Wasted 12 Napisano 2 godziny temu I dobrze mi z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wasted napisał: I dobrze mi z tym. Mieszkasz na takim zadupiu, że sie nie dziwię. Ale ja też nie mam, mam kolegów co najwyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 36 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Wasted napisał: I dobrze mi z tym. No ok, to nie niespodzianka. A przeszkadza ci to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Malik gondwana napisał: No ok, to nie niespodzianka. A przeszkadza ci to? Ani trochę, knurr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 36 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Wasted napisał: Ani trochę, knurr. Aha czyli spektrum autyzmu. No ale przynajmniej nie cierpisz więc spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malik gondwana napisał: Aha czyli spektrum autyzmu. No ale przynajmniej nie cierpisz więc spoko Sam jesteś autystyczny, świński ryju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ireneusz P. ps. Świniak 11 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Wasted napisał: Ani trochę, knurr. A może chciałabyś się poznać lepiej? Ja normalny, wysportowany (https://iili.io/CzF13Bt.jpg), niepijący a już na pewno trzymający się zaleceń psychiatry co do mieszania leków z wódą i dlatego nigdy nie spamowałem ogólnej dyskusji swoim ogromnym benizem (który jest jeszcze jedną zaletą https://iili.io/CzF1FEX.png). Środa Wielkopolska here. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu Nie no weź bo zwymiotuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu Czy kogokolwiek to dziwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, #freebunio napisał: Czy kogokolwiek to dziwi? Mnie totalnie nie dziwi, dlaczego cię tramwajarzu w obcisłytch pedalskich spodenkach żona opuściła. Dziwni mnie natomiast dlaczego nigdy nie prostujesz rzeczy, kiedy np. wariatki posądzają caryce o bycie tobą. Coś ci zrobiła, tak samo jak Dumbini, z której twarzą latałeś przez 3 miesiące w awatarze, jobany parchu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 5 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Gargаmel napisał: Mnie totalnie nie dziwi, dlaczego cię tramwajarzu w obcisłytch pedalskich spodenkach żona opuściła. Dziwni mnie natomiast dlaczego nigdy nie prostujesz rzeczy, kiedy np. wariatki posądzają caryce o bycie tobą. Coś ci zrobiła, tak samo jak Dumbini, z której twarzą latałeś przez 3 miesiące w awatarze, jobany parchu? Bełkot pijaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 36 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, #freebunio napisał: Czy kogokolwiek to dziwi? Kogo? Misia gogo. Albo i jego nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 36 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Wasted napisał: Sam jesteś autystyczny, świński ryju. Ja w przeciwieństwie do ciebie nie obrażam. W każdym razie tu nie ma normalnych więc rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 0 Napisano 58 minut temu 37 minut temu, Ireneusz P. ps. Świniak napisał: rewelacja kiedy, mogę być u ciebie jutro wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach