Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
VenusHorizon4

Robię projekt drimcasta 2

Polecane posty

Dreamcast i GameCube się rewelacyjnie emulują, więc będzie sama przyjemność. Polecam.

Ja jakoś w sezonie zimowym też miałem mega fazę na Duckstation i Dolphin'a i tu screeny wrzucałem... Ograłem wszystkie Bondy i Medale... Mega frajda była.

Edytowano przez +RC+

9 minut temu, +RC+ napisał:

Dreamcast i GameCube się rewelacyjnie emulują, więc będzie sama przyjemność. Polecam.

Ja jakoś w sezonie zimowym też miałem mega fazę na Duckstation i Dolphin'a i tu screeny wrzucałem... Ograłem wszystkie Bondy i Medale... Mega frajda była.

Zbiorę wszystko co miałby drimcasta 2

Ns razie mam soul calibur 6 i house of the dead 2 remake ściąga się gta3 ulepszona 

3 minuty temu, VenusHorizon4 napisał:

Zbiorę wszystko co miałby drimcasta 2

Ns razie mam soul calibur 6 i house of the dead 2 remake ściąga się gta3 ulepszona 

🦔

Sonic Adventure i Andventure 2 są przekozak... Te gry zestarzały się jak dobre portugalskie wytrawne wino... Mocno polecam, bieg przez San Francisco nadal sprawia mega frajdę.

Edytowano przez +RC+

2 minuty temu, +RC+ napisał:

🦔

Sonic Adventure i Andventure 2 są przekozak... Te gry zestarzały się jak dobre portugalskie wytrawne wino... Mocno polecam, bieg przez San Francisco nadal sprawia mega frajdę.

Soul calibur 6 4k60 dolby atmos mi mówi tv że. Jest petarda jakby kto mi dał pada jak steam maszine tylko dc2 to bym uwierzył że to drimcasta 2 całe szczęście nie grałem od ps2

Grafika jest tak pomiędzy ps4 pro tekkena 7 a ps5 tekkena 8 ale tak subtelne wygląda te wszystkie efekty jakby inna konsola właśnie zwłaszcza z 100% realizm 85 sony ciekawy efekt końcowy 

Wszyscy się tasują bo GTA VI, a ja jakoś nie czuję tego... Te nowe gry coś nie potrafią mnie nosić... Pamiętam jak każdą gazetkę w 2003 kupowałem by tylko screeny z San Andreas oglądać i czytać jakie tam cuda będzie można robić... 

Przed chwilą, Koralgor napisał:

Nie wiem jak się włączyć do dyskusji. 

Musisz krzyczeć może usłyszą.

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Wszyscy się tasują bo GTA VI, a ja jakoś nie czuję tego... Te nowe gry coś nie potrafią mnie nosić... Pamiętam jak każdą gazetkę w 2003 kupowałem by tylko screeny z San Andreas oglądać i czytać jakie tam cuda będzie można robić... 

No mnie tesz odrzucajom wolę krótkie arcade teraz pyknac gow rangarok miałem usunolem nie chce mi się 140h siedziec w grze 

Mnie się zdarzyło kiedyś złom zbierać jako dziecko i sobie lody kupiłam

Chcieli mi dać na tym złomie kota, bo małe koty ktoś podrzucił. 

1 minutę temu, Koralgor napisał:

Mnie się zdarzyło kiedyś złom zbierać jako dziecko i sobie lody kupiłam

Przygotowuje się do inwestycji grubej za pół roku ale jeszcze tydzień sobie robię luzu

Teraz butelki plastikowe dzieciaki zbierają.

Moje dni bedom wyglądać tak że biznes giełdzie i gry arcade dlatego nie mam czasu zanurzyc się w grze na cały miesiąc 

1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał:

Przygotowuje się do inwestycji grubej za pół roku ale jeszcze tydzień sobie robię luzu

Ale znowu w akcje?

Ja się do Subnautica 2 przymierzam, ale to też duża inwestycja czasu, więc na razie się nie podjąłem. 

Edytowano przez +RC+

Czasami zasypiam o 4 po całym dniu giełdzie ps5 potrzebuje włączyć na 15 minut żeby nie zwariować 

3 minuty temu, +RC+ napisał:

Teraz butelki plastikowe dzieciaki zbierają.

Właśnie widziałam kilka dni temu. Dwóch młodych chłopaków, wyciągali coś ze śmietnika.

No i dobrze. Niech sobie dorobią. Tylko nie na jakieś papierosy mam nadzieję to idzie.

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Ja się do Subnautica 2 przymierzam, ale to też duża inwestycja czasu, więc na razie się nie podjąłem. 

Ja wgl odrzucam długie gry teraz muszą byc arcade albo mieć konstrukcję po poziomie misji co nie męczy 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować