Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gone

There is freedom within, there is freedom without

Polecane posty

❤️🔥

Edytowano przez Gone
  • Like 1
  • Haha 1

Hity z satelity i z czego tu się śmiać chlapcio gapcio

Ale to są frajery cienkie na strzała ja bym powaliła Gienek też jakby szli na solo

9 minut temu, hoodoo napisał:

Nie może przejść obojętnie, aby zaczepić. 

1 minutę temu, Gone napisał:

Ja nvm o co tym zenkom chodzi dzien dobry czy skopać im dûpe co za maniery wobec bossa mafijnego

Co nas to obchodzi że jakiś Januszek biznesu ma piniondze jak kafe nie kupi żeby wyprosić jednostki niepożądane 

Przed chwilą, hoodoo napisał:

Co nas to obchodzi że jakiś Januszek biznesu ma piniondze jak kafe nie kupi żeby wyprosić jednostki niepożądane 

Przecież to zwykły szaraczek a nie żaden bizmesmen. 

Przed chwilą, Gone napisał:

Przecież to zwykły szaraczek a nie żaden bizmesmen. 

Lewaki takowe mają w sobie mniej muskularnej siły za to więcej zboczka wyrafinowanego w stylu japońskim albo jakimś tajskim albo problemy bogaczy w stylu muszę mieć jedwabny papier toaletowy bo od zwykłego mam fibromialgia i trze odbyt więc czuje się jak giej

2 minuty temu, hoodoo napisał:

Lewaki takowe mają w sobie mniej muskularnej siły za to więcej zboczka wyrafinowanego w stylu japońskim albo jakimś tajskim albo problemy bogaczy w stylu muszę mieć jedwabny papier toaletowy bo od zwykłego mam fibromialgia i trze odbyt więc czuje się jak giej

Jędza pisała coś wczoraj o statusie społecznym chlapy, aż parsknęłam śmiechem. Chociaż z drugiej strony harować na 2 żony (jedna darmozjad) i córkę to trzeba się narobić. 

Jędza pisała coś wczoraj o statusie społecznym chlapy, aż parsknęłam śmiechem. Chociaż z drugiej strony harować na 2 żony (jedna darmozjad) i córkę to trzeba się narobić. 

Ja to mam gdzieś ale nie każdy musi być jak oni bo fibromialgia w anusie boli pieski francuskie i będą ludzi wyganiać bo im się z twarzy nie podobają 

1 minutę temu, hoodoo napisał:

Ja to mam gdzieś ale nie każdy musi być jak oni bo fibromialgia w anusie boli pieski francuskie i będą ludzi wyganiać bo im się z twarzy nie podobają 

Też mam gdzieś, ale jak się naprzykrzają to będą pojaśniani.

A btw Krejzi to nie była idjotka ani tutka paryska nie miała obsesji faceta od którego uzależniałaby swoją wartość jako homo sapiens i  bez którego by wlazła pod tory bo taka biedulka i terroryzowała inne baby bo nie mają fagasa jak wiesniara xixwieczna z koła gospodyń wiejskich tylko to jest całkiem spoko babka nawet jak trochę wredna 

Edytowano przez hoodoo

1 minutę temu, hoodoo napisał:

A btw Krejzi to nie była idjotka ani tutka paryska nie miała obsesji faceta od którego uzależniałaby swoją wartość jako homo sapiens i  bez którego by wlazła pod tory bo taka biedulka tylko to jest całkiem spoko babka nawet jak trochę wredna 

Mało ją pamiętam z wcześniej, ale wydaje się że nie była tak szurnięta i hejterska wcześniej. Albo się maskowała. Teraz nawala bluzgi z kilku kont naraz myśląc, że nikt nie wie, że to ona. 

32 minuty temu, hoodoo napisał:

Chlapcio gapcio śmieje się, że Gienia zakłada konta jak szalona. A tak naprawdę niech zakłada, byle innym tego nie wypominała 

Libed to spoko koles nie byłby z idjotka nawet jak fajna doopa modelki chociaż facety to często przymykają oko jak im się dobrze rûcha ale to nie ten kejs bo on taki czezwo myślący 

23 minuty temu, Gone napisał:

Poki co ty masz caly temat o mnie- a to tylko jedna moja reakcja. Mała hipokrytka 😀

• Like 1

4 minuty temu, Doktor E.Pallazzo napisał:

Poki co ty masz caly temat o mnie- a to tylko jedna moja reakcja. Mała hipokrytka 😀

Mała to jest twoja nie powiem co i musisz jakoś handlować z tym faktem.

Nie zesraj się przypadkiem bumbo, jak nie masz nic ciekawego do napisania, to nie pisz.

dla mnie to jest ciekawe no wiem ty podatny na wzruszenia i rzucasz się jak wsza aż ręka świerzbi żeby ci przyprdolic

8 minut temu, hoodoo napisał:

Libed to spoko koles nie byłby z idjotka nawet jak fajna doopa modelki chociaż facety to często przymykają oko jak im się dobrze rûcha ale to nie ten kejs bo on taki czezwo myślący 

Haha ale masz fantazje i idealizujesz cymbała xD byłby pierwszy w kolejce po idjotke gdyby wygląda jak jego el dursi xD trzezwomyslacy xD zdechlam

Pomylona umysłowo z alkoholiczką. Świetny duet wulgarnych frajerek. Pi.zdy obsmrodzone. Oczywiście to taka ekspresja nieadresowana konkretnie do nikogo.

• Haha 3

3 minuty temu, JajoWywalone napisał:

Haha ale masz fantazje i idealizujesz cymbała xD byłby pierwszy w kolejce po idjotke gdyby wygląda jak jego el dursi xD trzezwomyslacy xD zdechlam

Ma rację co do starych dziadów w kryzysie wieku średniego jest zbyt cyniczny ogółem żeby nie czuć krindzu

Ciekawe z jakiego powodu kulturalna dzierlatka informuje codziennie plebs że idzie na spacer albo kotleta wpjerdala

Przed chwilą, hoodoo napisał:

Ma rację co do starych dziadów w kryzysie wieku średniego jest zbyt cyniczny ogółem żeby nie czuć krindzu

Bo wie że nie ma szans na laski o których marzy i zostaje mu pojasnianie oraz fotografowanie grubych bab z ukrycia. Jeśli to dla ciebie trzezwomyslacy mężczyzna po 30 to powinnaś iść do psychologa

2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał:

Pomylona umysłowo z alkoholiczką. Świetny duet wulgarnych frajerek. Pi.zdy obsmrodzone. Oczywiście to taka ekspresja nieadresowana konkretnie do nikogo.

Zgłoszone. Piękny pokaz chrześcijańskiego miłosierdzia. 

Zgłoszone. Piękny pokaz chrześcijańskiego miłosierdzia. 

Ale dlaczego zgłaszasz moje manifesty nie ad personam? W czym ty jesteś lepsza żeby mieć inny regulamin forum?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować