+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec (edytowany) Pokaże wam przy okazji jak dobrze wyglądać bez makijażu, tego czegoś w ustach, bez żadnych tych kobiecych wspomagaczy, które być może rozważałyście @wakanka1 @wasp Edytowano 20 Czerwiec przez +rompo culi+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec Mogę wam też pokazać jak wygląda brutalny, kibolski w... jeśli to łajno nadal będzie się pojawiało między mną i świrmokiem xDhttps://f.kafeteria.pl/profile/194128624-najsliczniejszyzcalejwsi/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec Jeszcze mołdawskiego ogura można do tego wciągnąć hyaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec To jest najgorsze Добрый день, Аня дома? ))))))) @wakanka1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec xaxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 75 Napisano 20 Czerwiec Zaczynasz nabierać mentalu rosyjskiego to niebezpieczne, bo będziesz szedł bez jedzenia i bez spania wspomagamy bimbrem jak ongiś dzielna Armia Rosyjska na berlin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 33 Napisano 20 Czerwiec Xaxa haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec 4 minuty temu, Exit 8 napisał: Zaczynasz nabierać mentalu rosyjskiego to niebezpieczne, bo będziesz szedł bez jedzenia i bez spania wspomagamy bimbrem jak ongiś dzielna Armia Rosyjska na berlin. Niczego nie zaczynam nabierać. Zaraz w... dostastaniesz na ochłodę jak ten pidar asgard skończy mnie drażnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2329 Napisano 20 Czerwiec 2 minuty temu, +rompo culi+ napisał: Niczego nie zaczynam nabierać. Zaraz w... dostastaniesz na ochłodę jak ten pidar asgard skończy mnie drażnić. Zamieszkaj w Rosji tam ci będzie najlepiej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zamieszkaj w Rosji tam ci będzie najlepiej. Ja Odessa, bladziu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2329 Napisano 20 Czerwiec 3 minuty temu, +rompo culi+ napisał: Ja Odessa, bladziu. To wracaj na Ukrainę i od razu na wojnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1040 Napisano 20 Czerwiec 12 minut temu, +rompo culi+ napisał: Niczego nie zaczynam nabierać. Zaraz w... dostastaniesz na ochłodę jak ten pidar asgard skończy mnie drażnić. A gdzie ty asgarda widzisz?xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To wracaj na Ukrainę i od razu na wojnę. Widmok, zatrzymaj swoją dziewczynę, bo jest bliska przekroczenia granicy. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2329 Napisano 20 Czerwiec 3 minuty temu, +rompo culi+ napisał: Widmok, zatrzymaj swoją dziewczynę, bo jest bliska przekroczenia granicy. Widmo pewnie już poszedł na trening żeby potrenować przed spotkaniem z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Widmo pewnie już poszedł na trening żeby potrenować przed spotkaniem z tobą To ja też idę na trening. Muay thai dzisiaj czy juma katalizatorów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec 8 minut temu, Еlciаа napisał: A gdzie ty asgarda widzisz?xd Nie interesuj się, bo zaraz bana dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 75 Napisano 20 Czerwiec 10 minut temu, +rompo culi+ napisał: Widmok, zatrzymaj swoją dziewczynę, bo jest bliska przekroczenia granicy. Za dobrze się ...la żeby ingerować i obaj na deski przez KO, bo kobietę nie wypada uderzyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 75 Napisano 20 Czerwiec 27 minut temu, +rompo culi+ napisał: Niczego nie zaczynam nabierać. Zaraz w... dostastaniesz na ochłodę jak ten pidar asgard skończy mnie drażnić. Ja widzę cuś pomiędzy Rosjaninem a Białorusinem, aż nabrałem respektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exit 8 75 Napisano 20 Czerwiec 9 minut temu, +rompo culi+ napisał: To ja też idę na trening. Muay thai dzisiaj czy juma katalizatorów? Koszenie trawy, a ty godnie reprezentuj mateczkę Rosję i zero litości dla niewdzięcznych ukrów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 20 Czerwiec 11 minut temu, +rompo culi+ napisał: Nie interesuj się, bo zaraz bana dostaniesz. Żebyś ty nie dostał ukraiński garnku na głowie, od rosyjskich matrioszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2329 Napisano 20 Czerwiec 10 minut temu, +rompo culi+ napisał: To ja też idę na trening. Muay thai dzisiaj czy juma katalizatorów? Zdecydowanie polecam ci to pierwsze a katalizatory są malo warte i juz lepiej zerwij jagódy w lesie i sprzedawaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec 4 minuty temu, Exit 8 napisał: Ja widzę cuś pomiędzy Rosjaninem a Białorusinem, aż nabrałem respektu. Ja hetero i właśnie sobie żeńskie włosy łonowy z ryja wyciągam, nie pucuj się cwelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1040 Napisano 20 Czerwiec 24 minuty temu, +rompo culi+ napisał: Nie interesuj się, bo zaraz bana dostaniesz. Czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec Totalnie piękna bez makijażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czekam. @wakanka1 randka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 4 Napisano 20 Czerwiec @wakanka1 albo mogę ci od razu pokazać cycki (2010) i obiecać zrobienie laski jak na nerwica.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach