Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu Haha uwaga. Mam przemyślenie... jest taka piosenka ''Nieudany balet'' i fragment pasuje do chlapcia idącego na pamiętną libację a w tekście ''Myślę sobie a co mi tam, gorsze pasztety znam, poru*ham pam-param.'' Hahaa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Smutny obrazek jak musisz spędzać piątkową noc. Edytowano 1 godzinę temu przez #freebunio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, #freebunio napisał: Smutny obrazek jak musisz spędzać sobotnią noc. Piątkową, puchaczu. I robisz to samo odkąd żona kopnęła cię w dupę jak psa na dumbo, którym desperacie jesteś. ;-))) Edytowano 1 godzinę temu przez Gargаmel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, #freebunio napisał: Smutny obrazek jak musisz spędzać piątkową noc. A ja czuję się świetnie uwierz. Spędziłam wspaniały dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gargаmel napisał: Piątkową, puchaczu. I robisz to samo odkąd żona kopnęła cię w dupę jak psa ma dumbo, którym desperacie jesteś. ;-))) Ładnie warujesz, reakcja w sekundę. Ściśle to właśnie sobotnią już. Następny z urojeniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wasted napisał: A ja czuję się świetnie uwierz. Spędziłam wspaniały dzień. Na pewno. Dlatego hejtujesz na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, #freebunio napisał: Na pewno. Dlatego hejtujesz na forum. A ty co niby robisz, przychlaście marny? I obły. Edytowano 1 godzinę temu przez Wasted Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Gargаmel napisał: w dupę jak psa na dumbo, O co chodzi w tym fragmencie? Pite było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, #freebunio napisał: Ładnie warujesz, reakcja w sekundę. Ściśle to właśnie sobotnią już. Następny z urojeniami. Przecież siedzę tu właśnie od 3 godzin, pidarasie, to reakcja była szybka. ps. twoja żona na fiucie to jeden drink, ale nie dla ciebie. Ciekawe czy wymyśliłeś dlaczego tak się dzieje. Edytowano 1 godzinę temu przez Gargаmel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gargаmel napisał: Przecież siedzę tu właśnie od 3 godzin, pidarasie, to reakcja była szybka. ps. twoja żona na fiucie to jeden drink, ale nie dla ciebie. Ciekawe czy wymyśliłeś dlaczego tak się dzieje. Nie wysilaj się pijaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Wasted napisał: A ty co niby robisz, przychlaście marny? I obły. Nawet w weekend myślisz o nickach z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, #freebunio napisał: O co chodzi w tym fragmencie? Pite było? A o co chodziło w twoich obcisłych rowerowych gatkach, mordą i kasku retarda, którymi pan prawol do dziś spamuje na wykopie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gargаmel napisał: A o co chodziło w twoich obcisłych rowerowych gatkach, mordą i kasku retarda, którymi pan prawol do dziś spamuje na wykopie? Lecz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, #freebunio napisał: Nawet w weekend myślisz o nickach z forum. Spójrz na swój nick i avatar. Dziękuję. Co za cymbał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, #freebunio napisał: Lecz się. O właśnie, czy ty przypadkiem nie sugerowałeś Dumbo, że się za/bij/esz jak się z tobą nie umówi kiedy byłeś w kryzysie po żonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Gargаmel napisał: O właśnie, czy ty przypadkiem nie sugerowałeś Dumbo, że się za/bij/esz jak się z tobą nie umówi kiedy byłeś w kryzysie po żonie? Nie wiem o czym piszesz i nawet nie chcę wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Wasted napisał: Spójrz na swój nick i avatar. Dziękuję. Co za cymbał. Ktoś musi reagować na waszą działalność. Dałaś kolejny dowód na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu I co, było skakać? Po dupie dostałeś i eldorado się skończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, #freebunio napisał: Ktoś musi reagować na waszą działalność. Dałaś kolejny dowód na to. Puchacz, pamiętasz jak z dnia na dzień admini zabrali ci "zgłaszamy_spamy"? xD Dobrze, że ktoś zareagował wtedy na twoją działaność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wasted napisał: I co, było skakać? Po dupie dostałeś i eldorado się skończy. Znowu masz jakieś majaki, identycznie zresztą jak ten pijak wyżej, który wyraźnie mnie z kimś myli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 1 godzinę temu Pewnie do dzisiaj czekasz na odpowiedź DLACZEGO JA? xDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, #freebunio napisał: Znowu masz jakieś majaki, identycznie zresztą jak ten pijak wyżej, który wyraźnie mnie z kimś myli. Dziadu zjełczały, odejdź, bo trącisz stęchlizną. Ciekawe czy też masz brudnego szpona niczym mewa, lex, byczy, i reszta amantów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wasted napisał: Dziadu zjełczały, odejdź, bo trącisz stęchlizną. Ciekawe czy też masz brudnego szpona niczym mewa, lex, byczy, i reszta amantów. Nikomu tu nie rozkazujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu Nagle już nie jestem carycą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, #freebunio napisał: Nikomu tu nie rozkazujesz. Tobie będę frajjerzyno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wasted napisał: Tobie będę frajjerzyno. Co najwyżej swojej flaszce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, #freebunio napisał: Co najwyżej swojej flaszce. A ja myślę, że twej obłej, odrażającej personie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 36 Napisano 50 minut temu 14 minut temu, Wasted napisał: A ja myślę, że twej obłej, odrażającej personie. Czemu jesteś taka chamska bez powodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, Malik gondwana napisał: Czemu jesteś taka chamska bez powodu? To chyba z tego szczęścia bez przyjaciół, faceta, pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, Malik gondwana napisał: Czemu jesteś taka chamska bez powodu? Mogę odpowiedzieć? A dlaczego tłuściochu w 2 minuty zmieniasz zdanie i raz ją tyrasz, drugim pytasz (ulany borderze) dlaczego jest taka chamska bez powodu? Jesteś klasyką kafe, gdyby znowu włączyli gościa tłusta, chora na łeb świnio, to dopiero byś się włączył w każda dyskusję. Kuurwo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach