Deasmond 17 Napisano 7 godzin temu Stairway to heaven. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbоczeniec 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Deasmond napisał: Stairway to heaven. Doszły mnie słuchy, że masz fajne titsy, może mogłabyś pokazać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 7 godzin temu Oglądasz "Morfeusz"? Jest dostępny na SkyShowtime i chyba sobie obejrzę. Fajna rola Andrzeja Grabowskiego w roli bossa i gangstera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 17 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Oglądasz "Morfeusz"? Jest dostępny na SkyShowtime i chyba sobie obejrzę. Fajna rola Andrzeja Grabowskiego w roli bossa i gangstera Ostatnio mam tyle pracy,że zapominam o istnieniu tv i ogólnie seriali. Lato się zaczyna i trzeba chwytac zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byku 1 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Oglądasz "Morfeusz"? Jest dostępny na SkyShowtime i chyba sobie obejrzę. Fajna rola Andrzeja Grabowskiego w roli bossa i gangstera ale ci wesoło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 23 Napisano 7 godzin temu a moze highway star Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 23 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Deasmond napisał: Ostatnio mam tyle pracy,że zapominam o istnieniu tv i ogólnie seriali. Lato się zaczyna i trzeba chwytac zycie jakies wakacje planujesz ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 23 Napisano 6 godzin temu Priss czemu tak do pozna siedzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Deasmond napisał: Ostatnio mam tyle pracy,że zapominam o istnieniu tv i ogólnie seriali. Lato się zaczyna i trzeba chwytac zycie 10 dni urlopu jeszcze mi zostało i zostawię na narty Na telefonie sobie odpalę ten serial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbоczeniec 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: 10 dni urlopu jeszcze mi zostało i zostawię na narty Na telefonie sobie odpalę ten serial. Będziesz miała urlop w celi za wszystko co zrobiłaś prawolowi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 6 godzin temu Gdzie samochód? Krejzi od Libeda jako koń nie wyzywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Deasmond napisał: Ostatnio mam tyle pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Deasmond napisał: Ostatnio mam tyle pracy Przeciez ty tu cały czas gnijesz jak łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 17 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie samochód? Krejzi od Libeda jako koń nie wyzywa? Mówisz masz haha Edytowano 6 godzin temu przez Deasmond 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 23 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: 10 dni urlopu jeszcze mi zostało i zostawię na narty Na telefonie sobie odpalę ten serial. z piramidy bedziesz zjezdzac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Deasmond napisał: M<ówisz mas zhaha Samochód to Krejzi czy Pieprz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Deasmond napisał: M<ówisz mas zhaha ja mam tez z holki kupione z coffee shopu, chcesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Samochód to Krejzi czy Pieprz? krejzi albo libed sie pod krejzi podszywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 181 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Oglądasz "Morfeusz"? Jest dostępny na SkyShowtime i chyba sobie obejrzę. Fajna rola Andrzeja Grabowskiego w roli bossa i gangstera A oglądałaś "dzikie harce na ambonie 2"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, zwyrol napisał: krejzi albo libed sie pod krejzi podszywa Jakoś w tych osobach, które pozyskały tutaj partnerów, szczęścia pod osłoną konia oraz doktora nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 5 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Oglądasz "Morfeusz"? Jest dostępny na SkyShowtime i chyba sobie obejrzę. Fajna rola Andrzeja Grabowskiego w roli bossa i gangstera Zawsze pasowała mu taka rola, raz że ma odmienny akcent, dwa nie policzalna mimika lekko wariacka, trzy - brzuch. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: A oglądałaś "dzikie harce na ambonie 2"? Jeszcze nie. A kto opłacił ci subskrypcję? Elka czy wielka gruba baba, co cię zostawiła dla innego? Iskra od jęczenia raczej nie, bo z czego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 36 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, kóń wylewa szambo do lasu napisał: Przeciez ty tu cały czas gnijesz jak łysa Opróżnianie butelek to bardzo ciężka praca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, TnT napisał: Zawsze pasowała mu taka rola, raz że ma odmienny akcent, dwa nie policzalna mimika lekko wariacka, trzy - brzuch. Skończyłam pierwszy odcinek i są dwa dostępne. Może do rana obejrzę, bo ciekawy klimat się zapowiada, jak w serialu "Krew z krwi" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malik gondwana napisał: Opróżnianie butelek to bardzo ciężka praca! Jeszcze wiecznie zjarana temu chyba jest taka przyjeeebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 181 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jeszcze nie. A kto opłacił ci subskrypcję? Elka czy wielka gruba baba, co cię zostawiła dla innego? Iskra od jęczenia raczej nie, bo z czego. Netflix mam w pakiecie. Wróciłem do pracy i sam sobie oplacam. Kiedy wyślesz mi tyłek na priv? Edytowano 6 godzin temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 181 Napisano 6 godzin temu Człowiek cały tydzień wstaje przed trzecia, a jutro może pospać do 10 minimum Czuję się jak Habibi Dubaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2108 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: Człowiek cały tydzień wstaje przed trzecia, a jutro może pospać do 10 minimum Czuję się jak Habibi Dubaj A mówiłeś że nie oglądniesz bo musisz wstać do pracy. Pewnie to cud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deasmond 17 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: Samochód to Krejzi czy Pieprz? To paryska. Nawet szlafrok się śmiał z niej hahahaah że sie ukrywa pod nickami wymyślnymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1837 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Deasmond napisał: To paryska. Nawet szlafrok się śmiał z niej hahahaah że sie ukrywa pod nickami wymyślnymi Ojej i takie paskudne słownictwo A fe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach