Spaghetti .... 268 Napisano wczoraj o 21:52 (edytowany) Z muzą Edytowano wczoraj o 21:52 przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowski 0 Napisano wczoraj o 21:53 pijak znowu ma nawroty choroby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano wczoraj o 21:56 2 minuty temu, Iibedowski napisał: pijak znowu ma nawroty choroby Boli jak mnie widzisz, ale nie boli jak kobiety po Tobie jadą jak po burym psie frajerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2131 Napisano wczoraj o 22:22 24 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Boli jak mnie widzisz, ale nie boli jak kobiety po Tobie jadą jak po burym psie frajerze Nie wiem o co ci chodzi. No ale ten avek to ja tylko piszę co tam było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 107 Napisano wczoraj o 22:23 Czemu Szynszyla jest w słoiku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 107 Napisano wczoraj o 22:23 To analogia do słoika w dupje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 440 Napisano wczoraj o 22:25 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Czemu Szynszyla jest w słoiku? żeby zapach nie wywietrzał? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 10 Napisano 2 godziny temu 22 godziny temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: żeby zapach nie wywietrzał? Co dobrego można teraz szybko zjeść w 2 osoby za 40 zł, poza mefedronem z Warszawy? xD Bo pizze to już nie... mógłbyś zapytać szynszyli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, eskalacja napisał: Co dobrego można teraz szybko zjeść w 2 osoby za 40 zł, poza mefedronem z Warszawy? xD Bo pizze to już nie... mógłbyś zapytać szynszyli? Ja Ci odpowiem co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 10 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ja Ci odpowiem co Żeby ci bambo zaraz nie odpowiedziała co, w twoim języku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 10 Napisano 2 godziny temu WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ zdaje się lepiej znać smak szynszyli od makarona, taka prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, eskalacja napisał: WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ zdaje się lepiej znać smak szynszyli od makarona, taka prawda. Prawda jest taka, że smak znamy oboje i co Ty na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Prawda jest taka, że smak znamy oboje i co Ty na to ? Ale raczej głównie przez ciebie przypale nie wchodzi już na kafe, co ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 10 Napisano 2 godziny temu Jezu zlituj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, eskalacja napisał: Ale raczej głównie przez ciebie przypale nie wchodzi już na kafe, co ty na to? Nie wiesz dlaczego nie wchodzi i się nie dowiesz, więc w czym problem ? boli Cię ... czy o uj Ci chodzi palancie ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2131 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, eskalacja napisał: Jezu zlituj się Jeżu czy jezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2131 Napisano 2 godziny temu 22 godziny temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: żeby zapach nie wywietrzał? Szyszka ładnie pachnie i też lubie taką świeża z parku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 10 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Szyszka ładnie pachnie i też lubie taką świeża z parku A wolałabyś randkę ze świrmokiem czy makaronem? https://iili.io/Cz3eLk7.jpg zdj. ilustracyjne dzięki uprzejmości Wirtualnej Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 10 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie wiesz dlaczego nie wchodzi i się nie dowiesz, więc w czym problem ? boli Cię ... czy o uj Ci chodzi palancie ? Nie unoś się Czubaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, eskalacja napisał: A wolałabyś randkę ze świrmokiem czy makaronem? zdj. ilustracyjne dzięki uprzejmości Wirtualnej Polski Z Widmo Munku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2131 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, eskalacja napisał: A wolałabyś randkę ze świrmokiem czy makaronem? Nie chce randek i juz lepiej pograć w piłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2131 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Z Widmo Munku Nie odpowiadaj za mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 10 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Z Widmo Munku Każdy by wolał z widmokiem, Przynajmniej byłoby śmiesznie. On przyjechałby quadem bez dokumentów, przeglądu, kopcącym na czarno na pół wioski, z ryja zionąc butaprenem, pewnie by się rzucał do tego, to jeszcze dostałby w... i obudził się w rowie, a ty co masz do zaoferowania dla damy? Gównopiosenki z youtube? Proszę cię, dzi.wko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 268 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, eskalacja napisał: Każdy by wolał z widmokiem, Przynajmniej byłoby śmiesznie. On przyjechałby quadem bez dokumentów, przeglądu, kopcącym na czarno na pół wioski, z ryja zionąc butaprenem, pewnie by się rzucał do tego, to jeszcze dostałby w... i obudził się w rowie, a ty co masz do zaoferowania dla damy? Gównopiosenki z youtube? Proszę cię, dzi.wko. A Ty co masz do zaoferowania Widmo prócz hejtu, życzenia kobietom raka i innych złych rzeczy, a potem jeszcze się wypierasz, że to nie Ty tylko za kosmitę robisz Nie znasz mnie i uja o mnie wiesz, ale w necie kozak jesteś nieludzki. Wstyd mi za takich facetów jak Ty w Polsce. Ogarnij yape i przestań szczekać, bo w necie możesz, ale w realu siedzisz w piwnicy i mordą ujadasz na kafe. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1026 Napisano 1 godzinę temu Tu bez zmian jak widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tu bez zmian jak widzę. Elcia, nie ma ochoty ojebać Ibonoitona metodą na tzw. wnuczka? Ty masz odpowiedni pokój, ja mam gadane, a on może ma jakieś pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 440 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Tu bez zmian jak widzę. pewnie kibicował Australii i się rozczarował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 10 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pewnie kibicował Australii i się rozczarował 40 zł u bukmachera psu w dupę. Edytowano 1 godzinę temu przez eskalacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 440 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Onaaaa napisał: Szyszka ładnie pachnie i też lubie taką świeża z parku a jeszcze są inne zapachy do wyboru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach