Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Malik gondwana napisał: Czemu jesteś taka chamska bez powodu? No klękajcie narody. Będę składać parasolkę gdy ewidentnie kał leci z nieba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1865 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, #freebunio napisał: Co najwyżej swojej flaszce. I twojej ciasnej garsonce Znowu spędzasz noc, dowalając nickom na pustym forum? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I twojej ciasnej garsonce Znowu spędzasz noc, dowalając nickom na pustym forum? Fajna ta ciasna garsonka, jednak to jest puchacz, twój drugi kolega tramwajarski. Paniał, łysy, czy odpalić gunie na fb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gargаmel napisał: Mogę odpowiedzieć? A dlaczego tłuściochu w 2 minuty zmieniasz zdanie i raz ją tyrasz, drugim pytasz (ulany borderze) dlaczego jest taka chamska bez powodu? Jesteś klasyką kafe, gdyby znowu włączyli gościa tłusta, chora na łeb świnio, to dopiero byś się włączył w każda dyskusję. Kuurwo. Nie tyram nikogo, kolejny chamski uberze wąsaty zachowujący się jak infantylny nastolatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1865 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Wasted napisał: No klękajcie narody. Będę składać parasolkę gdy ewidentnie kał leci z nieba. Chyba parasol przeciwsłoneczny Kto tych wszystkich wariatów leczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chyba parasol przeciwsłoneczny Kto tych wszystkich wariatów leczy? Właśnie nikt, dlatego jest jak jest. Widzisz to? Hejterski nick zarzuca mi hejt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 36 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Gargаmel napisał: Fajna ta ciasna garsonka, jednak to jest puchacz, twój drugi kolega tramwajarski. Paniał, łysy, czy odpalić gunie na fb? Oho, przed chwilą przymilales się do Geni a teraz atakujesz jej koleżankę. Ty masz coś z głową stary czy to te dragi to z ciebie robią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 36 Napisano 59 minut temu 5 minut temu, Wasted napisał: No klękajcie narody. Będę składać parasolkę gdy ewidentnie kał leci z nieba. Z mojej strony nie leci, dlatego pozwalam sobie zauważyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Malik gondwana napisał: Oho, przed chwilą przymilales się do Geni a teraz atakujesz jej koleżankę. Ty masz coś z głową stary czy to te dragi to z ciebie robią? Nigdy mi się tłusta świno nie wydawało, że ludzie są w pakiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 36 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Gargаmel napisał: Nigdy mi się tłusta świno nie wydawało, że ludzie są w pakiecie. Tak traktuje twoje hejty jak byle gòwniarza rzucającego ze złości swoje zabawki w piaskownicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1865 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Wasted napisał: Właśnie nikt, dlatego jest jak jest. Widzisz to? Hejterski nick zarzuca mi hejt. Daj im się wyżyć Nie komentuje wpisów ułomów, którym wydaje się, że będąc anonimowymi coś tutaj mogą Mam od wczoraj nowych lokatorów w garażu. Zrobiłam im mieszkanie z eleganckim posłaniem. Mianowicie zadomowiła się u mnie pani jeżowa z 4 młodymi jeżykami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Daj im się wyżyć Nie komentuje wpisów ułomów, którym wydaje się, że będąc anonimowymi coś tutaj mogą Mam od wczoraj nowych lokatorów w garażu. Zrobiłam im mieszkanie z eleganckim posłaniem. Mianowicie zadomowiła się u mnie pani jeżowa z 4 młodymi jeżykami Ojej, ale słodko. Do mnie też kiedyś przychodził co jakiś czas późnym wieczorem to go mięskiem dokarmiałam hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 1 Napisano 45 minut temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Daj im się wyżyć Nie komentuje wpisów ułomów, którym wydaje się, że będąc anonimowymi coś tutaj mogą Mam od wczoraj nowych lokatorów w garażu. Zrobiłam im mieszkanie z eleganckim posłaniem. Mianowicie zadomowiła się u mnie pani jeżowa z 4 młodymi jeżykami A jednak łysa została babcią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1865 Napisano 42 minuty temu 7 minut temu, Wasted napisał: Ojej, ale słodko. Do mnie też kiedyś przychodził co jakiś czas późnym wieczorem to go mięskiem dokarmiałam hihi. Żal mi czasami tych jeży, które nie zdążą przejść przez ulicę i kierowcy je rozjeżdżają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 37 minut temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Żal mi czasami tych jeży, które nie zdążą przejść przez ulicę i kierowcy je rozjeżdżają To jest straszne... Nigdy nie mogę znieść tego widoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach