Makaron ..... 7 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) O muzyce, mecz się sam rozegra Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 239 Napisano 1 godzinę temu Wszystkiego najlepszego z okazji imienin 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 7 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Dzięki Magda, Tobie też życzę zawsze jak najlepiej nawet jak się pokłócimy Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2188 Napisano 1 godzinę temu Znów jakaś nudna muza jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 7 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Znów jakaś nudna muza jak zwykle Osz Ty Magi, łap nowy zwiastun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2188 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Osz Ty Magi, łap nowy zwiastun A mnie na to naszło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 7 Napisano 58 minut temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: A mnie na to naszło Wiem, ale mnie coś innego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 7 Napisano 44 minuty temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2188 Napisano 41 minut temu 16 minut temu, Makaron ..... napisał: Wiem, ale mnie coś innego A mi to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 7 Napisano 29 minut temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: A mi to Może dlatego nie śpisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2188 Napisano 15 minut temu 15 minut temu, Makaron ..... napisał: Może dlatego nie śpisz Nie śpię bo nie mogę bo ktoś mnie budzi wciąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 7 Napisano 4 minuty temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Nie śpię bo nie mogę bo ktoś mnie budzi wciąż Więc maluszek Mati, ale po każdej burzy wychodzi słońce i ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach