Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
jermach

Trudności w nauce

Polecane posty

Witajcie, czy Wasze dzieci też miewają problemy w nauce? 

Moja córa ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem i pisaniem, jeśli ma książkę np. Miała osotanio czytankę dwie strony o muminkach po czym miała pytania na które miała odpowiedzieć to nie kojarzyła nic dekoncentracja … mimo że wypożycza masę książek ale już wiem że one są wypożyczane ponieważ są jakieś punkty za to i można zyskać jakieś nagrody  ale za to nadrabia matematyką, jak ma w domu odrabiać lekcje to mam wrażenie że ma problemy ale w szkole pani chwali  w domu pozwala sobie chyba na więcej lekceważenia a w szkole chce pokazać że jest „ prymusem „

https://przedszkolemalegoksiecia.pl/pomoc-w-nauce-dla-dzieci-jak-madrze-wspierac-ucznia-zeby-odzyskal-pewnosc-siebie 

Ogólnie na tej stronie jest opisane jak wspierać dziecko w nauce.  

Napisano (edytowany)

a pularda boza na ciazowym jak toto zajdzie to mozna traktowac bejsbolem, niech toto sie rozmnozy i przyklada nie to co Elzbieta Jezowa czy jakas boryna szamotulska

Edytowano przez hoodoo

Napisano (edytowany)

toto przemadrzale cos wszystko wie najlepiej i dobrze wychowa kazdego bachora lambadziary wszystko wiedza najlepiej nie to co te madki przegrane rozpustne

Edytowano przez hoodoo

bedziemy pilnowac jak przy plaskiej oby trupka nie powila, czy sie dobrze sprawuje jako madka polka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować