Spaghetti .... 265 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Na kafe Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 5 Napisano 1 godzinę temu No cóż. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 265 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Wasted napisał: No cóż. Nie mam głupich przyjacół. Tylko nieodpowiednie kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 57 minut temu Ten spoliczkowany to Ridge? Czy któryś inny jej kochanek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 54 minuty temu Czytam o nim kawał jeden: - Ridge, odbierz dzieci ze szkoły! - Te co mam z twoją matką, córką czy nasze? 'Przeciętna wymiana zdań między Ridgem a jedną z jego licznych żon'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 265 Napisano 50 minut temu (edytowany) 7 minut temu, sv7 napisał: Ten spoliczkowany to Ridge? Czy któryś inny jej kochanek? Widzisz Sev, jak jesz dobre danie, a w kuchni Ci wbijają nóż w plecy to nie jest fajnie Co wtedy robisz ? Edytowano 49 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 46 minut temu Jednak to prawda, odszedł. Nie rozumiem dlaczego fani jeszcze nie wywalili telewizorów, bo po co im w sumie? Ridża nie ma, nie ma emocji. Patrz co się dowiedziałam sekundę temu: Moss odszedł z serialu, bo czuł się wypalony graniem hipermęskiego, twardego Ridge'a. 'Czułem, że jestem wart więcej, niż mi płacili. Poza tym chciałem iść do przodu, a miałem poczucie, że już dawno temu utknąłem i zjadam swój własny ogon - stwierdził w wywiadzie...' Proszę ja ciebie nie pogadasz. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 45 minut temu 12 godzin temu, Spaghetti .... napisał: Widzisz Sev, jak jesz dobre danie, a w kuchni Ci wbijają nóż w plecy to nie jest fajnie Nie jest gdziekolwiek się znajdujesz i podcinają ci skrzydła. Racja. Wsjo gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 265 Napisano 41 minut temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Nie jest gdziekolwiek się znajdujesz i podcinają ci skrzydła. Racja. Wsjo gra? Pewnie, że gra od tego jest prawo... życia Mam nadzieję, że u Ciebie również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 95 Napisano 39 minut temu Makaron też siostry chcesz ograbić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 95 Napisano 37 minut temu W sumie racja bo salowa z matką też z jednym spały a może i siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 95 Napisano 37 minut temu W rodzinie nic nie ginie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 265 Napisano 36 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Makaron też siostry chcesz ograbić? Mam tylko jedną Boni i nie mieszka na kafe jak Wy Edytowano 36 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 95 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Mam tylko jedną Boni i nie mieszka na kafe jak Wy Kumaty jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 265 Napisano 34 minuty temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Kumaty jak zawsze Zawsze tak szybko piszesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 34 minuty temu 12 godzin temu, Spaghetti .... napisał: Pewnie, że gra od tego jest prawo... życia Mam nadzieję, że u Ciebie również. Dobrze. Nie znam twarzy prócz Bruk. Przelecę sobie któregoś dnia wyrywkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 95 Napisano 33 minuty temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Zawsze tak szybko piszesz ? W jakim sensie. Technicznie zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 265 Napisano 28 minut temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Dobrze. Nie znam twarzy prócz Bruk. Przelecę sobie któregoś dnia wyrywkowo. Tak. Wiele ich było i jest. Jak chcesz, ale nie pogub się w tym temacie Sev Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2120 Napisano 28 minut temu Coraz lepiej na kafe i spokój bo pozostały wybitne jednostki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 265 Napisano 26 minut temu 6 minut temu, WojciechWywaloński napisał: W jakim sensie. Technicznie zawsze W sensie pisania. Mam nadzieje, że to nie adhd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2120 Napisano 25 minut temu 27 minut temu, sv7 napisał: Czytam o nim kawał jeden: - Ridge, odbierz dzieci ze szkoły! - Te co mam z twoją matką, córką czy nasze? 'Przeciętna wymiana zdań między Ridgem a jedną z jego licznych żon'. Czy babcią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 22 minuty temu 12 godzin temu, Spaghetti .... napisał: Tak. Wiele ich było i jest. Jak chcesz, ale nie pogub się w tym temacie Sev Orientujesz się w temacie? Wiem, że się nie wciągnę w ten serial. Ale sobie posprawdzam na wyrywki kto został ze starszej obsady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2120 Napisano 22 minuty temu 10 minut temu, WojciechWywaloński napisał: W jakim sensie. Technicznie zawsze To zwolnij bo inni nie nadarzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 21 minut temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Czy babcią Oraz z tą, która jeszcze się nie urodziła a Ridż dzielny, więc poczeka te 18 lat czy ile trzeba. Może jakaś ożyje w międzyczasie? Kolejna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 20 minut temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: To zwolnij bo inni nie nadarzają Mnie głowa boli od słońca. Cały dzień był ukrop! Znowu nadchodzi patelnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2120 Napisano 19 minut temu Przed chwilą, sv7 napisał: Oraz z tą, która jeszcze się nie urodziła a Ridż dzielny, więc poczeka te 18 lat czy ile trzeba. Może jakaś ożyje w międzyczasie? Kolejna. Lubisz takie telenowele? Ja nigdy sie nie wkręciłam w coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2120 Napisano 16 minut temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Mnie głowa boli od słońca. Cały dzień był ukrop! Znowu nadchodzi patelnia. Cieszę sie bo na basen odkrytu pójdę bo otwierają. No i w niedzielę ma być 32 stopnie to też gdzieś wyskoczę. A miałaś zakrytą głowę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 16 minut temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Lubisz takie telenowele? Ja nigdy sie nie wkręciłam w coś takiego. Tylko horrory i o szpiegach z karabinami na wojnie. Nie oglądam takich tasiemców. Czasem owszem, romantyczne się zdarzają ale rzadko. [cool] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 265 Napisano 15 minut temu (edytowany) 11 minut temu, sv7 napisał: Orientujesz się w temacie? Wiem, że się nie wciągnę w ten serial. Ale sobie posprawdzam na wyrywki kto został ze starszej obsady. Owszem, ale chyba dość rozłożyłem na części pierwsze. Nie wciągniesz, już w nim uczestniczę Edytowano 10 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 95 Napisano 14 minut temu 11 minut temu, Spaghetti .... napisał: W sensie pisania. Mam nadzieje, że to nie adhd Nie ma czegoś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach