poza kontrolą 60 Napisano 2 godziny temu Wstaję przed 3. W domu jestem koło 16-17. Po pracy muszę się położyć na godzinę spać, bo jestem nieprzytomny, a jak nie usłyszę budzika to czasem śpię 2 h. Z dnia za dużo mi nie zostaje dla siebie. Czuję też, że zaniedbuje szopa i biedny tęskni za mną. Nie mam czasu, żeby znaleźć mu matkę Długo tak nie pociągnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 239 Napisano 2 godziny temu Co to za matoł blokuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2187 Napisano 2 godziny temu Może by mu się braciszek przydał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Co to za matoł blokuje? Jakiś gruby tsvel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może by mu się braciszek przydał Dlatego szukam dla niego matki, a dla siebie żony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 2 godziny temu A to podziękuje a chciałam adopcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BożaMisia napisał: A to podziękuje a chciałam adopcje Dogadamy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2187 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Dlatego szukam dla niego matki, a dla siebie żony. A mozna być dla niego matką a żoną już nie zostawać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Dogadamy się. Mogę brać na likendy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano 2 godziny temu Fajnie wieczorem się położyć i wypić jedno zimne piwo, bez parcia na nayebanie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jama pulardy (smród) 1 Napisano 2 godziny temu haha jaki żul kołchoźnik 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BożaMisia napisał: Mogę brać na likendy A jak nie oddasz? 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A mozna być dla niego matką a żoną już nie zostawać? Chodzi wam tylko o szopusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, jama pulardy (smród) napisał: haha jaki żul kołchoźnik Byłem żulem premium, a teraz jestem fanem trzeźwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: A jak nie oddasz? Chodzi wam tylko o szopusia No mnie szkoda dzieciaka wylacznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jama pulardy (smród) 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Byłem żulem premium, a teraz jestem fanem trzeźwości. menelem robotnikiem bez pieniędzy na divki i koks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 2 godziny temu Mogę być dobra ciotka boza kupić loda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2187 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: A jak nie oddasz? Chodzi wam tylko o szopusia Taki słodki szopuś że nie moge sie oprzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BożaMisia napisał: No mnie szkoda dzieciaka wylacznie Jak szkoda??? Posrauo cię? Dobrze mu ze mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 113 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, poza kontrolą napisał: Wstaję przed 3. W domu jestem koło 16-17. Po pracy muszę się położyć na godzinę spać, bo jestem nieprzytomny, a jak nie usłyszę budzika to czasem śpię 2 h. Z dnia za dużo mi nie zostaje dla siebie. Czuję też, że zaniedbuje szopa i biedny tęskni za mną. Nie mam czasu, żeby znaleźć mu matkę Długo tak nie pociągnę. zawsze mozesz rzucic prace i zyc dumnie jak polowa kafeterian wychwalajac swoje bezrobocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 113 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, poza kontrolą napisał: Fajnie wieczorem się położyć i wypić jedno zimne piwo, bez parcia na nayebanie się. to alkoholizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, jama pulardy (smród) napisał: menelem robotnikiem bez pieniędzy na divki i koks Wolę ręcznie niz na divki iść, aż takiego ciśnienia na sexy nie mam. Szkoda mi 400 zł wydawać na gieta. Nie kalkuluje mi się to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Wolę ręcznie niz na divki iść, aż takiego ciśnienia na sexy nie mam. Szkoda mi 400 zł wydawać na gieta. Nie kalkuluje mi się to. A jak miłość z iskrom nadal ma ciśnienie na kleksa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libedovski napisał: zawsze mozesz rzucic prace i zyc dumnie jak polowa kafeterian wychwalajac swoje bezrobocie Muszę mieć pieniądze na przyjemności i życie. 1 minutę temu, libedovski napisał: to alkoholizm Nie muszę codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BożaMisia napisał: A jak miłość z iskrom nadal ma ciśnienie na kleksa. Nie gadam o niej i proszę mnie nie pytać o nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 113 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, poza kontrolą napisał: Muszę mieć pieniądze na przyjemności i życie. Nie muszę codziennie. piszesz ze codziennie jedno jakbys sam przed soba sie oklamywal ze to nie alkoholizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach