gemini 20 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Mm Edytowano 10 godzin temu przez gemini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 35 Napisano 10 godzin temu A skąd wiesz co ksiadz odpisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 20 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: A skąd wiesz co ksiadz odpisal Łysa to pisała ja myślałem że kłamie ale jednak ta psychopatka faktycznie wysłała, a teraz do urzędu w lutym na policję Edytowano 10 godzin temu przez gemini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, gemini napisał: I to jest dowód że to robiłaś bo sama mendo się tym chwalisz Poka też cię straszyła księdzem, jak ją hejtowałeś, pamiętasz? A później ją przepraszałeś i miałeś pełno w portkach. Myślę też, że manipulowanie faktami i robienie z siebie ofiary na nic się zda, bo każdy wie, że masz brudne łapy od hejtu i blokowania forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 20 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Poka też cię straszyła księdzem, jak ją hejtowałeś, pamiętasz? A później ją przepraszałeś i miałeś pełno w portkach. Myślę też, że manipulowanie faktami i robienie z siebie ofiary na nic się zda, bo każdy wie, że masz brudne łapy od hejtu i blokowania forum Straszyla no właśnie. Tylko w przeciwieństwie do ciebie była normalna bo tego nie zrobiła. A ty tak. W ogóle to Chce się z tym twoim byłym mężem P.G. skontaktować i dowiedzieć się jak bardzo masz z głową nie tak, bo nie wiem na co się przygotować. Ale wydaje mi się że poczytalna jesteś i dobrze wiesz co robisz Edytowano 10 godzin temu przez gemini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Poka 1 godzinę temu, sromotnik namiotnikowy napisał: Zazdroszczę pani tak częstych urlopów i podróży po świecie z mężem. Gdzie byliście tym razem, Karaiby może Bermudy? I gratuluje, bo słyszałem, że pani też jest w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 35 Napisano 10 godzin temu Ciążę się posypały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2108 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Ciążę się posypały. 30 w Rzeszowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 20 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Poka też cię straszyła księdzem, jak ją hejtowałeś, pamiętasz? A później ją przepraszałeś i miałeś pełno w portkach. Myślę też, że manipulowanie faktami i robienie z siebie ofiary na nic się zda, bo każdy wie, że masz brudne łapy od hejtu i blokowania forum Ale wiem że pomysł od niej podłapałaś bo sama byś na to nie wpadła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, gemini napisał: Straszyla no właśnie. Tylko w przeciwieństwie do ciebie była normalna bo tego nie zrobiła. A ty tak. Chce się z tym twoim byłym mężem P.G. skontaktować i dowiedzieć się jak bardzo masz z głową nie tak, bo nie wiem na co się przygotować. Ale wydaje mi się że poczytalna jesteś i dobrze wiesz co robisz Masz kasę na odszkodowanie dla mnie? Tylko szybko pisz i jeszcze szybciej zarób, bo nie jestem tania.. Mam tylko jednego męża i nie znam nikogo o takich inicjałach, więc jeżeli masz nadal problem, to dziś możemy się spotkać. Ostrzegałam tyle razy, żebyś skończył mnie obrażać, wymyślać bzdury na mój temat i mojej rodziny.. Pełno w gaciach masz ze strachu, bo coś jest na rzeczy i ktoś w końcu tym się zajął. Nie wiem o co chodzi, ale może czegoś to cię nauczy, że w sieci na wszystko pozwolić sobie jednak nie można. Życzę zdrowia, bo świat zza krat może być też piękny. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 35 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: 30 w Rzeszowie. Coś Ci się miesza madko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, gemini napisał: Straszyla no właśnie. Tylko w przeciwieństwie do ciebie była normalna bo tego nie zrobiła. A ty tak. Chce się z tym twoim byłym mężem P.G. skontaktować i dowiedzieć się jak bardzo masz z głową nie tak, bo nie wiem na co się przygotować. Ale wydaje mi się że poczytalna jesteś i dobrze wiesz co robisz Normalna była, dlatego ją wyhejtowałeś i wyzywałeś od transwestytów. A patrzyłeś jak ty wyglądasz i z czym do ludzi? Człowieku masz 36 lat, a życie przecieka ci przez palce na gnębieniu ludzi w sieci i hejtowaniu. Naprawdę postawa godna naśladowania wysoki sądzie Edytowano 10 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mam tylko jednego męża i nie znam nikogo o takich inicjałach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ostrzegałam tyle razy, żebyś skończył mnie obrażać, wymyślać bzdury na mój temat i mojej rodziny.. Pełno w gaciach masz ze strachu, bo coś jest na rzeczy i ktoś w końcu tym się zajął. Wyglada jakby łysa się przyznawała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 20 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Normalna była, dlatego ją wyhejtowałeś i wyzywałeś od transwestytów. A patrzyłeś jak ty wyglądasz i z czym do ludzi? Człowieku masz 36 lat, a życie przecieka ci przez palce na gnębieniu ludzi w sieci i idź hejtowaniu. Naprawdę postawa godna naśladowania wysoki sądzie Napisała 48 letnia baba która wysyła anonimowe donosy na chłopa z internetu którego w życiu na żywo nie widziała z drugiego końca Polski. Przecież jak mnie się wczoraj pytali w urzędzie kto to jest i pokazałem twoje dane i zdjęcie na fb i powiedziałem że masz 48 lat to sami powiedzieli że musisz być chora psychicznie Edytowano 10 godzin temu przez gemini 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, gemini napisał: Napisała 48 letnia baba która wysyła anonimowe donosy na chłopa z internetu którego w życiu na żywo nie widziała z drugiego końca Polski. Przecież jak mnie się wczoraj pytali w urzędzie kto to jest i pokazałem twoje dane i zdjęcie na fb i powiedziałem że masz 48 lat to sami powiedzieli że musisz być chora psychicznie Uja znasz Screen i na policję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gemini 20 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Wyglada jakby łysa się przyznawała Na policji to ona w 5 minut wpadnie jak będzie kłamać w zeznaniach Edytowano 10 godzin temu przez gemini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rebecca Rolfe 1 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Normalna była, dlatego ją wyhejtowałeś i wyzywałeś od transwestytów. A patrzyłeś jak ty wyglądasz i z czym do ludzi? Człowieku masz 36 lat, a życie przecieka ci przez palce na gnębieniu ludzi w sieci i hejtowaniu. Naprawdę postawa godna naśladowania wysoki sądzie Przestań kłamać alkoholiczko, bo szpadlem po grzbiecie przeciągnę Z Przemysławem zawsze byłam w dobrych stosunkach i przy okazji przypomnę, że propozycja hiszpana jest nadal aktualna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 35 Napisano 10 godzin temu Zaraz się zleca amatorzy czerwieni 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 35 Napisano 10 godzin temu W sumie baby są od tego żeby je brac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2108 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Coś Ci się miesza madko Nie do końca bo jakby miało mieszać to już by wymieszało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Rebecca Rolfe napisał: Przestań kłamać alkoholiczko, bo szpadlem po grzbiecie przeciągnę Z Przemysławem zawsze byłam w dobrych stosunkach i przy okazji przypomnę, że propozycja hiszpana jest nadal aktualna Naprawdę ukraiński garnku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 35 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie do końca bo jakby miało mieszać to już by wymieszało. Też zaciążyłas czy o co ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELSON 3 Napisano 10 godzin temu POLECAM OBEJRZEĆ PODCAST O SFLACZAŁYM DÓPSKU DODY, ZWŁASZCZA OD 2 MINUTY: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2108 Napisano 9 godzin temu 35 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Też zaciążyłas czy o co ci chodzi A ty też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 9 godzin temu Same kafeteryjne dzieci z nickami w tym roku będą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 35 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A ty też Być może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach