Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gone

There is freedom within, there is freedom without

Polecane posty

Przed chwilą, Gone napisał:

Zgłoszone. Piękny pokaz chrześcijańskiego miłosierdzia. 

Madzia ci wjechała na banie zbyt mocno. Nie idz tą drogą bo skończysz jak ona obsmrodzona pani. Chciałabym zobaczyć w końcu pokaz kultury wysokiej i poziomu do którego pretendujesz w swojej głowie.

A ja sobie w koncu zamowiłem odtwarzacz hi res audio jee :D. 

14 minut temu, Gone napisał:

Mała to jest twoja nie powiem co i musisz jakoś handlować z tym faktem.

Sprawa jest prosta. Gdybyś nie była żałosna hipokrytką, która zgłasza konta użytkowników- sama robiąc to samo co im zarzuca- nie byłabyś przedmiotem żartów. 

5 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

Ale dlaczego zgłaszasz moje manifesty nie ad personam? W czym ty jesteś lepsza żeby mieć inny regulamin forum?

Zaloguj się na #freebunio, tam jesteś bardziej wygadana. 

3 minuty temu, Doktor E.Pallazzo napisał:

Sprawa jest prosta. Gdybyś nie była żałosna hipokrytką, która zgłasza konta użytkowników- sama robiąc to samo co im zarzuca- nie byłabyś przedmiotem żartów. 

Żałosne to są twoje obrzydliwe wywody o orgiach po narkotykach, i uściślając twoja ogólna, rażąca głupota.

14 minut temu, JajoWywalone napisał:

Bo wie że nie ma szans na laski o których marzy i zostaje mu pojasnianie oraz fotografowanie grubych bab z ukrycia. Jeśli to dla ciebie trzezwomyslacy mężczyzna po 30 to powinnaś iść do psychologa

Oesu to szokuje tylko tych uzależnionych od teorii spiskowych i opinii z internetu fajny jest z niego wujek i nie dopada do piorun sycylijski za kamienica omdlewając w spazmach na widok jędrnej 18 z plecaczkiem tylko z Krejzi go łączy więz yntelektualna seksualna i on jest miły tylko jak komuś ufa wiadomo tobie doopy nie będzie lizał bo jesteś wielka baba i go pobijesz 

Edytowano przez hoodoo

5 minut temu, Gone napisał:

Żałosne to są twoje obrzydliwe wywody o orgiach po narkotykach, i uściślając twoja ogólna, rażąca głupota.

Napisała kobieta, która po chlaniu m in pisała tu, ze została pobita, wołała w rozpaczy syna, który okazał się jej psem, wymieniała sie ozorami z facetami, a na śniadanie dopijała piwa z imprezy z nocy. Bawisz mnie 😀

12 minut temu, Gone napisał:

Zaloguj się na #freebunio, tam jesteś bardziej wygadana. 

A ty się zaloguj na podszywa to pogadamy.

13 minut temu, Doktor E.Pallazzo napisał:

płaku płaku peedałku.

3 minuty temu, Doktor E.Pallazzo napisał:

Napisała kobieta, która po chlaniu m in pisała tu, ze została pobita, wołała w rozpaczy syna, który okazał się jej psem, wymieniała sie ozorami z facetami, a na śniadanie dopijała piwa z imprezy z nocy. Bawisz mnie 😀

Ale był skandal wśród wieśniar bez życia z tym psieckiem, się nabzdzily ostro i tyle hałasu narobiły tymi jadaczkami

Edytowano przez hoodoo
  • Haha 1

8 minut temu, hoodoo napisał:

Ale był skandal wśród wieśniar bez życia z tym psieckiem, się nabzdzily ostro i tyle hałasu narobiły tymi jadaczkami

Dla mnie ona może pisać o psie per syn, chodzi o jej hipokryzję, Dumbo. Ale w sumie ona ma poziom mentalny Madzi 😀

Jakie psiecko? Przecież ona napisała, że w 2023r urodziła syna. I wyła: "Synu, synu, wybacz mi! Co mam zrobić, synu?!" 😂

Według mnie mały ketrel gdzieś tam siedzi w rodzinie adopcyjnej, oddany przez nieudolną alkoholiczkę :)

1 minutę temu, Doktor E.Pallazzo napisał:

Dla mnie ona może pisać o psie per syn, chodzi o jej hipokryzję, Dumbo. Ale w sumie ona ma poziom mentalny Madzi 😀

Lubicie się z tą Sradzia kłócić ale ona mocna jest, nie podda się nigdy i da wam atencje jaka potrzebujecie hm

5 minut temu, najkrótsza linia oporu napisał:

Jakie psiecko? Przecież ona napisała, że w 2023r urodziła syna. I wyła: "Synu, synu, wybacz mi! Co mam zrobić, synu?!" 😂

Według mnie mały ketrel gdzieś tam siedzi w rodzinie adopcyjnej, oddany przez nieudolną alkoholiczkę 🙂

Czemu ty się zawsze momentalnie zjawiasz wszędzie tam, gdzie chlapa się wpisze, nawet gdy nawet nie jesteś omawiana? Aż tak musisz pilnować swojego rozbrykanego w internecie małża? Herezji o synu i adopcji nawet nie skomentuję, bo wyjaśniałam już nieraz i nie mam zamiaru robić tego ponownie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować