ilu_z_ja 10 Napisano 4 godziny temu Możecie mnie pozabawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 43 Napisano 4 godziny temu Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 4 godziny temu Może tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 10 Napisano 4 godziny temu I już się uśmiecham . Ty to umiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 251 Napisano 4 godziny temu Sam się pobaw z szopem. Dziwny dzień dziś miałam i idę zaraz spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 4 godziny temu Zaspoewaj coś Mati i puść tutaj a będziemy wniebowzięci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 10 Napisano 4 godziny temu Ja też. Wstałem niewyspany. Poszedłem do biedronki i nie było mojego ciastka. Odwiedziłem siostrę i jej miesięczne bobo. Później chodziłem po krzakach i próbowałem złowić rybę, a po rybach bieganie. Teraz meczyk leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zaspoewaj coś Mati i puść tutaj a będziemy wniebowzięci Eli śpiewałem niech puści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Sam się pobaw z szopem. Dziwny dzień dziś miałam i idę zaraz spać Witaj w klubie, też mam dość tego dnia Czas odpocząć najlepiej na dworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 43 Napisano 4 godziny temu To pojecz do sluchawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Ja też. Wstałem niewyspany. Poszedłem do biedronki i nie było mojego ciastka. Odwiedziłem siostrę i jej miesięczne bobo. Później chodziłem po krzakach i próbowałem złowić rybę, a po rybach bieganie. Teraz meczyk leci A jakie ciastko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferma pulard 4 Napisano 4 godziny temu to zwal se kounika pedziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Witaj w klubie, też mam dość tego dnia Czas odpocząć najlepiej na dworze A tobie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 10 Napisano 4 godziny temu Wspomnienia mi wyskakują ech https://zapodaj.net/plik-oD7XTLgJ28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Eli śpiewałem niech puści Z moich obserwacji śpiewanie nic nie daje a mało tego jest jeszcze gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: To pojecz do sluchawki Nie mam komu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A jakie ciastko? Z biedronki wedla z czekoladą 2 minuty temu, ferma pulard napisał: to zwal se kounika pedziu Nie umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 43 Napisano 4 godziny temu Jak kombinezon kowid 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 43 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Nie mam komu Z biedronki wedla z czekoladą Nie umiem A ja to co psu spod ogona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 251 Napisano 4 godziny temu Tak się wypiąć, to naprawdę trzeba mieć talent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 43 Napisano 4 godziny temu Lysa juz zaczyna lizanie. Ide stąd bo obrzydzenie bierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Z biedronki wedla z czekoladą Te tam gdzie pączki są? Taki mufinek z czekoladą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A tobie co? Nic, tak sobie, ale nareszcie wieczór i chłodno na dworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Nic, tak sobie, ale nareszcie wieczór i chłodno na dworze U mnje 30 w tej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Tak się wypiąć, to naprawdę trzeba mieć talent Fakt, potrafię się wypiąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 10 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, KnurBoży napisał: A ja to co psu spod ogona Hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 43 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Hm? Jajco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: U mnje 30 w tej chwili Dobrze, że u mnie 19 i jest czym oddychać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Jajco Okej ziom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: U mnje 30 w tej chwili O kuźwa grubo, u mnie 19 w tej chwili Jednak w górach jest najgorzej latem pod tym względem. Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach