spójrz na siebie i daj mi spokój. Z czym do ludzi? Z tymi pięcioma zębami? Ktokolwiek to zrobił (ma szampana ode mnie) to dobrze uczynił. To masz za hejt, stalking, wyzwiska, za twój paskudny charakter i smutne życie. Odejdź w pokoju, bo teraz ja cię zgłoszę. Mam nadzieję, że twój mózg po gimnazjum jakoś to ogarnie Do zobaczenia w sądzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 25 Napisano 13 Czerwiec Przed chwilą, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Co masz impre na forume? Zmęczyłam się siedzeniem tam i sobie przywędrowałam do mnie i sobie imprezuję u siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec 2 minuty temu, Deasmond napisał: Co ty,jazgot zaczął się wczoraj,bo ola boga wypiłam jedno piwo w południe do sprzątania. Płaska sie uruchomiła i gnębiła ze zgrają a dziś mam rodzinne i sąsiedzkie garden party i to druga moja impreza od zimy.. A co ją to obchodzi? Patrząc na to, jak latami się zachowuje, to jakoś tego szczęścia nie widać. I nazwijmy ją szczęśliwą inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 25 Napisano 13 Czerwiec Przed chwilą, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Czyli ćpiesz w samotności? Spoko Co za ulom ... Po pierewsze to nie narkotyk, a po drugie od 13 to już mam prawo iść odpocząć. Ssij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec Przed chwilą, gemini napisał: Ja to bym olał ale że moja mama się kur.wa przed obcymi ludźmi musi się tłumaczyć to ci tego nie daruje. Tylko co ty chciałaś tym osiągnąć? Nigdy w życiu nikogo nie skrzywdziłem świrze a ty takie kłamstwa wymyślasz. I oczywiście że ty bo na forum to samo wymyślałaś. I akurat ten anonim poleciał jak miałaś wściekliznę na moim punkcie. To samo na policje byli w lutym jak myślałem że w innej sprawie i nawet nie otworzyłem a to była twoja robota. Jakim to trzeba być ścierrwem Skoro nikogo nie skrzywdziłeś, to po co ten lament i stalking na mnie i Elke? Przypomnieć? Więc załóż swój temat i tam wyzywaj mnie i Elke od świń. Ile hejtu miesiącami na mnie lałeś? Pogadamy o tym? Nie ma sprawy. Bo ja mam dużo dowodów. A teraz zostaw ten temat i wracaj do karmienia owsików,bo ja nie przyszłam do ciebie. Tam na Kotarbe czekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 13 Czerwiec 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zgloszone. 1 godzinę temu, sromotnik namiotnikowy napisał: Zazdroszczę pani tak częstych urlopów i podróży po świecie z mężem. Gdzie byliście tym razem, Karaiby może Bermudy? I gratuluje, bo słyszałem, że pani też jest w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec 9 minut temu, Deasmond napisał: Co za ulom ... Po pierewsze to nie narkotyk, a po drugie od 13 to już mam prawo iść odpocząć. Ssij Skąd ty to wszystko bierzesz? Ostatnio w Gdyni Służba Celna przechwyciła w kontenerze z cegłami ponad tonę narkotyków o wartości około 220 milionów. (Na Wirtualnej Polsce był artykuł o tym) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELSON 3 Napisano 13 Czerwiec TRAWA TO GOOWNO , A NIE NARKOTYK, W DE CZY HOLANDII MAŁOLATY CHODZĄ PO ULICY NAFURANE NA LEGALU, WIELE LEKÓW PRZECIWBÓLOWYCH ZAMULA BARDZIEJ NIŻ ZIOŁO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 25 Napisano 13 Czerwiec 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Skąd ty to wszystko bierzesz? Ostatnio w Gdyni Służba Celna przechwyciła w kontenerze z cegłami ponad tonę narkotyków o wartości około 220 milionów. (Na Wirtualnej Polsce był artykuł o tym) Ja nie płacę za to, po prostu jak chce to biorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELSON 3 Napisano 13 Czerwiec 1 minutę temu, gemini napisał: A ciebie policja w Bielsku-Białej przechwyci i pewnie telefon i kompa ci zabiorą na kilka miesięcy żeby przeszukać co tam pisałaś. A TY NADAL GIEBLA CZASEM BIERZESZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 13 Czerwiec 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zgloszone. Prawda to, ze też jestes w ciaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach